Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω μπει στο τρυπακι για να δωσω για πτυχια cisco. Απο οτι βλεπω στο

ελληνοαμερικανικο για να αποκτησει καποιος την ενοτητα CCNA δινει το πτυχιο 200-120 CCNA Routing and Switching or (αλλιως) τις ενοτητες 100-101 ICND1 and 200-101 ICND2, ισχυει? Για την ουσια το 100-101 ICND1 ειναι η ενοτητα CCENT

CertMap2.gif

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι γινεστε όσοι διαβάζετε?

Τι σας έχει φανεί δύσκολο μέχρι στιγμής?

Εμένα , έχοντας τελειώσει τπερίπου την μισή ύλη , δηλαδή όλα τα Layer 2 Technologies , με δυσκολευει το spanning trees

Δημοσ.

Παντα το Stp και το switching ειναι το δυσκολο. Δουλεψε το λιγο και δεν θα εχεις θεμα, ειδικά για το STP δωσε προσοχή στις εκδόσεις και τα stages με τους χρονους. 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ηθελα να ρωτησω εχω ξεκινησει διαβασμα για ccna πρωτα λεω να δωσω το isdn1 αλλα εχω απογοητευθει λιγο να πω την αληθεια, διαβαζω αλλα δυσκολευομαι και επειδη δεν ειμαι και αθηνα, πως θα μπορουσα να βρω καποιο e-learning για να μπορεσω να ξεκινησω.  ευχαριστω

Δημοσ.

Παντα το Stp και το switching ειναι το δυσκολο. Δουλεψε το λιγο και δεν θα εχεις θεμα, ειδικά για το STP δωσε προσοχή στις εκδόσεις και τα stages με τους χρονους.

Από stp να περιμένεις και καμποσες ερωτήσεις στο τεστ, όπως τα states του RSTP και σχηματακια με switches που να σε ρωτάει ποια port είναι block/root/designated

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ηθελα να ρωτησω εχω ξεκινησει διαβασμα για ccna πρωτα λεω να δωσω το isdn1 αλλα εχω απογοητευθει λιγο να πω την αληθεια, διαβαζω αλλα δυσκολευομαι και επειδη δεν ειμαι και αθηνα, πως θα μπορουσα να βρω καποιο e-learning για να μπορεσω να ξεκινησω.  ευχαριστω

για δες το Ine.com

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το διαβασμα πρεπει να συνδυαζεται με πρακτικη εφαρμογη .

ενα home lab ειναι απαραιτητο για τη συγκεκριμενη πιστοποιηση. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια εχω παρει το bootcamp του chris bryant ccna 2016 (6 ευρω), και παρηγγειλα το βιβλιο CCNA Routing and Switching Deluxe Study Guide (80 ευρω) και ο θεος βοηθος που λεμε

Δημοσ.

Έχει αρκετό ζόρι παντως η πιστοποίηση , την περίμενα ελαφρως πιο ευκολη ,

αλλα στην ουσία πολεμάς με τα bits .

Μπιτ για μπιτ

το διαβασμα πρεπει να συνδυαζεται με πρακτικη εφαρμογη .

ενα home lab ειναι απαραιτητο για τη συγκεκριμενη πιστοποιηση. 

Διαφωνώ για επιπεδο ccna να κάθεσε να στήνεις εργαστήρια.

Γιατί απλα δεν στηνεις τα εργαστηριά σου στο packet tracer? Με έχει βολέψει αφάνταστα , ειδικά με τα simulations oy ;exei

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ για το packet tracer. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις routers, switches κλπ.

Το μόνο κακό είναι ότι υπάρχουν πολλές εντολές στο packet tracer που δεν δίνεται η δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσεις

(πχ show run  | include ___ )

Δημοσ.

βρείτε παιδιά το boson netsim που έχει και Labs έτοιμα, σε συνδυασμό με packet tracer είστε υπερκαλυμμένοι για ccna. Καλό είναι εννοείται να έχεις και real εξοπλισμό, σκέφτομαι σιγά σιγά να αρχίσω να στήνω ένα, αλλά για να πάρεις την πιστοποίηση δεν είναι απαραίτητος σίγουρα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχοντας στήσει ένα τέτοιο lab, θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες. Οι ανάγκες του σκέτου CCNA καλύπτονται απόλυτα με το Packet Tracer, δεν χρειάζεται κανονικός εξοπλισμός και σίδερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε, ναι. Περα από το οτι τα "σιδερα" δεν θα τα ανοιξεις ευκολα και εχουν φασαρία με το pt γινονται όλα πιο κατανοητά. εχει τα πρασινο-κοκκινα φωτάκια, βλέπεις την τοπολογία καλα, ειναι απλο στη χρήση. Μετά οποιος θέλει παει παραπανω, gns3 - εξοπλισμοι κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα στην σχολή (ΗΜΤΥ) θα δοθούν δύο υποτροφίες σε φοιτητές μετά από μία σειρά διαλέξεων στελεχών της Cisco που θα γίνει εδώ. Για μία ιδιωτική σχολή interlei στην Αθήνα θα είναι. Από ό,τι είδα στο site οι εγκαταστάσεις είναι σύγχρονες και θα αξίζει πολύ για όποιον πάει. Πέρα από αυτό σχολή στην πάτρα υπάρχει για CCNA, ξέρει κανείς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...