Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά,

Να παραθέσω και εγώ την ερώτηση μου.

Παρακολούθησα μαθήματα φέτος μιας cisco academy έχω διαβάσει την ύλη και είχα πάρει και Lammle  για ότι παραπάνω χρειαζόμουν. Έχω κάνει και αρκετά πολλαπλής και έχω εξασκηθεί με packet tracer και GNS.

Όμως,

Βλέπω σε κάποια site κυρίως αγγλικά να αναφέρουν ότι με κάποια past paper είσαι καλυμμένος και ότι οι ερωτήσεις και τα sims είναι ίδια, ίσως τα sims με κάποιες παραλλαγές, ήθελα να ρωτήσω αν και κατά πόσον αυτά που λένε ισχύουν;; Γιατί έχω κάνει past paper και δεν θέλω εν μέρει να βρεθώ προ εκπλήξεως στην εξέταση δηλαδή ότι θα δω εντελώς διαφορετικά πράγματα. 

ΥΓ για 200-120 μιλάω 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ διαφορετικά όχι, διαφορετικα ναι.. 

Εγω π.χ. ειχα παρακολουθησει CCNA academy, ειχα λιώσει 5 βδομάδες αφου τελειωσα να διαβάζω και να κανω επαναλήψεις και μετά βρηκα απο exam-collenction και 9 tut τοτε τις ερωτησεις. Οταν τα έκανα με την πρώτη εφτασα 92% οπότε ήμουν καλα, αλλά συνάντησα και ερωτησεις που δεν υπήρχαν στην ύλη του lammle ή των official books ή δεν τους ειχα δώσει μεγάλη σημασία. 

Καλο ειναι να δεις και examcollection η 9tut, αν ειναι ακόμα έγκυρο. Δυστυχως πλεον είναι επί πληρωμή. Εγω παντως αν δεν ενιωθα σιγουρος θα τους εριχνα μια ματια, δεν ειναι καιροι να κοβεσαι και πετάς 300.  

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα για τα 300 ευρώ για αυτό και εγώ ρωτάω και ευχαριστώ για την απάντηση

έχω διαβάσει και αρκετά past paper κάποια έχουν ίδιες κάποια διαφορετικές ερωτήσεις. διαβάζοντας από σχόλια στον 9tut μέρες τώρα λένε όλοι περάσαμε 10000% βλακείες τέτοιες και φοβάμαι μήπως απλά κάνουν spam για αυτό είπα να ρωτήσω εδω

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα για τα 300 ευρώ για αυτό και εγώ ρωτάω και ευχαριστώ για την απάντηση

έχω διαβάσει και αρκετά past paper κάποια έχουν ίδιες κάποια διαφορετικές ερωτήσεις. διαβάζοντας από σχόλια στον 9tut μέρες τώρα λένε όλοι περάσαμε 10000% βλακείες τέτοιες και φοβάμαι μήπως απλά κάνουν spam για αυτό είπα να ρωτήσω εδω

μην διαβάζεις σχόλια! ούτε ένα! Ειδικά αν βλέπεις να γράφουν κιόλας " εγώ διάβασα από αυτό το site και πέρασα" καταλαβαίνεις που πάει η δουλειά... Να διαβάσεις dumps εννοείται, σου δίνουν μια ιδέα του πως θα είναι οι ερωτήσεις και θα πετύχεις αρκετές ίδιες ακόμα και σε labs. Για την εξέταση σκέψου και το 2 exam approach, θα σου πέσουν πιο εύκολες ερωτήσεις απ ότι στη μια εξέταση, φυσικά θα πρέπει να δώσεις 2 φορές εξετάσεις, περισσότερες ερωτήσεις κτλ. Διαλέγεις και παίρνεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου επειδη ετυχε να δωσω τον μαιο για το CCENT και το πηρα με 982/1000 οι ερωτησεις που επεσαν τις ηξερα ολες μιας και απο οτι εχω καταλαβει πεφτουν οι ιδιες και ιδιες.

Δημοσ.

δυστυχως εχω ηδη παρει  το εκπτωτικο κουπονι για το composite exam οποτε δεν μπορω να δωσω ξεχωριστες αυτο που ελπιζω ειναι να μην πεσουν εντελως ακυρα αν και εχω προετοιμαστει θεωρητικα παντα φοβασαι μην παιχτει στραβει και δωσεις παλι χρηματα και δυστυχως ειναι αρκετα ευχαριστω παντως για τις αποψεις οποιος αλλος εχει να πει κατι θα ημουν ευγνωμων

Δημοσ.

Eχω μια απορία όσον αφορά τα labs.

Απ'ότι βλέπω κάθε lab sim στο 9tut έχει:

• Εκφώνηση
  • Simulator
  • Ερωτήσεις επιλογής

Διαβάζουμε την εκφώνηση, τρέχουμε τις εντολές στο simulator, βγάζουμε συμπέρασμα, επιλέγουμε τη σωστή απάντηση και τέλος;

Ή πρέπει να σώσουμε στο τέλος με copy run start?

Το λέω γιατί κάποια labs το μόνο που χρειάζονται είναι να τρέξεις κάποια show commands. Εκεί το configuration δε χρειάζεται πείραγμα;

Μη θεωρηθεί ελλειπής απάντηση και χάσουμε μονάδες...

Δημοσ.

Ότι είναι με show commands δε χρειάζεται να το αποθηκευσεις. Σε configuration όμως, γενικά όπου χρειαστεί να γράψεις εντολές θέλει copy r-s. Αν δεν χρειάζεται αποθήκευση αν θυμάμαι καλά θα στο λέει και στην εκφωνηση

Δημοσ.

Καποτε ηταν το στανταρ. Και τωρα πρεπει να παραμενει καλό. Παρε 1 μηνα πριν δωσεις. 7 ευρω ειναι. 

Δημοσ.

Παιδιά εγω που σύντομα τελιώνω ΤΕΙ Αυτοματισμού και θέλω γενικά να ασσχοληθώ και με αυτο το κομμάτι δηλαδή των δικτύων με τι πρέπει να ξεκινήσω?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ποιός ξέρει να απαντήσει ποιό είναι το σωστό;

Link.png Site:

After HostA pings HostB, which entry will be in the ARP cache of HostA to support this
transmission?

Link.png Site:

Προσοχή: Την ARP cache του HostA θέλει

Δημοσ.

Πάει και το icnd2. Για κάποιο λόγο δεν έβαλαν labs. 2 σενάρια μόνο που το ένα ήθελε show εντολές. Περίμενα σφαγή αλλά δεν. Cisco you so silly.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...