LiquidTroll Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα σας, Γνωρίζει κανείς κανέναν free vce emulator; Έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. https://vcetrainer.com Αλλάζει η εξέταση , τρέχτε να το πάρετε μέχρι 20 Αυγούστου , γιατί μετά γίνεται παλούκι !!!! Cisco Announces new CCNA R/S Exams! …ICND2 is BRUTAL! From the ICND1 they have removed from the objectives: OSPFv2 and OSPFv3 Extended ACL’s (weird?? They only have the useless standard ACL’s now in ICND1) For the ICND1, they have added to the existing objective: RIPv2 Syslog (moved here from ICND2 IOS Management (moved here from ICND2) IOS Licensing (moved here from ICND2) Larger IPv6 foundation section, bur removed IPv6 routing – only has static and default IPv6 routing From the ICND2 they have removed from the objectives: IOS Management Syslog GLBP and VRRP (weird they only have HSRP still in the objectives) Frame Relay (it’s about time!) Netflow IOS Licensing For the ICND2, they have added to the existing objectives: SPAN Extended ACLs MLP PPPoE QoS OSPF from the ICND1 and added it to existing multi-area OSPF, so this is a large section EBGP External authentication (RADIUS/TACACS) Switch stacking Cloud computing API APIC-EM Intelligent WAN 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Υπαρχει νεο για το ποτε θα βγουν τα νεα βιβλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παυκο13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Οχι πηρα hau και αγνωστο ακομα το ποτε. Και δεν ξερανε και κατι αλλο. Αν παρω το icdn1 με την τωρινη υλη και το icdn2 με την καινουρια υλη θα εχω το ccna? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Oι αλλαγες θα γινουν παντως και στο Α+ της comptia https://certification.comptia.org/certifications/a/comptia-a-900-faq γενικα παντως για να πω και την αποψη μου, γιατι καποιοι ρωτανε αν ειναι ευκολο αν αξιζει η ταδε ακαδημια κλπ: καμια ακαδημια δεν αξιζει τα λεφτα της ποσο μαλλον στις εποχες που ζουμε, αν βεβαια δεν μπορεις να διαβασεις μονος σου εχει καλως, πας εκει. απο την αλλη υπαρχουν και πανεπιστημιακα ιδρυματα(τει κρητης νομιζω πηρε το ματι μου) που προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες και ισως να ειναι καλα. Πηγα σε ενα απο τα γνωστα ιδιωτικα δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. η καλυτερη λυση(προσωπικα) ειναι να παρεις το βιβλιο (οταν με το καλο βγει το καινουριο), να κατσεις να το διαβασεις ολο, να δοκιμασεις μονος σου Lab και οτι αποριες εχεις να διαβαζεις στα φορουμ της cisco και αν δεν σου φτανει και αυτο και εχεις μια οικονομικη ανεση πηγαινε και σε ενα ιδρυμα τετοιο να εισαι σιγουρος. το αν συμφερει να δωσεις icnd1 και 2 η μια και καλη αυτο ειναι στο δικο σου χερι. εγω θα δοκιμαζα τις 2 εξετασεις να ειμαι σιγουρος. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2016 από Thulogur 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hlt Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Που το γράφει στο σαιτ. Έψαξα και δεν το ξεκαθαρίζει κάπου,οπότε εάν κάποιος δείξει ακριβώς που' θα του ήμουν ευγνώμων. Εδώ λέει αυτό "Existing CCENT certified individuals can achieve CCNA R&S certification by passing either ICND2 (200-101 or 200-105) " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Που το γράφει στο σαιτ. Έψαξα και δεν το ξεκαθαρίζει κάπου,οπότε εάν κάποιος δείξει ακριβώς που' θα του ήμουν ευγνώμων. Εδώ λέει αυτό "Existing CCENT certified individuals can achieve CCNA R&S certification by passing either ICND2 (200-101 or 200-105) " Comptia A+ ONLY If I complete 801, do I have to complete 802 or can I take 902 instead? You must take (and pass) exams from the same series, i.e., either 801 and 802 OR 901 and 902. We do not support or recognize mixing and matching between different series. παραθετω αυτο: http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list.html κατω απο το track επιλεξτε routing and switching certification exams και κατω απο το certification ccna routing and switching Επεξ/σία 21 Μαΐου 2016 από Thulogur Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stringer bell Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 If I complete 801, do I have to complete 802 or can I take 902 instead? You must take (and pass) exams from the same series, i.e., either 801 and 802 OR 901 and 902. We do not support or recognize mixing and matching between different series. copypaste εκανα υποψιν(800 series ειναι το παλιο και θα γινει 900) παραθετω και αυτο: http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list.html κατω απο το track επιλεξτε routing and switching certification exams και κατω απο το certification ccna routing and switching Αυτά που γράφεις αφορούν το Comptia A+ δεν υπάρχουν αυτοί οι κωδικοί στο CCNA. 200-120 V2.0 το υπάρχον και 200-125 V3.0 το καινούριο. Οποιος έχει κάποια έγκυρη πληροφορία ας τη μοιραστεί, το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι από τη στιγμή που έχεις πάρει CCENT έχεις δικαίωμα μέσα σε 2 χρόνια να δώσεις ICND 2 και να πάρεις το CCNA, αυτό ισχύει όμως όταν πρόκειται για την ίδια εξέταση, τώρα που αλλάζουν δεν ξέρω πως θα το χειριστούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thulogur Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Αυτά που γράφεις αφορούν το Comptia A+ δεν υπάρχουν αυτοί οι κωδικοί στο CCNA. 200-120 V2.0 το υπάρχον και 200-125 V3.0 το καινούριο. Οποιος έχει κάποια έγκυρη πληροφορία ας τη μοιραστεί, το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι από τη στιγμή που έχεις πάρει CCENT έχεις δικαίωμα μέσα σε 2 χρόνια να δώσεις ICND 2 και να πάρεις το CCNA, αυτό ισχύει όμως όταν πρόκειται για την ίδια εξέταση, τώρα που αλλάζουν δεν ξέρω πως θα το χειριστούν το ξερω οτι ειναι της comptia, το εβαλα λογω του οτι μπορει να ακολουθησουν το ιδιο μοτιβο. εφοσον θα αλλαξουν οι κωδικοι και απο 100-101 , 200-101 γινονται 100-105 και 200-105 αντιστοιχα υποθετω οτι δεν θα μπορει να γινει ο συνδυασμος[??] εχεις δικιο. ζητω συγνωμη για την παραπληροφορηση https://learningnetwork.cisco.com/community/ccna-rs-certification Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Έδωσα σήμερα icnd1. Όλες οι ερωτήσεις ήταν απο εδώ και το vce εδώ. Περίπου 100 στο καθένα αλλά πολλές είναι διπλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trendkill Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλημερα, Μπορει η cisco να λεει οτι το ccna 200-120 ισχυει μεχρι τις 20 Αυγουστου, ωστοσο ολα τα εξεταστικα κεντρα που εχω ρωτησει κλεινουν απο τις 5! Αυτο μειωνει 15 μερες την διωρια... Δε θα επρεπε η cisco να τους επιβαλει να μεινουν ανοιχτα, ως επισημα εξεταστικα της κεντρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 δε νομιζω. δεν μπορει η cisco να επιβαλλει σε καποιο εξεταστικο κεντρο να μεινει ανοιχτο. στην τελικη θα σου πει πηγαινε σε αλλη χωρα που δεν κλεινουν απο τις 5 αυγουστου. παντως νομιζω ΟΤΕ academy δεν κλεινει. περσυ ειχα δωσει κατι Checkpoint ντάλα αυγουστο.. 12-13 .. κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παυκο13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έδωσα σήμερα icnd1. Όλες οι ερωτήσεις ήταν απο εδώ και το vce εδώ. Περίπου 100 στο καθένα αλλά πολλές είναι διπλές. Και τα simulations ητανε τα ιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Και τα simulations ητανε τα ιδια? Yep. Λίγο practice με τα show commands και βγαίνουν στο 5λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 https://www.facebook.com/groups/417662781745398/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εεεε... μόλις 10/5 τελείωσα το CCNA. Αυτό σημαίνει ξέσκισμα στο διάβασμα, μπας και το πάρω πριν τον Αύγουστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα