Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε οταν λες οτι ειχατε real εξοπλισμο, εννοεις κανονικα routers κλπ κι οχι ολα virtual οπως πχ στην infolab;

Rack με router + switches κι έτοιμη στημένη καλωδίωση ανα θέση pc

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει παρακολουθήσει κανείς διδασκαλία του Chris Bryant; Έχω πετύχει ένα course στο udemy σε καλή τιμή (€12 από €55 για CCNP preparation). Θέλω πριν πάω σε ακαδημία ή σε ιδιαίτερο να πάρω μια ιδέα μέσω e-learning. Έχει κανείς εμπειρία;

Δημοσ.

Το course του Bryant που είχα παρακολουθήσει για το CCNP ήταν αρκετά ενδιαφέρον και κατανοητό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος είναι Αθήνα κι έχει εξωτερικό σκληρό δίσκο, μπορώ να σας δώσω πολύ υλικό για το CCNA (και videos). Κανονίζουμε καφέ κάπου κέντρο και σας τα δίνω. Είναι πολλά giga για να τα ανεβάσω.

Τελικά τα κυριότερα χώρεσαν στο google drive. Όποιος θέλει, στέλνει το e-mail του σε p.m. και το κάνω share.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά όποιος έχει αντίστοιχο υλικό για CNNP (νέα υλη: 300-101 ROUTE / 300-115 SWITCH / 300-135 TSHOOT) ας στείλει πληροφορίες, thanks.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Μένω σε νησί και θέλω να αποκτήσω το ccna . Σκεφτόμουν για e-learning! Δεν μπορώ να είμαι για μεγάλο χρονικό διάστημα ουτε σε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη οποτε πρέπει να παω σε μία τέτοια λύση καθώς προτιμώ να έχω κάποιον να με βοηθήσει απο το να διαβάσω μόνος μου. Πού μπορώ να απευθυνθώ;;κάποιος πού λόγο απόστασης η έλλειψης χρόνου να μιν μπορούσε να ηταν σε αίθουσα και να έκανε κάτι παρόμοιο; ;ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Σχετικά με το κλείσιμο της εξέτασης, έδωσε κάποιος πρόσφατα μέσω pearson vue? Ξέρετε αν απαιτείται απαραίτητα πιστωτική ή γίνεται και με χρεωστική; Υπάρχει φυσικά και η επιλογή να κλείσεις την εξέταση στο εξεταστικό κέντρο, αλλά με ένα σχετικό "καπέλο" στην τιμή και σε μέρα και ώρα που βολεύει αυτούς 

Δημοσ.

Σχετικά με το κλείσιμο της εξέτασης, έδωσε κάποιος πρόσφατα μέσω pearson vue? Ξέρετε αν απαιτείται απαραίτητα πιστωτική ή γίνεται και με χρεωστική; Υπάρχει φυσικά και η επιλογή να κλείσεις την εξέταση στο εξεταστικό κέντρο, αλλά με ένα σχετικό "καπέλο" στην τιμή και σε μέρα και ώρα που βολεύει αυτούς 

Μολις εδωσα εγω, με χρεωστικη Εθνικης.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να αρχίσω το CCNA Security, έχω βρει το ccna-security-210-260-official-cert-guide.pdf, αλλά ψάχνω το Networking Academy version (html ή browser version), όπως είναι και στο netacad.

Το τελευταίο είναι το V2.0

Έχει κανείς ιδέα που και αν μπορώ να το βρω???

Ευχαριστώ

Δημοσ.

καλησπερα εχω μπει στο τρυπακι για να δωσω για πτυχια cisco. Απο οτι βλεπω στο

ελληνοαμερικανικο για να αποκτησει καποιος την ενοτητα CCNA δινει το πτυχιο 200-120 CCNA Routing and Switching or (αλλιως) τις ενοτητες 100-101 ICND1 and 200-101 ICND2, ισχυει? Για την ουσια το 100-101 ICND1 ειναι η ενοτητα CCENT

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...