Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Προφανώς η σχολή σου είναι κι εξεταστικό κέντρο http://www.vue.com/cisco/locate/ οχι απλα ο καθηγητης που εχω στο πανεπιστημιο και μας κανει δικτυα ειναι συνεργατης της cisco και μας διδασκει το curriculum της. Το οποιο ειναι καλο γιατι και εχουμε προσβαση και εκπτωση
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Γνωρίζει κανείς κάποια σχολή που να κάνει προετοιμασία για CCDA ? Δεν νομιζω να το διδασκει κανεις. Ειναι θεωρητικό ως εκει που δεν παει. Θα εισαι καλυμμένος αν δεις τα βιντεο που κυκλοφορουν και σε τορεντ.
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 χμμμ! Στη σχολη που ειμαι κανω τωρα το 2ο κομματι απο το CCNA και οταν ρωτησαμε τον καθηγητη για τις εξεατσεις του CCNA μας ειπε οτι δινεις καθε μερα και ειναι Online. (και οτι θα μας κανει εκπτωση ) Ναι αυτα τα flash simulator ειναι με Packet Tracer και γενικα η εξεταση ειναι το κλασσικο online exam της Cisco που συνηθως εχει καμια 50-60 ερωτησεις πολλαπλης επιλογης, troubleshooting, fill in κτλ Όταν έδωσα εξετάσεις πριν 6-7 χρόνια οι εργαστηριακές ασκήσεις που ήταν 2 νομίζω δεν ήταν σε packet tracer αλλά σε άλλο simulator παλιότερου τύπου. Τώρα δεν γνωρίζω το γίνεται. Η εξέταση ήταν online νομίζω γιατί δημιούργησα λογαριασμό στο σάιτ της cisco.
stringer bell Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Η εξέταση γίνεται σε εξεταστικό κέντρο της pearson vue μέσω της οποίας γίνονται όλες οι εξετάσεις της Cisco. Οποιαδήποτε άλλη "πιστοποίηση" παρακολούθησης δίνουν διάφορα ΙΕΚ δεν έχει καμία ισχύ. Το λέω εσκεμμένα γιατί σε συζήτηση μου παλαιότερα με υπεύθυνο σε πολύ γνωστό ΙΕΚ της Αθήνας, προσπαθούσε να με πείσει ότι η πιστοποίηση που δίνουν αυτοί είναι το ίδιο πράγμα με το κανονικό χαρτί, μπούρδες δηλαδή. Οσο για το περιβάλλον στην εξέταση στα lab δεν είναι packet tracer ή κάποιο άλλο γνωστό πρόγραμμα για περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exam-tutorial.html 1
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Η εξέταση γίνεται σε εξεταστικό κέντρο της pearson vue μέσω της οποίας γίνονται όλες οι εξετάσεις της Cisco. Οποιαδήποτε άλλη "πιστοποίηση" παρακολούθησης δίνουν διάφορα ΙΕΚ δεν έχει καμία ισχύ. Το λέω εσκεμμένα γιατί σε συζήτηση μου παλαιότερα με υπεύθυνο σε πολύ γνωστό ΙΕΚ της Αθήνας, προσπαθούσε να με πείσει ότι η πιστοποίηση που δίνουν αυτοί είναι το ίδιο πράγμα με το κανονικό χαρτί, μπούρδες δηλαδή. Οσο για το περιβάλλον στην εξέταση στα lab δεν είναι packet tracer ή κάποιο άλλο γνωστό πρόγραμμα για περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exam-tutorial.html Η δικιά μου πιστοποίηση που μου στάλθημέσω μεηλ από την Cisco δεν ισχύει?
stringer bell Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Η δικιά μου πιστοποίηση που μου στάλθημέσω μεηλ από την Cisco δεν ισχύει? Αν έδωσες την εξέταση CCNA 200-120 ισχύει, δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Η cisco στέλνει ένα mail τη μέρα που περνάς την εξέταση και από κει και περα επιλέγεις αν θα λάβεις μέσω pdf ηλεκτρονικό πιστοποιητικό ή θα σου αποσταλεί ταχυδρομικώς το χαρτί
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αν έδωσες την εξέταση CCNA 200-120 ισχύει, δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Η cisco στέλνει ένα mail τη μέρα που περνάς την εξέταση και από κει και περα επιλέγεις αν θα λάβεις μέσω pdf ηλεκτρονικό πιστοποιητικό ή θα σου αποσταλεί ταχυδρομικώς το χαρτί Με pdf μου εστάλη κανονικά το πιστοποιητικό παρόλο που έδωσα εξετάσεις στην ίδια ιδιωτική σχολή που παρακολούθησα τα μαθήματα. Άρα και είναι κανονικά πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο.
haris013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 καλησπέρα παιδιά για ccna ποια βιβλία διαβάζω?
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 καλησπέρα παιδιά για ccna ποια βιβλία διαβάζω? Δεν χρειάζεται να δώσεις λεφτά για βιβλία. Βρες τα CCNA exloration και κατέβασέ τα. Για να τα ανοίξεις θέλεις firefox 32-bit και καλύτερα μια παλιά έκδοσή του π.χ. 28-29 και να εγκαταστήσεις και το plugin για τον flash player.
LiquidTroll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 καλησπέρα παιδιά για ccna ποια βιβλία διαβάζω? Lammle Odomm 1
mataragas24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Κάποιος που να ξέρει κάποιο τμήμα απογευματινό για ccna που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα στην Αθήνα?
nikosmakos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά για ccna ποια βιβλία διαβάζω? προσωπικα αγορασα του Lammle το ccna routing and switching deluxe study guide, λεει πολλα ωραια πραγματα, χρειαζετε καθως τα βιντεο δεν ειναι τοσο λεπτομερη Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από nikosmakos
LiquidTroll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 προσωπικα αγορασα του Lammle Odomm, το ccna routing and switching deluxe study guide, λεει πολλα ωραια πραγματα, χρειαζετε καθως τα βιντεο δεν ειναι τοσο λεπτομερη Lammle και Odom είναι δυο διαφορετικα πρόσωπα.....
nikosmakos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Lammle και Odom είναι δυο διαφορετικα πρόσωπα..... ναι σωστος, του todd lammle εννουσα απλα με την παραθεση δεν το προσεξα
Rabican Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν αξίζει το CCDA κατά τη γνώμη μου κι εγω το ιδιο πιστευα, αλλα νομιζω προσφατα το κανανε refresh οποτε νομιζω η υλη του ειναι καπως πιο up-to-date. btw, αν εχεις active ccnp r&s και θες να το ανανεωσεις (χωρις να ξαναδωσεις καποια ενοτητα του r&s) το ccdp ειναι ο πιο γρηγορος τροπος γιατι δινεις μονο 2 exams. βασικα ειναι by far το πιο γρηγορο P level νομιζω.. στα υπολοιπα πρεπει να δωσεις 3-4 exams.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα