Prof_Chaos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ με τους κωδικούς που μου έστειλαν.. οτι και αν δοκίμασα δεν έμπαινα. Οσον αφορά τα βιβλία παρήγγειλα και τα 2 και θα κρατήσω όποιο έρθει πρώτο. Πραγματικα δεν γνωρίζω ποιο απο τα 2 είναι το καλύτερο. Βαση αξιολογήσεων του amazon του wendell ειναι ελαφρώς πιο δημοφιλές.
Xero1991 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Μιλούσα με έναν φίλο μου και είχαμε πια απορία. Τι χρονική ισχύς έχει το CCNA? Λίγο που έψαξα βρήκα αυτό αλλά δεν το ένιωσα. Κάθε 3 ή 2 χρόνια? Και τέλος, μόνο παράβολα για εξετάσεις πληρώνουμε ξανά έτσι? ThanksP.s sry αν απαντήθηκε σε παλιότερες σελίδες και δεν το πρόσεξα.
nzeppos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 3 χρόνια είναι. Και ναι πληρώνεις μόνο για τις εξετάσεις (ούτως ή άλλως και την πρώτη φορά αν πας να δώσεις μόνος σου, χωρίς φροντιστήρια κλπ, πάλι μόνο τις εξετάσεις πληρώνεις). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά έχω τελειώσει το πρώτο διάβασμα και τώρα θα αρχίσω με περισσότερο βάθος και λεπτομέρεια. Το pass4sure βοηθάει πραγματικά, γιατί αναδεικνύει τους τομείς που υπάρχουν τα κενά. Επίσης τα video του Wallace (δεν είναι ο Braveheart, απλή συνωνυμία) είναι εξαιρετικά για self-study. Ρε παιδιά μόνο εγώ τα έχω βρει σκούρα με τα πρωτόκολλα GLBP και HSRP, όπως και με το Spanning Tree Protocol ?
@zouve@ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά έχω τελειώσει το πρώτο διάβασμα και τώρα θα αρχίσω με περισσότερο βάθος και λεπτομέρεια. Το pass4sure βοηθάει πραγματικά, γιατί αναδεικνύει τους τομείς που υπάρχουν τα κενά. Επίσης τα video του Wallace (δεν είναι ο Braveheart, απλή συνωνυμία) είναι εξαιρετικά για self-study. Ρε παιδιά μόνο εγώ τα έχω βρει σκούρα με τα πρωτόκολλα GLBP και HSRP, όπως και με το Spanning Tree Protocol ? με ποιανού βιβλία διαβάζεις todd ή odom;
JimGer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά έχει κάποιος βρει κανείς τα βιβλία του Odom σε printed edition pdf ή original epub? Ας στείλει αν θέλει pm...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 με ποιανού βιβλία διαβάζεις todd ή odom; Διαβάζω από Wendell Odom και αυτές τις μέρες έχω αρχίσει του Allan Johnson τα "31 Days Before Your CCENT / CCNA Certification Exam" καθώς και το "Cisco CCNA R&S 200-120 Flash Cards and Exam Practice Pack" του Eric Rivard. Επίσης το CCNA Routing and Switching Portable Command Guide του Scott Empson μου έχει λύσει τα χέρια στα labs του packet tracer. Όλα αγορασμένα hard copies κι όλα από Cisco Press.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι σωστό να το postάρω αλλά μου ήρθε στο mail ως προσφορά από το GNS3: This weekend only -> Get $399 worth of CCNA Training for only $10. This is the craziest deal we have ever seen for CCNA training. Even if you weren't planning on training.... get it for later. Go to: https://www.udemy.com/the-complete-ccna-200-120-course/ Special GNS3 Coupon Code: 1010awesome
stringer bell Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν είναι σωστό να το postάρω αλλά μου ήρθε στο mail ως προσφορά από το GNS3: This weekend only -> Get $399 worth of CCNA Training for only $10. This is the craziest deal we have ever seen for CCNA training. Even if you weren't planning on training.... get it for later. Go to: https://www.udemy.com/the-complete-ccna-200-120-course/ Special GNS3 Coupon Code: 1010awesome χρησιμοποίησα το coupon και ισχύει! τα μαθήματα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση μόνο μια φορά;
παυκο13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μου ρθε και εμενα το mail αλλα ειχα ηδη παρει απο udemy του chris bryant που μεχρι τωρα ειναι αρκετα καλα μπορω να πω. Θα ηθελα καποιο link για cisco packet tracer που να εχει και καποια tutorials μαζι!
elise Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 οποιος μπορει να βοηθησει με ολοκληρωμενη απαντηση ας μου στειλει μηνυμα. δινεται και αμοιβη αν καποιος το επιθυμει.
stringer bell Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μου ρθε και εμενα το mail αλλα ειχα ηδη παρει απο udemy του chris bryant που μεχρι τωρα ειναι αρκετα καλα μπορω να πω. Θα ηθελα καποιο link για cisco packet tracer που να εχει και καποια tutorials μαζι! δεν ξερω αν επιτρεπεται από τους όρους τους site αλλά αν κάνεις μια αναζήτηση στο γνωστό πειρατικό, το πρώτο π σ βγάζει είναι μια έκδοση που έχει αυτά που ζητάς
trendkill Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, Συνοψίζοντας από όσα διάβασα μέχρι τώρα: -Διαβάζω Site: αυτό ή Site: αυτό -Διαβάζω τα βίντεο CBT Nuggets (λύνω σενάρια με Packet Tracer) -Λύνω θέματα από pass4sure -Δίνω εξετάσεις Ειμαι εντάξει με αυτά; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα