Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο μάγκες. Όχι ότι είμαι κανένας χαζός και δεν μπορώ να μάθω από turorials, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο.

Σίγουρα δεν είναι το ίδιο. Απλά σου δώσαμε ΔΩΡΕΑΝ λύσεις. Διαφορετικά τα σκας...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμία σχέση ο εξοπλισμός της Ελληνοαμερικανικής με τον εξοπλισμό της Interlei. Η Ελληνοαμερικανικη ειχε τοπ εξοπλισμό πριν λιγα χρονια και με το που ήρθε το νεο CCNP που ήθελε IOS 15 εριξε τρελά χρηματα για να αγοράσει νεο εξοπλισμό και να συμβαδίζει με την ύλη.

971122_10151704622159262_701498238_n.jpg

Επομένως για κάθε lab ο καθένας έχει πρόσβαση αμεση στον εξοπλισμό και τα labs για  το P ειναι πολλά, περιπου οι μισες ώρες. Αντίθετα στην interlei όταν τους επισκεφθηκα οι παροχες ήταν ελάχιστες.. 

Ξερω ότι σας εχω πρηξει με αυτό το θέμα αλλά προτείνω πριν κλεισει κάποιος να επισκευθεί τους χώρους και να ρωτήσει η Hau εχει open days μαλιστα, φανταζομαι το ίδιο θα κανει και η Interlei. 

Επίσης μάθετε αν στις τιμες ειναι μεσα τα βιβλία και τα εξεταστρα τα οποια μπορει να φτάσουν τα 200 και 540 ευρώ αντίστοιχα. Οταν έκανα εγώ ήταν όλα μεσα στα διδακτρα. 

Δημοσ.

Αστο πονεμένη ιστορια. Για το CCNA εδωσα 340 ευρώ, ενώ αν το έδινα ένα μήνα νωρίτερα θα έβγαινε κάτω από 300. Γενικά η cisco ανανεώνει την τιμολόγηση των εξετάσεων της ανα 4μηνο, κάποιες φορές μένουν σταθερές, αλλά κάποιες σημειώνουν και άνοδο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι εννοεις Online? Τις δινεις σε επιλεγμένα εξεταστικά κεντρα, όποτε κλεισεις θέση και περα απο τα multiple choise Q-A εχουν καποια μικρά labs σε flash simulator, αρκετά περιορισμένων δυνατοτήτων. 

• Moderators
Δημοσ.

χμμμ! Στη σχολη που ειμαι κανω τωρα το 2ο κομματι απο το CCNA και οταν ρωτησαμε τον καθηγητη για τις εξεατσεις του CCNA μας ειπε οτι δινεις καθε μερα και ειναι Online. (και οτι θα μας κανει εκπτωση :P )

Ναι αυτα τα flash simulator ειναι με Packet Tracer και γενικα η εξεταση ειναι το κλασσικο online exam της Cisco που συνηθως εχει καμια 50-60 ερωτησεις πολλαπλης επιλογης, troubleshooting, fill in κτλ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κάποια σχολή που να κάνει προετοιμασία για CCDA ?

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κάποια σχολή που να κάνει προετοιμασία για CCDA ?

Δεν αξίζει το CCDA κατά τη γνώμη μου

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν αξίζει το CCDA κατά τη γνώμη μου

Όλοι μας μπορούμε να έχουμε την ίδια γνώμη για πολλές και διάφορες εξετάσεις και πιστοποιήσεις. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό, είναι να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...