Προς το περιεχόμενο

CCNA πληροφορίες?

APAGON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και τα ASA παντως, αν μιλαμε για Security solution σε Cisco, παροτι εχουν CLI, πολλα πραγματα τα κανεις μεσω GUI. και αν παμε σε κατι πιο εξεζητημενο, πχ IPS, Content/URL Filtering (ScanSafe, Ironport, CX), ISE, όλα μα όλα ειναι κατα βάση Web Administrated... ενα βασικο config απο CLI και τα ρεστα GUI.

Debugging/advanced troubleshooting θα κανεις απο CLI, αλλα τον περισσότερο καιρο σου θα τον περασεις σε ενα webικο περιβάλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν αντιλέγω, αλλά εγώ μιλάω για την ίδια την ύλη της εξέτασης, όχι για την καθημερινή ενασχόληση σε πραγματικές συνθήκες. Θα περίμενα η ύλη να επικεντρώνεται περισσότερο σε θεωρία κλπ παρά να αναλίσκεται σε λεπτομέρειες του GUI και που να πατήσεις για να κάνεις τι. Όπως είπα και πριν μάλλον είχα διαφορετικές προσδοκίες. Κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα θα το ξαναπιάσω, γιατί τα περί τηλεφωνίας εξακολουθούν να με ενδιαφέρουν περισσότερο από wireless, security κλπ και αν είχα αποφασίσει να δουλέψω στη Wind, σίγουρα θα το είχα ξεσκονίσει το θέμα. Τελικά όμως...

Θεωρια αρκετή εχει μια απο τις 4 πιστοποιησεις του CCNP Voice. Αν θυμαμαι καλά το Cvoice Που στην ουσια ειναι το CCNA voice με λίγα εξτραδάκια και αρκετή ανάλυση της θεωρίας του voip, πράγμα που δεν εκανε σε καμια περίπτωση ο cioara στο ccna voice βιβλιο. Οι αλλες 2 από τις 3 πιστοποιησεις νομιζω αφορουν αποκλειστικά το CuCM  :eek:  :eek:

• Like 1

να πω τη μαυρη αληθεια ειχα την ευκαιρια να ασχοληθω με εγκατασταση 2 CM σε cluster, καμμια 500αρια τηλεφωνα, IPCC και call recording, αλλα δεν το βρηκα ιδιαιτερα ενδιαφερον  :-D

• 1 μήνα μετά...

Παίδες, αγορά το pass4sure από πού; Παίζουν διαφορετικοί προμηθευτές ή απ'ευθείας στην επίσημη σελίδα του;

Το έχει αγοράσει κανείς; Είναι στο επίπεδο που πρέπει ή είναι λίγο πιο δύσκολο ώστε να είναι κανείς πιο έτοιμος;

κατευθειαν απο την pass4sure.. απλα εσχατως εχουν αλλαξει το engine, και αμα σου ληξει, δε δουλευει καθολου. παλια απλα εχανες τα updates και δουλευε οταν εληγε. πλεον, το χανεις τελειως!χαχαχ

Θα ηθελα να ρωτησω απο video tutorials τι αξιζει περισσοτερο να αγορασω?

Απο ΙΝΕ η απο cbt nuggets?

Αυτό το βρήκα εξαιρετικό. Από τον Kevin Wallace, εκδόσεις Pearson IT Certification.

Θα ηθελα να ρωτησω απο video tutorials τι αξιζει περισσοτερο να αγορασω?

Απο ΙΝΕ η απο cbt nuggets?

για ccna cbt nuggets να αγοράσεις από το θείο....

αν πας σε ccnp θα 'αγοράσεις' από άλλους

για ccna cbt nuggets να αγοράσεις από το θείο....

αν πας σε ccnp θα 'αγοράσεις' από άλλους

Από ποιους θα "αγοράσεις" για CCNP ?? Cbt & INE δεν σε καλύπτουν ?

και τα ASA παντως, αν μιλαμε για Security solution σε Cisco, παροτι εχουν CLI, πολλα πραγματα τα κανεις μεσω GUI. και αν παμε σε κατι πιο εξεζητημενο, πχ IPS, Content/URL Filtering (ScanSafe, Ironport, CX), ISE, όλα μα όλα ειναι κατα βάση Web Administrated... ενα βασικο config απο CLI και τα ρεστα GUI.

Debugging/advanced troubleshooting θα κανεις απο CLI, αλλα τον περισσότερο καιρο σου θα τον περασεις σε ενα webικο περιβάλλον.

εγώ παλι τα asa μονο cli. Για τα υπόλοιπα gui, + τα wlc,pi η οτι άλλο σερβερικο κυκλοφορεί..

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι νέος στο forum και είδα ότι πολλά παιδιά εδώ μέσα το κατέχουν πολύ το θέμα Cisco και πιστοποιήσεις.

Θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση αν γνωρίζετε βέβαια να μου απαντήσετε.

Αυτή την περίοδο είμαι στο δρόμο της Πιστοποίησης CCNA R&S και θέλω να συνεχίσω σε CCNP αλλά όχι στο R&S αλλά στο Security. Η ερώτηση μου είναι αν γίνεται να πάω από το CCNA R&S στο CCNP Security χωρίς να έχω το CCNA Security.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας.

Χρόνια Πολλά και Χρόνια Καλά σε όλους τους συμφορουμήτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...