Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή να πας ελληνοαμερικανική, μεγάλη διαφορά στη διδασκαλία και στη χρήση του εξοπλισμού.

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κάποιος άποψη για ccna security? Σκέφτομαι να αρχίσω την ύλη του αλλά δεν βλέπω να το ζητάν ιδιαίτερα σε αγγελίες. Γενικότερα με ενδιαφέρει ο κλάδος του IT security όμως. Αξίζει τον κόπο; 

Δημοσ.

αν μεινεις στο CCNA level, δε λεει και πολλα. αν αποφασισεις να προχωρησεις στο CCNP security αξιζει γιατι, το νεο certification track, ακουμπα ASAs, ISEs κλπ. ειναι καλο certification θεωρω. εγω εχω την παλια version του P (IPS, VPN, ASA, R&S)

Δεν αξίζει να γίνεις premium όχι, είναι ελάχιστες οι updated ερωτήσεις (σου το λέω γιατί έχω αγοράσει το passit4sure και δεν έχει μεγάλες διαφορές.

Αυτό με τις χωριστές εξετάσεις το έχω σκεφτεί αρκετές φορές αλλά από τη στιγμή που η διάρκεια της εξέτασης είναι δεδομένη (110' ανά exam για Ελλάδα λόγω γλώσσας) κι οι ερωτήσεις ανά εξέταση είναι 50-60 πάντα, νομίζω πως καλύτερα να τα δώσει κανείς μαζί σε μια εξέταση.

Α, και κάτι άλλο... μη σκεφτεί κανείς να μάθει απέξω τις απαντήσεις χωρίς να ξέρει το explanation. Απλά θα καεί...

λεει τιποτα αυτο το passit4sure? πηγες να δωσεις εχοντας διαβασει κι απο εκει; ειναι valid?

Δημοσ.

Έχει κάποιος άποψη για ccna security? Σκέφτομαι να αρχίσω την ύλη του αλλά δεν βλέπω να το ζητάν ιδιαίτερα σε αγγελίες. Γενικότερα με ενδιαφέρει ο κλάδος του IT security όμως. Αξίζει τον κόπο; 

Εχεις παρει ήδη το CCNA R&S ?

Να το παρεις ,είναι καλή πιστοποίηση , αλλά να πάρεις και το CCNP security

Δημοσ.

Ναι το πήρα το R&S. Καλή πιστοποίηση από ποια άποψη; Όσο για το CCNP security ας πάρουμε πρώτα το απλό και βλέπουμε. Η συλλογή πιστοποιητικών είναι ακριβό χόμπι

Δημοσ.

Στο practica με δόσεις βγαίνει 2000 ευρώ συνολικά για το CCNA σε τάξη. Γίνεται και με δόσεις, οπότε αν υποθέσουμε ότι κρατά περίπου 10 μήνες, βγαίνει στα 200 ευρώ/μήνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...