Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάει και το icnd2. Για κάποιο λόγο δεν έβαλαν labs. 2 σενάρια μόνο που το ένα ήθελε show εντολές. Περίμενα σφαγή αλλά δεν. Cisco you so silly.

Άμα επιλέξεις τις 2 εξετάσεις αντί για τη μια έτσι είναι, το ICND-2 γίνεται πολύ εύκολο. Και γω μέχρι την τελευταία ερώτηση lab έψαχνα και lab δεν έβρισκα

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει και το icnd2. Για κάποιο λόγο δεν έβαλαν labs. 2 σενάρια μόνο που το ένα ήθελε show εντολές. Περίμενα σφαγή αλλά δεν. Cisco you so silly.

Πεσανε ερωτησεις απο τα dumps?

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, 

Θα μπορούσε να με ενημερώσει κάποιος για το που κυμαίνονται οι τιμές για τα σεμινάρια CCNA;

Έχω ακούσει περίπου στις 3000€ παίζουν. Ισχύει; 

Και αν ναι είναι μέσα όλα; Δηλαδή και το κόστος την εξέτασης; 

Τέλος, πόσο περίπου διαρκούν αυτά τα σεμινάρια; 

Στην ΕλληνοΑμερικάνικη κάπου πήρε το μάτι μου 9 μήνες. Είναι όντως τόσο; Δεν είναι υπερβολικά μεγάλο διάστημα;

Ειδικά από την στιγμή που από ότι βλέπω στον OTE Academy διαρκεί μόλις 30 μέρες; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Κανα 300αρι.

H διαφορα στις μερες έχει να κανει με το πρόγραμμα που εφαρμόζουν και τις μερες που κάνουν μαθημα. Αν ξεκινας από το 0 και θελεις κατι πιο αναλυτικό συμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα των ακαδημιών της cisco πας σε 9μηνο που κανουν 8-10 ωρες, 2 φορες τη βδομάδα οπότε λογικό να κρατησει 9μηνο. Τα αλλα προγραμματα, τα πιο φαστ εχουν συμπτυγμένη υλη και εργαστήρια και συνηθως απευθυνονται σε άτομα που έχουν καλή γνωση του αντικειμενου και επαγγελματιες του χώρου, γι' αυτο και τελειώνουν γρήγορα. π.χ. αν δεις το Security Που ειναι κανα 70ωρες και το κανουν σε 2 μηνες, σε ενα ταχυρυθμο του ΟΤΕacademy το κάνεις σε μια βδομαδα, 5 8ωρα. 

Για να δεις πόσο ακριβως κοστίζει ή παρε τηλ σε εξεταστικο κεντρο ή κανε registration http://www.vue.com/cisco/ βαλε κωδικό πιστοποίησης και προχωρησε το. Θα σου βγάλει τιμη, πρόσθεσε και το φπα και θα μαθεις. 

330 μου το βγαζει. :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μακριά απο την Ιντερλει.......!!!!

Είναι η πιο για τον πουτσο σχολη !

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Τον τελευταιο καιρο ψαχνω λιγο το θεμα των πιστοποιησεων της cisco. 

Στο ιεκ που πηγαινω ( ιεκ ακμη) μου εχουν πει οτι μετραει να εχεις μια πιστοποιηση cisco.

Εγω λοιπον εχω ακομα μια εξαμηνη πρακτικη για να παρω την ΒΕΚ ( βεβαιαωση επαγγελματικης καταρτισης) με "ειδικοτητα" Τεχνικος Δικτυων και Τηλεποικοινωνιων. Η αληθεια ειναι οτι δυο χρονια στο ιεκ δεν εμαθα και πολλα πραγματα για τα δικτυα. Για να το πω απλα, περασαμε απεξω, ειδαμε λιγο τι εχει μεσα και φυγαμε... 

Επειδη ομως βλεπω οτι ο τομεας εχει μελλον και ποιο πολυ εξω, δεν θελω να το παρατησω οποτε λεω για cisco. Ξερει καποιος να με ενημερωσει λιγο? Γιατι google μου βγαζει διαφορα πραγματα, το καθε κολλεγιο εχει τα δικα του μαθηματα. Στο site της cisco εχει πολλα και διαφορα αλλα η αληθεια ειναι δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει ακριβως.

Δημοσ.

Η μεγαλη διαφορα ειναι μια.αλλο να πληρωσεις τα τρελλα λεφτα στην καθε εταιρεια που κανει μαθηματα και αλλο να τα κανεις σπιτι και να πληρωσεις μονο εξετασεις.ολα αυτα εν οψη κρισης.και οχι πολυ καλο χαρτι αλλα να πληρωσεις οσα πληρωσεις κα ιστο τελος ναμην βρισκεις δουλεια εδω στην ελλαδα ετσι οπως ειναι ....

Καλημέρα, επειδή παρακολουθώ χρόνια τη συνεισφορά σου στο φόρουμ σε ότι αφορά δικτυακά, θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή θέλω να προσθέσω στο βιογραφικό μου άλλα ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ τα περι cisco που κακώς δε τα έκανα όσο είχα χρήματα σα φοιτητής και πλέον μεγάλωσα αρκετά, ξέρεις αν είναι εφικτό κάποιος ΜΟΝΟΣ του να διαβάσει και να δώσει για το CCNA? Πήγα σε κάποια σεμινάρια ενημέρωσης ένα από αυτά της Interlei στα Ιλίσσια, οι καθηγητές μου φάνηκαν ψαγμένοι και το περιβάλλον ΠΑΡΑ πολύ καλό, άλλα 2300+ για μια πιστoποίηση cisco είναι υπερβολικά πολλά. Θα μου άρεσε να κάνω και τα μαθήματα και να έχω κάποιον να πρήζω για το παραμικρό ώστε να μου είναι πιο εύκολο να το μάθω άλλα μάλλον πρέπει να το κάνω μόνος μου επειδή δεν υπάρχουν χρήματα κ επειδή δε μένω Αθήνα για να έχω πρόσβαση σε σχολές τέτοιες.

Το υποβαθρό μου. Πτυχιούχος ΤΕΙ ηλεκτρονικής ,με προυπηρεσία πάνω από 10 χρόνια σαν τεχνικός pc, και μικρής κλίμακας δικτύων, ακαδημαϊκή σχέση με προγραμματισμό σε C για μικροελεγκτές, και πολύ επιφανειακή γνώση σε linux. Προχωρημένος σε ότι αφορά windows.

Δημοσ.

Καλημέρα, επειδή παρακολουθώ χρόνια τη συνεισφορά σου στο φόρουμ σε ότι αφορά δικτυακά, θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή θέλω να προσθέσω στο βιογραφικό μου άλλα ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ τα περι cisco που κακώς δε τα έκανα όσο είχα χρήματα σα φοιτητής και πλέον μεγάλωσα αρκετά, ξέρεις αν είναι εφικτό κάποιος ΜΟΝΟΣ του να διαβάσει και να δώσει για το CCNA? Πήγα σε κάποια σεμινάρια ενημέρωσης ένα από αυτά της Interlei στα Ιλίσσια, οι καθηγητές μου φάνηκαν ψαγμένοι και το περιβάλλον ΠΑΡΑ πολύ καλό, άλλα 2300+ για μια πιστoποίηση cisco είναι υπερβολικά πολλά. Θα μου άρεσε να κάνω και τα μαθήματα και να έχω κάποιον να πρήζω για το παραμικρό ώστε να μου είναι πιο εύκολο να το μάθω άλλα μάλλον πρέπει να το κάνω μόνος μου επειδή δεν υπάρχουν χρήματα κ επειδή δε μένω Αθήνα για να έχω πρόσβαση σε σχολές τέτοιες.

Το υποβαθρό μου. Πτυχιούχος ΤΕΙ ηλεκτρονικής ,με προυπηρεσία πάνω από 10 χρόνια σαν τεχνικός pc, και μικρής κλίμακας δικτύων, ακαδημαϊκή σχέση με προγραμματισμό σε C για μικροελεγκτές, και πολύ επιφανειακή γνώση σε linux. Προχωρημένος σε ότι αφορά windows.

Για επιπεδο CCNA , Μπορεις να διαβάσεις μόνος σου , και να το πάρεις.

Δεν νομιζω ότι μια σχολή θα σου δώσει περισσότερα απο ότι θα σου δώσει πχ. η ine.com

Εάν πας σε σχολή , μακριά απο την Ιντερλέι, είναι εντελώς γτπ , και δεν τηρεί όσα υπόσχεται.

Τώρα ,για επαγγελματική αποκατάσταση , ο Θεός και η ψυχή του , γιατί ζητάνε την Μάνα τους και τον Πατέρα τους

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To θεμα ειναι ότι βγαζουν πιστοποιησεις αλλα δεν βγάζουν βιβλία και άλλο υλικο για να διαβασεις. Επίσης επειδη εδωσα πρόσφατα ξανα για CCNP οι ερωτησεις ειναι απαραδεκτες και 1 λαμπ ειναι μπαγκαρει με αποτελεσμα να μου το κοψει όλο. 

Δημοσ.

To θεμα ειναι ότι βγαζουν πιστοποιησεις αλλα δεν βγάζουν βιβλία και άλλο υλικο για να διαβασεις. Επίσης επειδη εδωσα πρόσφατα ξανα για CCNP οι ερωτησεις ειναι απαραδεκτες και 1 λαμπ ειναι μπαγκαρει με αποτελεσμα να μου το κοψει όλο. 

Τι παίζει με το ccnp; 3 εξετάσεις δεν είναι κανονικά; Για να επεκτείνεις τη διάρκειά του δεν έχω καταλάβει τι δίνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...