Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Τάσο καλησπέρα, είχα βρεί κάποια έκδοση στη πιάτσα του vce αλλά λόγω του ότι τον έχουν αναβαθμίσει δεν μπορεί να ανοίξει νεότερα dumps.. Έχεις κάποια πρόταση...? Καλημέρα Εγώ τα ανοίγω με το bluestack (android emulator) + ένα προγραμματάκι για προβολή vce αρχείων. Επειδή μάλλον πρόκειται για "ανεπίσημη" μέθοδο, googlαρέ το, θα βρεις αρκετές οδηγίες
andrikos_gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα Εγώ τα ανοίγω με το bluestack (android emulator) + ένα προγραμματάκι για προβολή vce αρχείων. Επειδή μάλλον πρόκειται για "ανεπίσημη" μέθοδο, googlαρέ το, θα βρεις αρκετές οδηγίες Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, όλα έτοιμα και τρέχουν Μία τελευταία ερώτηση, το premium το αποκτάς για να έχεις τα τελευταία dumps..?Αξίζει; Έχω ξεκινήσει το 80ωρο σε σχολή και μόλις ολοκλήρωσα το ICND1 και σε λίγο ολοκληρώνουμε και το ICND2, οπότε όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να τεστάρω τις γνώσεις μου μέχρι τώρα..! Γνωρίζει κανείς αν αξίζει να τα δώσω ένα - ένα ή κατευθείαν το exam για το ccna?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, όλα έτοιμα και τρέχουν Μία τελευταία ερώτηση, το premium το αποκτάς για να έχεις τα τελευταία dumps..?Αξίζει; Έχω ξεκινήσει το 80ωρο σε σχολή και μόλις ολοκλήρωσα το ICND1 και σε λίγο ολοκληρώνουμε και το ICND2, οπότε όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να τεστάρω τις γνώσεις μου μέχρι τώρα..! Γνωρίζει κανείς αν αξίζει να τα δώσω ένα - ένα ή κατευθείαν το exam για το ccna? Δεν αξίζει να γίνεις premium όχι, είναι ελάχιστες οι updated ερωτήσεις (σου το λέω γιατί έχω αγοράσει το passit4sure και δεν έχει μεγάλες διαφορές. Αυτό με τις χωριστές εξετάσεις το έχω σκεφτεί αρκετές φορές αλλά από τη στιγμή που η διάρκεια της εξέτασης είναι δεδομένη (110' ανά exam για Ελλάδα λόγω γλώσσας) κι οι ερωτήσεις ανά εξέταση είναι 50-60 πάντα, νομίζω πως καλύτερα να τα δώσει κανείς μαζί σε μια εξέταση. Α, και κάτι άλλο... μη σκεφτεί κανείς να μάθει απέξω τις απαντήσεις χωρίς να ξέρει το explanation. Απλά θα καεί...
mataragas24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, όλα έτοιμα και τρέχουν Μία τελευταία ερώτηση, το premium το αποκτάς για να έχεις τα τελευταία dumps..?Αξίζει; Έχω ξεκινήσει το 80ωρο σε σχολή και μόλις ολοκλήρωσα το ICND1 και σε λίγο ολοκληρώνουμε και το ICND2, οπότε όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να τεστάρω τις γνώσεις μου μέχρι τώρα..! Γνωρίζει κανείς αν αξίζει να τα δώσω ένα - ένα ή κατευθείαν το exam για το ccna? καλησπέρα φίλε.. σε ποια σχολή κανεις το 80ωρο?? και ποσα χρήματα αν επιτρέπεται...
andrikos_gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα φίλε.. σε ποια σχολή κανεις το 80ωρο?? και ποσα χρήματα αν επιτρέπεται... Στην infolab στην Κηφισίας φίλε μου. 1650€ για ιδιώτες και αν θυμάμαι καλά 1100€ για άνεργους και εννοείται συν τα εξέταστρα. Έχουν πέσει σε σχέσι με το παρελθόν από ότι διαβάζω εδώ μέσα πάντως και η διαφορά είναι ότι μόνο η συγκεκριμένη το κάνει 80ωρο σε 2 βδομάδες. O Oteacademy το κάνει σε 2 και 6 μήνες αν θυμάμαι καλά που είχα ρωτήσει και με περισσότερα χρήματα. 1
rakendytos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Στην infolab στην Κηφισίας φίλε μου. 1650€ για ιδιώτες και αν θυμάμαι καλά 1100€ για άνεργους και εννοείται συν τα εξέταστρα. Έχουν πέσει σε σχέσι με το παρελθόν από ότι διαβάζω εδώ μέσα πάντως και η διαφορά είναι ότι μόνο η συγκεκριμένη το κάνει 80ωρο σε 2 βδομάδες. O Oteacademy το κάνει σε 2 και 6 μήνες αν θυμάμαι καλά που είχα ρωτήσει και με περισσότερα χρήματα. καλησπερα φιλε τα μαθηματα πως σου φανηκαν απο αποψη απαιτησεων; γιατι προσωπικα μου φαινεται υπερβολικο μεσα σε 2 βδομαδες να τελειωσεις το ccna Φανταζομαι ειχες ηδη εμπειρια απο δικτυα κλπ; Επισης παραλληλα με τα μαθηματα προλαβαινες να διαβασεις και μονος σου μεσα στη μερα ή στηριζοσουν στα οσα σου μεναν κατα τη διαρκεια των μαθηματων; θενξ εκ των προτερων
andrikos_gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα φιλε τα μαθηματα πως σου φανηκαν απο αποψη απαιτησεων; γιατι προσωπικα μου φαινεται υπερβολικο μεσα σε 2 βδομαδες να τελειωσεις το ccna Φανταζομαι ειχες ηδη εμπειρια απο δικτυα κλπ; Επισης παραλληλα με τα μαθηματα προλαβαινες να διαβασεις και μονος σου μεσα στη μερα ή στηριζοσουν στα οσα σου μεναν κατα τη διαρκεια των μαθηματων; θενξ εκ των προτερων Εδώ υπάρχει ένα θέμα.. Προσωπικά δεν έχω ακουμπήσει ποτέ cisco ενώ στα δίκτυα γενικά οι γνώσες μου είναι ικανοποιητικές αλλά όχι σε προχωρημένο επίπεδο. Τα συγκεκριμένα courses αφορούν άτομα που έχουν μία ας το πούμε "οικειότητα" με networking είτε ως προυπηρεσία είτε ως γνώση. Εγώ το κάνω παράλληλα με την δουλειά μου (Δ-Π 17:00 - 22:00 και Σάββατο 9:30 - 17: 30 - και αυτό επί 2) και μπορώ να σου πω πως τις πρώτες 2 μέρες πήγα να σταματήσω γιατί φρίκαρα με όλα..με την ύλη με τον όγκο και με το "τρέξιμο" που έχει η ύλη.. Στη πορεία άρχισα να διαβάζω και παράλληλα να κάνω τα labs και να μου "έρχονται" αυτά που είπαμε στη τάξη και έτσι ηρέμησα λίγο. Η αλήθεια έιναι ότι μελετάω κανα 2ωρο στη δουλειά μου και κάνω τα labs, δεν το αφήνω και αυτό μου δίνει την ηρεμία που χρειάζομαι! Έχουμε και 2 βδομάδες κενό μέχρι να συνεχίσουμε για το icnd 2, oπότε μέ ένα οργανωμένο πρόγραμμα αυτές τις 2 βδομάδες κρατάς επαφή και μόλις τελειώσεις, δίνεις όταν νιώσεις έτοιμος. Το καλό είναι ότι σου δίνεται ότι ύλη υπάρχει εκεί έξω χώρια τα cisco press, packet tracer με labs της ακαδημίας και γενικά όλο το υλικό που χρειάζεσαι (το οποίο μπορείς να βρεις και "αλλού", αλλά εκεί το παίρνεις μαζεμένο ), έχεις και έναν άνθρωπο να μαθαίνεις, να μιλάς και να αλληλεπιδράς, το οποίο για μένα που "δεν το έχω πολύ" είναι σωτήριο! Θεωρώ ότι θέλει αφοσίωση στο 100%, το πληρώνεις = άρα το θέλεις = αφού το θέλεις θα δουλέψεις.
rakendytos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ωραιος σ ευχαριστω για την απαντηση. Αρα αν καταλαβα καλα ειναι 1 βδομαδα φουλ για το ICND1, μετα 2 βδομαδες κενο και μετα αλλη μια βδομαδα φουλ για το ICND2 το μαθημα γινεται σε εργαστηρια με routers κλπ ή ειναι πιο θεωρητικο; ευχαριστω και παλι φιλε, σορρυ που σε πρηζω αλλα το σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να αρχισω και θελω να πετυχω το καλυτερο value for money γιατι δε μας περισσευουν πλεον
andrikos_gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 ωραιος σ ευχαριστω για την απαντηση. Αρα αν καταλαβα καλα ειναι 1 βδομαδα φουλ για το ICND1, μετα 2 βδομαδες κενο και μετα αλλη μια βδομαδα φουλ για το ICND2 το μαθημα γινεται σε εργαστηρια με routers κλπ ή ειναι πιο θεωρητικο; ευχαριστω και παλι φιλε, σορρυ που σε πρηζω αλλα το σκεφτομαι κι εγω σοβαρα να αρχισω και θελω να πετυχω το καλυτερο value for money γιατι δε μας περισσευουν πλεον Καθόλου δεν με πρήζεις φίλε μου! Και εγώ έψαξα και βρήκα το πιο οικονομικό. Ναι ακριβώς έτσι είναι το πρόγραμμα, όπως το είπες. Όλες οι σχολές πλυν της ελληνοαμερικάνικης ένωσης νομίζω (που είναι μακράν η ακριβότερη αλλά και η μόνη που κάνεις Lab σε πραγματικό εξοπλισμό) παιζουν με virtual labs, το οποίο είναι το packet tracer. Εδώ βέβαια μετράει και ο instructor όπου σε εμάς ευτυχώς το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Τα μαθήματα είναι προβολές σε powerpoint, με μπόλικη ανάλυση και lab. Προσωπικά επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα γιατί "τελειώνεις" από άποψη μαθημάτων σε 2 βδομάδες, κάτι που για μένα ήταν το σημαντικότερο. Παίρνω από εκεί ότι και όσο περισσότερα μπορώ και μετά οργανώνομαι μόνος μου και όταν είμαι οκ, πάω και δίνω. Ελπίζω να τα κατεφέρω Αν είδες παραπάνω μπήκα λίγο και στο κόλπο των exams κυρίως για να δω τα κενά μου και να συνεχίσω το διάβασμα, δεν πρόκειται να τα βγάλω απ' έξω και να πάω τυφλοσούρτη, αλλιώς δεν θα πήγαινα καν σε σχολή...!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά πέρισυ έκανα προετοιμασία στην OTE Academy. 100 ώρες, €1050 για άνεργους (50% έκπτωση), σούπερ καθηγητής και μόνο real εξοπλισμός...
mataragas24 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά πέρισυ έκανα προετοιμασία στην OTE Academy. 100 ώρες, €1050 για άνεργους (50% έκπτωση), σούπερ καθηγητής και μόνο real εξοπλισμός... Σε πόσο καιρό?? Νομίζω φέτος δεν κάνουν ταχυρυθμα..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε πόσο καιρό?? Νομίζω φέτος δεν κάνουν ταχυρυθμα.. Δεν ξέρω για φέτος αλλά πέρισυ με 2 φορές την εβδομάδα κάναμε μέσα Νοέμβρη με μέσα Φεβρουαρίου
rakendytos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σε πόσο καιρό?? Νομίζω φέτος δεν κάνουν ταχυρυθμα.. εδω παντως http://www.oteacademy.gr/index.php/el/mtraining/mtech/mcisco αμα πατησεις στα λινκ δεξια λενε για το CCNA R&S 25 μερες αλλιως για το ICND1 5 μερες και για το ICND2 5 μερες Αν εχει καποιος προσφατη εμπειρια απο τον οτε ας μας πει
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Από το περσυνό ενημερωτικό email εγγραφής:Η έναρξη του προγράμματος είναι την Τρίτη 04 Νοεμβρίου.Η διάρκειά του είναι 25 ημέρες, με λήξη την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου. (Διακοπή μαθημάτων για την περίοδο 22/12- 07/01)Η Αίθουσα XXXX, στην οποία θα διεξαχθεί το πρόγραμμα, βρίσκεται στο κτήριο XXXX και η ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων είναι 18:00-22:00 μμ.
rakendytos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 φιλε οταν λες οτι ειχατε real εξοπλισμο, εννοεις κανονικα routers κλπ κι οχι ολα virtual οπως πχ στην infolab;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα