Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Έστειλα mail στην pass4sure και μου απάντησαν: These are available here: http://www.passit4sure.com/cisco-certification.html Χαχαχα διαφορερικό domain name τα λαμόγια
παυκο13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα.Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια με το http://www.ine.com/self-paced/ccna/ccna-routing-switching.htm ? Ειναι 100 δολλαρια και εχει περα απο βιντεο, workbook και practice exams
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μου έστειλαν email και προσφορά από μια άλλη σελίδα, την http://www.prep4sure.com Απλά επειδή - αν και μοιάζει αρκετά με την επίσημη pass4sure - δε μου γεμίζει το μάτι (σε ένα whois του domain, μου βγάζει συνδρομή domain name από το godaddy.com), έστειλε ένα mail στην pass4sure να μου πει αν πρόκειται για την ίδια εταιρεία. Ξέρει κανείς τίποτα περί αυτού; Έστειλα mail στην pass4sure και μου απάντησαν: These are available here: http://www.passit4su...tification.html Χαχαχα διαφορερικό domain name τα λαμόγια
trendkill Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, To pass4sure δεν προσφερει πια cisco certification προϊόντα...! Εψαξα στο σαιτ και δεν υπηρχε τιποτα για cisco, τους εστειλα mail και μου απαντησαν αυτο... Hello! We are not offering Cisco materials any more. Best Regards, Pass4Sure Support [email protected] www.pass4sure.com Πολύ παραξενο μου φαινεται
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει αναφερθεί το ίδιο θέμα στην προηγούμενη σελίδα; Αν δεν κάνω λάθος η "σωστή" διεύθυνση πλέον είναι η http://www.passit4sure.com/cisco-certification.html (το έγραψε ο Τάσος 5 post πιο πάνω) 1
mataragas24 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ψάχνω κάποιο ταχύρυθμο τμήμα για να δώσω το ccna.. Δηλαδή εννοώ 1 - 1μιση μήνα.. Καμιά πρόταση??
cger Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Παλιότερα είχε ταχύρυθμα τμήματα η NewHorizons, που τώρα έχει γίνει Interlei, με επιφύλαξη. Ρώτα και oteacademy. 1
Chrisxxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω ταχυρυθμα τμηματα 70-80 ωρών εχουν μονο Oteacademy και Infolab, ριξε μια ματια και interlei ομως. Η Hau δεν εχει σίγουρα. 1
mataragas24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά κοίταξα σε αυτά που μου αναφέρατε.. Infolab εχει στις 80 ώρες ακριβούτσικο.. 1400 και αν μπει και ο φπα.. ακομα πιο πανω.. Interlei δεν έχει ταχυρυθμο αλλά το 260 ωρες βγαίνει 1100.. Αρκετά πιο οικονομικό.. και τώρα περιμένω από τα υπόλοιπα απαντήσεις.. μου είπαν επίσης ότι τα εξέταστρα είναι κοντά στα 350 πλεον..
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως αν ειναι να πας για ταχυρυθμο ίσως ειναι πιο καλό να δεις τα διαφορα βιντεο που κυκλοφορουν, ώστε να γλυτώσεις το χιλιάρικο, ειναι το ίδιο περιεκτικά και εχουν διαρκεια περίπου 30-40 ωρες, δεν θα βρεις πολλές διαφορές απο τα 80ωρα προγράμματα που προσφέρονται. 1
cger Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν πάντως σύμφωνα με τις τιμές που αναφέρονται πιο πάνω
mataragas24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας παιδια.. απλά κολλάω στο ότι δεν μπορώ να βάλω πρόγραμμα μόνος μου.. (και πόσο μάλλον μετά από μια πολύ κουραστική καλοκαιρινή σεζόν) ώστε να κάτσω να στρωθώ και να διαβάσω... και έτσι ίσως ειναι μια καλή αφορμή! έχω στείλει σε πολλούς ακόμα για request. όποιος με ειδοποιεί θα σας ενημερώνω!!
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Aν εχεις διαεση, χρονο και χρήμα θα σου πρότεινα με κλειστα τα ματια hau, αν θελεις να ξοδεψεις λιγότερα δοκιμασε interlei, oteacademy κλπ δεν ειναι τόσο οργανωμένες ακαδημίες με την εννοια ότι κυρίως κανουν σεμινάρια σε επαγγελματιες και όχι σε ανερχόμενους, χωρίς ιδιαιτερη επαγγελματικη εμπειρία. Παντως το full προγραμμα που ειναι 280 ωρες περιπου δεν συγκρινεται με τα 80ωρα.
stringer bell Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 εχω ξεκινησει το 80ωρο πρόγραμμα, για κάποιον με υπόβαθρο στους υπολογιστές και σχετικές σπουδές οι 280 ώρες είναι χάσιμο χρόνου πιστεύω. Οι προσπάθειες που έκανα για να διαβάσω μόνος μου έπεσαν στο κενό, αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου που ξεκίνησα μαθήματα καθώς μαθαίνω πρακτικά κυριώς πράγματα και όχι παπαγαλία της θεωρίας
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά δεν νομίζω ότι πάνε πολλοί σε αυτά τα προγράμματα χωρίς υπόβαθρο σε υπολογιστές (εκτός αν μιλάμε για... ECDL), οπότε οι 280 ώρες πάντα θα θεωρούνται πολλές. Ούτως ή άλλως το βασικό διάβασμα το ρίχνει ο καθένας μόνος του. Αν στις 80 ώρες διδάσκουν αυτά που δεν γράφει το βιβλίο, τότε όντως αξίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα