trendkill Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Διαβάζω το βιβλίο "CCNA Routing and Switching Study Guide - Lammle Todd, 200-120". Έχω φτάσει στη μέση και ήδη έχω παρατηρίσει αρκετά λάθη σε μετατροπές (πχ ipv6 μετατροπή του 7ου bit eui-64), λάθη σε ονομασίες interfaces κλπ. Κάποιος που να είχε το ίδιο θέμα;
nzeppos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τα λάθη σε αυτά τα βιβλία δεν είναι σπάνια, το αντίθετο. Συνήθως όμως στο site του συγγραφέα ή της εκδοτικής εταιρείας υπάρχει ξεχωριστό τμήμα που αναφέρουν τα λάθη αυτά, όπως επίσης και τις διορθώσεις. Δες για παράδειγμα το Εrrata section εδώ: http://eu.wiley.com/WileyCDA/WileyTitle/productCd-1118749618,miniSiteCd-SYBEX.html
παυκο13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους και ολες. Ειμαι στο σταδιο οπως και πολλοι αλλωστε που εχω ξεκινησει μονος μου να διαβαζω το CCNA λογω οικονομικων καταστασεων. Βεβαια, κακα τα ψεματα οταν διαβαζεις μονος ειναι καπως πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι αφενος δεν σε τραβαει καποιος και μπορει να το αργοπορησεις το εντατικο διαβασμα ειτε θες παραπανω ψαξιμο σε τυχον αποριες. Γι αυτο λοιπον ανεβαζω το thread με το σκεπτικο να συγκεντρωθουμε καποια ατομα που ειναι στο ιδιο σκεπτικο και να μαζευομαστε και να κανουμε μαθημα. Δεν εχω κατι αλλο στο μυαλο μου περα απο αυτο δλδ το ποτε το που κτλπ κτλπ. Μια ιδεα ειναι και ηθελα να την μοιραστω να δω μηπως υπαρχουνε ατομα που τους ενδιαφερει!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Θα ήταν εξαιρετικό, ειδικά άτομα που κατοικούν σε κοντινά σημεία. Από Κεραμεικό / Μεταξουργείο / Βοτανικό κάποιος; message me!
LiquidTroll Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 θα φτιάξω έναν οδηγό για το CCNA , δείτε το και να μου πείτε αν έχω λαθάκια και τι άλλο θα προτείνετε
LiquidTroll Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους και ολες. Ειμαι στο σταδιο οπως και πολλοι αλλωστε που εχω ξεκινησει μονος μου να διαβαζω το CCNA λογω οικονομικων καταστασεων. Βεβαια, κακα τα ψεματα οταν διαβαζεις μονος ειναι καπως πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι αφενος δεν σε τραβαει καποιος και μπορει να το αργοπορησεις το εντατικο διαβασμα ειτε θες παραπανω ψαξιμο σε τυχον αποριες. Γι αυτο λοιπον ανεβαζω το thread με το σκεπτικο να συγκεντρωθουμε καποια ατομα που ειναι στο ιδιο σκεπτικο και να μαζευομαστε και να κανουμε μαθημα. Δεν εχω κατι αλλο στο μυαλο μου περα απο αυτο δλδ το ποτε το που κτλπ κτλπ. Μια ιδεα ειναι και ηθελα να την μοιραστω να δω μηπως υπαρχουνε ατομα που τους ενδιαφερει!!! Εμένα με ενδιαφέρει Το πρόβλημα όμως έγκειται στο εξης : Πότε θα συναντιόμαστε? Που? Εσυ έχεις άλλο ρυθμό απο μένα , εγώ τώρα ξεκίνησα , εσύ μπορεί να έχεις προχωρήσει... κλπ κλπ
trendkill Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Φιλε liquid ανεβασε λινκ οταν το ετοιμασεις. Παυκο13: Πολυ καλη ιδεα. Ενημερωστε για συναντησεις οπου κι αν ειναι, θα μας βοηθησει πολυ.
παυκο13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εχω ξεκινησει κανα μηνα τωρα αλλα μην φανταστεις τπτ προχωρημενο. Δυστυχως χωρο δεν διαθετω για να συναντιομαστε αλλα αυτο μπορει να γινεται και σε καποια βιβλιοθηκη η αναγνωστηριο!
LiquidTroll Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Είναι ένας μίνι οδηγός , αλλά δεν έχω βάλει resources κλπ. Είναι ότι έχω κάνει εγώ , ότι έχω μαζέψει για να αρχίσω να δουλέυω, το υλικό και τα prereq.Τι χρειάζεται κάποιος για να αρχίσει το CCNA , 'οχι μόνο το CCNA απο μόνο του. Βάλτε και εσείς resources για το CCNA http://www.insomnia.gr/topic/570076-ccna-2015-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1/ Όσο αναφορά για να μαζευόμαστε να διαβάζουμε , έχω εγώ χώρο , και υπολογιστές. Ο χώρος είναι ακριβώς επάνω στο Μετρό του Αγ.Αντώνη ( είμαι ιδιοκτήτης μιας σχολής πληροφορικής). Μπορούμε να κανονίσουμε ότι γουστάρετε τα Σ/Κ , ακόμα και να βρούμε καθηγητή , κάποιον CCIE , να μαζευτούμε 5-6 άτομα , και να του πούμε πχ : 5-6 άτομα , απο 300€ ο καθένας = 1800 Συνολικά , για να έρχεσαι 2 ώρες κάθε Σάββατο και να μας λύνεις τις απορίες που έχουμε. Και να κανονίζουμε την ύλη που θα διαβάζουμε κάθε εβδομάδα , και τις ασκήσεις ! Αν το ψήνετε το κανονίζω , γιατί με ενδιαφέρει να βάλω Cisco και στην σχολή μου, απλα να μαζευτούμε τουλάχιστον 5-6 άτομα
παυκο13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μου φαινεται πολυ ενδιαφερον για αρχη και ειδικα το σεναριο με τα Σ/Κ ειναι το ιδανικο!!!
stringer bell Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 κάποιος από Θεσσαλονίκη παιδιά; γιατί πηγαίνω με ρυθμούς χελώνας τελευταία και θα ήθελα κάτι να με οργανώσει παραπάνω
LiquidTroll Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Έφτιαξα ένα γκρουπάκι στο ΦΒ , για να οργανωθούμε όλοι όσοι διαβάζουμε μόνοι μας , και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Για να δικτυωθούμε και αν είναι να κανονίζουμε συναντήσεις. Χωθείτε.... https://www.facebook.com/groups/417662781745398/
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Μου έρχονται διάφορα email από την pass4sure με promotion codes etc... Μπήκα σήμερα στη σελίδα τους να τσεκάρω το εκπαιδευτικό υλικό για το CCNA κι έχω την εντύπωση ότι αφαίρεσαν ό,τι έχει σχέση με Cisco...
forest66 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Cisco ξεκίνησε δικαστικές μάχες με τις εταιρίες αυτές (dump questions) και πολλές σταμάτησαν... ίσως προσωρινα δεν βρίσκω τώρα κάποιο link με το παραπάνω να παράθεσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα