Chrisxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ειναι 3, για να το παρεις πρεπει να τις δωσεις και τις 3 (αν θυμαμαι καλά εχεις περιθώριο 1 χρονο από τοτε που πηρες την 1η απο τις 3). Για να κανεις επαναπιστοποίηση όπως και στο Α αρκεί να δωσεις και να περασεις μια απο τις 3 ή καποια αλλη πιστοποιηση επιπέδου P. Εγω εδωσα switching. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 news247 Αύγουστος 18 2016 10:53 Η μεγαλύτερη εταιρεία εξοπλισμού δικτύωσης διεθνώς Cisco Systems ανακοίνωσε ότι θα απολύσει 5.500 υπαλλήλους της, ή περίπου 7% του εργατικού της δυναμικού παγκοσμίως, καθώς μετατοπίζει την παραγωγή της στους κλάδους ασφάλειας ασύρματων δικτυωμένων συσκευών , Διαδικτύου των Αντικειμένων και υπολογιστικού νέφους. Η Cisco, η οποία εδρεύει στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, αντιμετωπίζει τη μείωση των δαπανών από τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών αλλά και άλλες εταιρείες για την αγορά συσκευών δικτύωσης όπως είναι οι μεταγωγείς πρόσβασης (switches) και οι δρομολογητές (routers), δύο από τα βασικά της προϊόντα. Για να αντεπεξέλθει, η εταιρεία αλλάζει τη στόχευσή της. Την Τρίτη, ο ειδησεογραφικός ιστότοπος CRN επικαλέστηκε πηγές του, στην εταιρεία, σύμφωνα με τις οποίες η Cisco αναμενόταν να απολύσει περίπου 14.000 υπαλλήλους, ή περίπου το 20% του δυναμικού της διεθνώς. Οι μετοχές της Cisco υφίσταντο πτώση 2% στα 30,50 δολάρια κατά τις πρώτες συναλλαγές της χθεσινής συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ.Η Cisco απασχολούσε πάνω από 70.000 υπαλλήλους την 30ή Απριλίου. Σύμφωνα με τον CRN, η εταιρεία ήδη έχει προσφέρει ένα πακέτο εθελουσίας εξόδου στους υπαλλήλους της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, επειδή παρακολουθώ χρόνια τη συνεισφορά σου στο φόρουμ σε ότι αφορά δικτυακά, θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή θέλω να προσθέσω στο βιογραφικό μου άλλα ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ τα περι cisco που κακώς δε τα έκανα όσο είχα χρήματα σα φοιτητής και πλέον μεγάλωσα αρκετά, ξέρεις αν είναι εφικτό κάποιος ΜΟΝΟΣ του να διαβάσει και να δώσει για το CCNA? Πήγα σε κάποια σεμινάρια ενημέρωσης ένα από αυτά της Interlei στα Ιλίσσια, οι καθηγητές μου φάνηκαν ψαγμένοι και το περιβάλλον ΠΑΡΑ πολύ καλό, άλλα 2300+ για μια πιστoποίηση cisco είναι υπερβολικά πολλά. Θα μου άρεσε να κάνω και τα μαθήματα και να έχω κάποιον να πρήζω για το παραμικρό ώστε να μου είναι πιο εύκολο να το μάθω άλλα μάλλον πρέπει να το κάνω μόνος μου επειδή δεν υπάρχουν χρήματα κ επειδή δε μένω Αθήνα για να έχω πρόσβαση σε σχολές τέτοιες. Το υποβαθρό μου. Πτυχιούχος ΤΕΙ ηλεκτρονικής ,με προυπηρεσία πάνω από 10 χρόνια σαν τεχνικός pc, και μικρής κλίμακας δικτύων, ακαδημαϊκή σχέση με προγραμματισμό σε C για μικροελεγκτές, και πολύ επιφανειακή γνώση σε linux. Προχωρημένος σε ότι αφορά windows. δεν εχω παρει ccna αλλα σιγα σιγα θα το ξεκινησω και με οσους μιλησα ολοι μου λενε διαβασε το μονος σου και πηγαινε δωσε μετα.ξερω λιγα πραγματακια για cisco λογω δουλειας, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Απ οτι μου ειπαν,αλλαζει(ή μολις αλλαξε) η ύλη τώρα.Σκεφτομαι κ εγω να παρω ccna και αναρωτιεμαι για το solo διαβασμα ή να κανω μαθηματα.Το solo διάβασμα απο πού το κάνουμε? :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Απ οτι μου ειπαν,αλλαζει(ή μολις αλλαξε) η ύλη τώρα. Σκεφτομαι κ εγω να παρω ccna και αναρωτιεμαι για το solo διαβασμα ή να κανω μαθηματα. Το solo διάβασμα απο πού το κάνουμε? :/ ccna 200-125 το νεο ccna αντιστοιχα και το βιβλιο ccna 200-120 το παλιο ccna αν τα θυμαμε σωστα απεξω. http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list/200-125-ccna.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kratos1979 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Παίδες διάβασα τα παραπάνω σχόλια σχετικά με το CCNA Routing and Switching και επειδή ενδιαφέρομαι να δώσω εξετάσεις για την απόκτηση του ποιό κομμάτι της ύλης έχει αλλάξει διότι έχω μπερδευτεί? Ποιές είναι οι ενότητες που πρέπει να διαβάσω? Παρακαλώ όποιος ξέρει υπεύθηνα ας μου απαντήσει. Έχω ακούσει ότι έχει γίνει πολύ δυσκολότερο από πρίν. Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kratos1979 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Επειδή αυτή την περίοδο θέλω να δώσω εξετάσεις σχετικά με το CCNA Routing and Switching και με ενημέρωσαν ότι άλλαξε εξ' ολοκλήρου η ύλη μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικώς με το ποιά είναι τα καινούργια βιβλία που πρέπει να διαβάσω ή έστω οι ενότητες με τις οποίες πρέπει να ασχοληθώ για διάβασμα? Έχω ακούσει ότι έχει γίνει πολύ πιό δύσκολο από ότι τις προηγούμενες φορές. Ισχύει κάτι τέτοιο? Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με. Σας ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Επειδή αυτή την περίοδο θέλω να δώσω εξετάσεις σχετικά με το CCNA Routing and Switching και με ενημέρωσαν ότι άλλαξε εξ' ολοκλήρου η ύλη μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικώς με το ποιά είναι τα καινούργια βιβλία που πρέπει να διαβάσω ή έστω οι ενότητες με τις οποίες πρέπει να ασχοληθώ για διάβασμα? Έχω ακούσει ότι έχει γίνει πολύ πιό δύσκολο από ότι τις προηγούμενες φορές. Ισχύει κάτι τέτοιο? Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με. Σας ευχαριστώ!!! παλιο βιβλιο ccna 200-120 Νεο βιβλιο ccna 200-125 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 https://learningnetwork.cisco.com/community/certifications/ccna/icnd1/exam-topics Ρίχνω μια ματιά στις αλλαγές. Είναι πολύ καλύτερα δομημένο απ' ότι το παλιό, πολύ πιο ξεκάθαρο. Έχει βάλει τα βασικά όλα στο πρώτο μέρος, το 100-105 ICND1 το οποίο απ' οτι βλέπω είναι πολύ περιεκτικό και σίγουρα δίνει στην πιστοποίηση CCENT παραπάνω κύρος απ' ότι το παλαιότερο (δηλαδή ενώ παλιά ΙΣΩΣ δεν άξιζε να τα δώσεις χωριστά, βλέπω πως τώρα το ICND1 είναι πολύ "αυτόνομο" ως CCENT και σε οδηγεί είτε σε CCNA Routing & Switching, είτε σε CCNA Security, είτε σε CCDA, τις 3 πιο δυνατές Associate πιστοποιήσεις της Cisco. Για ατομικό διάβασμα θα πρότεινα από amazon (ή σε pdf ) 2 βιβλία + 1 βιβλίο - οδηγό για τα Labs (IOS Commands). 1.0 Network Fundamentals 20%2.0 LAN Switching Fundamentals 26%3.0 Routing Fundamentals 25%4.0 Infrastructure Services 15%5.0 Infrastructure Maintenance 14% https://www.amazon.co.uk/CCENT-CCNA-100-105-Official-Guide/dp/1587205971/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1472478042&sr=1-3&keywords=CCENT+100-105https://www.amazon.co.uk/CCENT-ICND1-Study-Guide-100-105/dp/1119288789/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1472478042&sr=1-1&keywords=CCENT+100-105https://www.amazon.co.uk/Routing-Switching-Portable-Command-100-105/dp/1587205882/ref=sr_1_4?s=books&ie=UTF8&qid=1472478042&sr=1-4&keywords=CCENT+100-105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Είναι κομβικο αυτό το CCNA, βάζει στην ύλη SDN, NFV, IoT κλπ Τεχνολογίες που μετά απο 20+ χρονια "σταθερότητας" θα έρθουν να αλλάξουν κατα πολύ τον κόσμο των δίκτυων. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παυκο13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Επεσε συρμα στην cisco, και εχει σκουπισει ολα τα dumps απο examcollection, actualstests, passit4sure. Ολα τα sites κατω γραφουνε οτι δεν εχουν πλεον dumps για Cisco. Στο μονο site που υπαρχουν ακομα ειναι το gratisexam οποτε σπευσατε να κατεβασετε!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Στο μονο site που υπαρχουν ακομα ειναι το gratisexam οποτε σπευσατε να κατεβασετε!!! Με web proxy κάθε 10 downloads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektornitro Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας.. Έχω διαβάσει εδώ και κάποιες ώρες αρκετά σχετικά με το CCNA και CCNN.. Ο λόγος είναι ότι μου έχουν προτείνει 2-3 άτομα αυτή την πιστοποίηση και μου λένε πως η αγορά εργασίας δεν έχει κορεστεί ακόμα στον τομέα των δικτύων. Μόλις τελείωσα μια σχολή με τελείως διαφορετικό περιεχόμενο.. ΔΕΝ εχω γνώσεις για δίκτυα, απλά μου αρέσει αρκετά η ενασχόληση με το pc και θα με ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική.. Θα ήθελα ,αν μπορείτε (καθώς είδα σε προηγούμενες σελίδες οι περισσότεροι είστε πληροφορικάριοι) να μου απαντήσετε στις ακόλουθες ερωτήσεις και να με βοηθήσετε να αποφασίσω αν αξίζει ή όχι να μπω σε αυτή τη διαδικασία: 1) Μπορώ να ξεκινήσω να ασχολούμαι με τα δίκτυα και τις πιστοποιήσεις της cisco, όντας αρχάριος?? 2) Υπάρχει, κατά τη γνώμη σας, χώρος στην αγορά εργασίας για άτομα με αυτή τη πιστοποίηση(ccnn) και μόνο?? 3) Μπορώ να ξεκινήσω να εργάζομαι χωρίς προυπηρεσία, βασιζόμενος στις γνώσεις της πιστοποίησης, ή θα με διώξουν από την πρώτη μέρα?? 4) Αξίζει, εν ολίγοις, να ασχοληθεί κάποιος με τα δίκτυα, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ με αυτό το χαρτί?? Έχω διαβάσει αρκετά, αλλά οι περισσότεροι απ' ότι είδα έχουν τελειώσει μία σχολή, (πανεπιστήμιο, τει ή ιεκ) σχετικά με πληροφορική και δίκτυα.. Το θέμα είναι να μου πείτε τι συμβαίνει στην πράξη, κατά τη γνώμη σας, με κάποιον που βρίσκεται στη θέση μου... Ευχαριστώ πολύ εκ' των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 1. Ναι, αρκει να εχεις τη διαθεση να διαβασεις. Θα ξεκινησεις από το 0 αλλωστε. 2. Υπάρχει αλλα όχι οπως παλια. 3. Μπορείς αλλα θα συναντας τοιχο μπροστά σου επειδη δεν εχεις προυπηρεσία και σε αλλες εταιρίες λογω προυπηρεσίας και διαφορετικής σχολής. 4. Ναι. Όπως ειπα ομως το βασικό σου προβλημα ειναι το να σε εμπιστευτεί κανεις εχοντας μηδενικη προυπηρεσία και προερχεσαι απο διαφορετική σχολή. Αυτό ειναι πλεον εμπόδιο που ίσως να μην ξεπεραστεί ποτε εκτός αν ξεκινησεις από πολυ χαμηλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektornitro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα