Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς εννοώ, φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο ο καθηγητής, ο οποίος εννοείται οτι για να μπορέσεις να κερδίσεις πράγματα πρέπει να είναι άτομο που ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο και όχι σαν τους καθηγητάδες που είχαμε στο Πανεπιστήμιο. Εγώ έκανα το βασικό διάβασμα μόνος μου οπότε ξέροντας τη θεωρία μου είναι πολύ πιο εύκολο να μπω στη λογική των lab που είναι και το πιο βασικό κομμάτι του CCNA

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

To pass4sure δεν προσφερει πια cisco certification προϊόντα...!

Εψαξα στο σαιτ και δεν υπηρχε τιποτα για cisco, τους εστειλα mail και μου απαντησαν αυτο...

Πολύ παραξενο μου φαινεται

απο ενα googlαρισμα που εκανα, φαινεται να παιχτηκαν μηνυσεις απο cisco σε braindump providers. δεν υπαρχουν ουτε σε testking, ουτε actualexams (αναφερω τα 2 πιο εγκυρα, περαν του pass4sure..

• Like 1
Δημοσ.

εχω ξεκινησει το 80ωρο πρόγραμμα, για κάποιον με υπόβαθρο στους υπολογιστές και σχετικές σπουδές οι 280 ώρες είναι χάσιμο χρόνου πιστεύω. Οι προσπάθειες που έκανα για να διαβάσω μόνος μου έπεσαν στο κενό, αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου που ξεκίνησα μαθήματα καθώς μαθαίνω πρακτικά κυριώς πράγματα και όχι παπαγαλία της θεωρίας

Φίλε πού ξεκίνησες? χρήματα? Είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα?

Δημοσ.

Φίλε πού ξεκίνησες? χρήματα? Είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα?

Ιδιαίτερα κάνω με ένα παιδί ακόμα, αρκετά λιγότερα τα χρήματα απ΄ότι σε φροντιστήριο. Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής καθώς κάνουμε - όσο γίνεται βέβαια - εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη με αρκετά labs και ο καθηγητής γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο. Και μόνο που μας έχει οργανωμένη την ύλη και έχω ένα χρονοδιάγραμμα για μένα είναι το πιο βασικό, μόνος σου δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά εύκολα δυστυχώς  

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έμαθα για CCNP, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση 3 ενότητες €4200 και περιλαμβάνει εξέταστρα και βιβλία (αξίας €1020)...

Δημοσ.

Έμαθα για CCNP, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση 3 ενότητες €4200 και περιλαμβάνει εξέταστρα και βιβλία (αξίας €1020)...

καλη τιμή ακουγεται..

Δημοσ.

passit4sure 

Απλά τραγικό το support... Δε δείχνει τις απαντήσεις σε πολλά από τα labs (κι εννοώ στα Q&As, όχι στο αυτόνομο πακέτα για τα labs). Έχω στείλει αρκετά email, το έχουν προωθήσει υποτίθεται στους ειδικούς τους και περιμένω απάντηση εδώ και 5 μέρες...

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια..

Ξεκινάω διάβασμα για να πάρω το ccna..

έχω ήδη το παρακάτω βιβλίο.. Είναι οκ? η χρειάζεται να πάρω κάποιο πιο πρόσφατο?

http://www.ciscopress.com/store/ccna-routing-and-switching-200-120-official-cert-guide-9781587143878

Προτείνετε απλά να διαβάζω το βιβλίο ή να βλέπω και κανένα lab sto internet ταυτόχρονα? 

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια..

έχω ήδη το παρακάτω βιβλίο.. Είναι οκ? η χρειάζεται να πάρω κάποιο πιο πρόσφατο?

http://www.ciscopress.com/store/ccna-routing-and-switching-200-120-official-cert-guide-9781587143878

Προτείνετε απλά να διαβάζω το βιβλίο ή να βλέπω και κανένα lab sto internet ταυτόχρονα? 

Όπως έχει συζητηθεί και προηγουμένως ο συνδυασμός θεωρίας και practice σε μικρά labs από διάφορες πηγές βοηθάει.

Το βιβλίο που έχεις πιλέξει είναι το πιο πρόσφατο για το CCNA.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα παιδια..

πρέπει να διαβάσεις οπωσδήποτε και ερωτήσεις... ειναι σαν να πηγαινεις για σήματα(Αυτοκίνητο) και να μην εχεις δει ποτε ερωτήσεις...

δες εδω www.examscollection.com και πήγαινε στις εξετάσεις του CCNA

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που είπε ο ποιητής (όνομα και πράμα!)

Ακόμα κι αν κάποιος ξέρει να οδηγεί, αν πάει να δώσει για δίπλωμα είναι πιθανό να τον κόψουν στις εξετάσεις των σημάτων αφού θα ρωτήσουν πράγματα και ακραίες καταστάσεις που αποκλείεται να θυμάται επακριβώς. Το ίδιο συμβαίνει και στις εξετάσεις τις Cisco. Αν κάποιος έχει μια σχετική εμπειρία από τη δουλειά ή τις σπουδές του ή έστω διαβάσει πολύ καλά τη θεωρία των βιβλίων, σε περίπτωση που δεν έχει δει ποτέ το ύφος και το είδος των ερωτήσεων (αρκετές εκ των οποίων είναι τρόπον τινά παγίδες) θα έχει λιγότερες πιθανότητες.

• Like 3
Δημοσ.

Πήγαινε εδώ, εκεί που λέει "Free Exam Questions in VCE Format"  κατεβάζεις ερωτήσεις με τα περισσότερα votes και κάνεις practice μέσω κάποιου vce software.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήγαινε εδώ, εκεί που λέει "Free Exam Questions in VCE Format"  κατεβάζεις ερωτήσεις με τα περισσότερα votes και κάνεις practice μέσω κάποιου vce software.

Τάσο καλησπέρα,

είχα βρεί κάποια έκδοση στη πιάτσα του vce αλλά λόγω του ότι τον έχουν αναβαθμίσει δεν μπορεί να ανοίξει νεότερα dumps..

Έχεις κάποια πρόταση...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...