Chrisxxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή να πας ελληνοαμερικανική, μεγάλη διαφορά στη διδασκαλία και στη χρήση του εξοπλισμού.
LiquidTroll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Κατσε να περασω πρώτα το CCNA , γιατι το θεωρουσα ευκολο αλλα τελικα είναι πολυ ξυλο και τρομοκρατια φαση Πεφτουν κορμια...
stringer bell Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κάποιος άποψη για ccna security? Σκέφτομαι να αρχίσω την ύλη του αλλά δεν βλέπω να το ζητάν ιδιαίτερα σε αγγελίες. Γενικότερα με ενδιαφέρει ο κλάδος του IT security όμως. Αξίζει τον κόπο;
Rabican Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 αν μεινεις στο CCNA level, δε λεει και πολλα. αν αποφασισεις να προχωρησεις στο CCNP security αξιζει γιατι, το νεο certification track, ακουμπα ASAs, ISEs κλπ. ειναι καλο certification θεωρω. εγω εχω την παλια version του P (IPS, VPN, ASA, R&S) Δεν αξίζει να γίνεις premium όχι, είναι ελάχιστες οι updated ερωτήσεις (σου το λέω γιατί έχω αγοράσει το passit4sure και δεν έχει μεγάλες διαφορές. Αυτό με τις χωριστές εξετάσεις το έχω σκεφτεί αρκετές φορές αλλά από τη στιγμή που η διάρκεια της εξέτασης είναι δεδομένη (110' ανά exam για Ελλάδα λόγω γλώσσας) κι οι ερωτήσεις ανά εξέταση είναι 50-60 πάντα, νομίζω πως καλύτερα να τα δώσει κανείς μαζί σε μια εξέταση. Α, και κάτι άλλο... μη σκεφτεί κανείς να μάθει απέξω τις απαντήσεις χωρίς να ξέρει το explanation. Απλά θα καεί... λεει τιποτα αυτο το passit4sure? πηγες να δωσεις εχοντας διαβασει κι απο εκει; ειναι valid?
LiquidTroll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Έχει κάποιος άποψη για ccna security? Σκέφτομαι να αρχίσω την ύλη του αλλά δεν βλέπω να το ζητάν ιδιαίτερα σε αγγελίες. Γενικότερα με ενδιαφέρει ο κλάδος του IT security όμως. Αξίζει τον κόπο; Εχεις παρει ήδη το CCNA R&S ? Να το παρεις ,είναι καλή πιστοποίηση , αλλά να πάρεις και το CCNP security
stringer bell Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Ναι το πήρα το R&S. Καλή πιστοποίηση από ποια άποψη; Όσο για το CCNP security ας πάρουμε πρώτα το απλό και βλέπουμε. Η συλλογή πιστοποιητικών είναι ακριβό χόμπι
LiquidTroll Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 To security παιζει αρκετα , και στην Ελλαδα....Φυσικά και στο εξωτερικό... πχ. http://www.kariera.gr/INTL/JobSeeker/Jobs/JobDetails.aspx?job_did=J8Q3X965JR0RVXZZYH9&siteid=int_grindeed_it&show=yes 1
Rabican Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 χοχοχο αυτη ειναι η replacement αγγελια για εμενα!
Lolarikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδες σχολη για σεμιναρια cisco στην πατρα υπαρχει;
LiquidTroll Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 http://www.practica.gr/index.php?option=com_contact&view=category&catid=12&Itemid=231
Lolarikos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ωραιος φιλε. Το θεμα ειναι που θα βρουμε τα λεφτα τωρα.
Lolarikos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Στο practica με δόσεις βγαίνει 2000 ευρώ συνολικά για το CCNA σε τάξη. Γίνεται και με δόσεις, οπότε αν υποθέσουμε ότι κρατά περίπου 10 μήνες, βγαίνει στα 200 ευρώ/μήνας.
Lolarikos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι το ίδιο μάγκες. Όχι ότι είμαι κανένας χαζός και δεν μπορώ να μάθω από turorials, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα