Rabican Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ισα ισα που ειναι καλο γιατι ανα τριετια σε αναγκαζει να κανεις update τη γνωση σου με νεες τεχνολογιες (καθως αυτες αλλαζουν). το 2005 εγω αλλα διαβαζα για το ccna σε σχεση με αυτα που διαβαζουν τα παιδια που δινουν τωρα. εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα. btw το πραγματικα κακο με ολες τις πιστοποιησεις (πλην των ccie level) της cisco ειναι οτι με βαση τα dumps/pass4sure/test kings ο καθενας πλεον μπορει να παρει ενα χαρτι χωρις να εχει πραγματικα ιδεα στις τεχνολογιες που αναφερεται. απλα παπαγαλιζοντας τις ερωτησεις μπορεις να παρεις μεχρι και CCNP level και επι της ουσιας να μην ξερεις το ... χριστο σου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ισα ισα που ειναι καλο γιατι ανα τριετια σε αναγκαζει να κανεις update τη γνωση σου με νεες τεχνολογιες (καθως αυτες αλλαζουν). το 2005 εγω αλλα διαβαζα για το ccna σε σχεση με αυτα που διαβαζουν τα παιδια που δινουν τωρα. εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα. btw το πραγματικα κακο με ολες τις πιστοποιησεις (πλην των ccie level) της cisco ειναι οτι με βαση τα dumps/pass4sure/test kings ο καθενας πλεον μπορει να παρει ενα χαρτι χωρις να εχει πραγματικα ιδεα στις τεχνολογιες που αναφερεται. απλα παπαγαλιζοντας τις ερωτησεις μπορεις να παρεις μεχρι και CCNP level και επι της ουσιας να μην ξερεις το ... χριστο σου! Πολύ σωστός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Νομίζω πως οι περισσότερες πιστοποιήσεις αυτό το "κακό" έχουν. Άλλωστε για να καταλάβεις πραγματικά τις αναφερόμενες τεχνολογίες πρέπει να δουλέψεις πάνω τους ώστε να μαζέψεις πρακτική εμπειρία. Πως όμως να το κάνει κάποιος αυτό, όταν αρχικά χρειάζεται την πιστοποίηση για να βρει δουλειά; Ο γνωστός φαύλος κύκλος. Να μου πεις βέβαια, ότι άλλο να διαβάζεις (έστω) τα σχετικά CCNA/CCNP βιβλία και να παίρνεις μια ιδέα τι γίνεται και άλλο αν αποστηθίζεις τα dumps, όπως κάνουν πολλοί. Φαντάζομαι όμως ότι και για την πρώτη περίπτωση θα βγουν πολλοί και θα πουν "μαθαίνετε χίλια-δυο πράγματα για ένα switch, χωρίς να έχετε δει switch από κοντά". Προσωπικά πάντως είμαι κι εγώ υπέρ των τριετών πιστοποιήσεων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somebilly Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Άντε και τα πήρες μόνο με τα dumps.. Άντε και βρήκες και δουλειά (πως θα γίνει αυτο όμως όταν στη συνέντευξη δεν θα ξέρεις... Χριστό ??!! Ας πούμε όμως ότι τα καταφέρνει κάποιος...) Είναι ζήτημα χρόνου το να πάρει πόδι μιας και δεν θα γνωρίζει πραγματικά Χριστό όταν το ζήτημα έρθει στο διά ταύτα !!! Όσον αφορά την τριετία προσωπικά κι εγώ είμαι υπέρ.. όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς με κάτι, ακολούθησέ το και θα σε ακολουθήσει και αυτό. Δεν είναι μία γνώση όπως π.χ. αγγλικά που τα μαθαίνεις και ισχύουν για μια ζωή (που ακόμα και εκείνα αν τα αφήσεις, σε αφήνουν !) Τέλος, είναι σαφώς πιο δίκαιο-αξιοκρατικό να υπάρχουν οι active & οι inactive (μιλώντας για τα certification) στην αγορά εργασίας για λόγους προφανείς που ούτε καν χρήζουν ανάπτυξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Έννοια σου και έχω δει πολλούς "μηχανικούς δικτύων" να μην γνωρίζουν ούτε τα βασικά από δίκτυα. Απλώς κάποιος είδε ότι πριν 5-10-20 χρόνια πήραν ένα (μάλλον) σχετικό πτυχίο (φυσικά στα πτυχία δεν υπάρχει τριετής, αλλά... ισόβια διάρκεια) και τους έβαλε να κάνουν μια δουλειά που θα μπορούσε να τη μάθει εμπειρικά και κάποιος άσχετος με το αντικείμενο. Για τα δύσκολα υπάρχει και το επόμενο level of support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 δυστυχως παντως ο official τροπος by cisco για να αποδειξεις οτι ξερεις κατι ειναι τα certifications. τουλαχιστον μεχρι να αποδειχτει on the job οτι καποιος δεν ξερει τιποτα και απλα διαβασε ενα pass4sure, δεν υπαρχει αλλος τροπος να αποδειξεις οτι κατεχεις μια τεχνολογια.. τα dumps εχουν απαξιωσει τις πιστοποιησεις (πλην των CCIE). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δουλειά πάνω σε cisco δεν έπιασαν ΠΟΛΛΟΙ που εχουν τις πιστοποιησεις...διοτι πριν απο καθε μετρια δουλεια που χρειαζεται τα βασικα (ccna) θα περασεις απο τον υπευθυνο it οπου θα σε βαλει να κανεις 10-15 πραγματα... οποτε...μη σκατε. Επισης δουλεια με cisco εχουν πολλοι που δεν εχουν την πιστοποιηση ή την πήραν αργοτερα για λογους εκπτωσης στα μηχανηματα ... αλλα ξερουν να βαζουν και να παραμετροποιουν τα configurations. Ξερω 5 ατομα που την πηραν και κανεις δεν βρηκε δουλεια ... Ειναι αστειο για το τι λεγετε και το τι γινεται με αυτη τη πιστοποιηση. Αλλο να αγαπας αυτην την δουλεια αρα και να την κανεις και να πιστοποιηθεις πανω σε αυτην και αλλο να πιστοποιηθεις με την ελπιδα να βρεις δουλεια...οχι δουλεια δεν θα βρεις...θα κλαις τα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παυκο13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καλησπερα και απο εμενα. Τελειωνω μεταπτυχιακο πανω στα δικτυα και με ενδιαφερει μετα το τελος του καλοκαιριου να αρχιζω να ασχολουμαι με ccna. Θα ηθελα καποιο λινκ με την υλη η καποιο βιντεο που να ασχολειται με το τι υλη υπαρχει ωστε να παρω μια πρωτη ιδεα τι διαβασμα θα χρειαστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν βλέπω να υπάρχει κάπου η ύλη, δες εδω εναν παλιοτερο και πολυ συνοπτικό οδηγό ώστε να πάρεις μια ιδεα http://www.routeralley.com/ra/completed/ccna_studyguide.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somebilly Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πιο valid link από την ίδια τη cisco δε νομίζω να βρεις http://www.cisco.com/web/learning/exams/docs/200-120_composite2.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παυκο13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πιο valid link από την ίδια τη cisco δε νομίζω να βρεις http://www.cisco.com/web/learning/exams/docs/200-120_composite2.pdf Ωραιο και αναλυτικο! Σε ευχαριστω. Σκεφτομαι και λογω κοστους να διαβασω μονος μου το ccna και μετα για το ccnp να παω σε καμια ακαδημια. Θα τσεκαρω τι παιζει απο υλη και θα ανεβασω στο ενδιαφερον εδω thread οταν χρειαστω καποιο λινκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παυκο13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζουνε καποια online lessons και ας ειναι με πληρωμη σε λογικα παντα πλαισια μιας και για αρχη ενα online μαθημα ειναι καλυτερος τροπος για να μπεις σε μια σειρα απο το να ξεκινησεις με βιβλιογραφια που μεχρι τωρα εχω βρει την official της cisco απο http://www.ciscopress.com/store/ccna-routing-and-switching-200-120-official-cert-guide-9781587143878 Το εχω προμηθευτει ηδη και αν υπαρχει καποια αλλη προταση μετα χαρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 κατεβασε τορεντ τα cbt nuggetsw και δες το site της ine εχουν αρκετό υλικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αυτό που λέει ο Chris. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παυκο13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 κατεβασε τορεντ τα cbt nuggetsw και δες το site της ine εχουν αρκετό υλικο. Στο site της ine μιλησα και δεν εχουνε κανει ακομα update για ccna 200-120 exam αλλα παραδιδουνε το 642-802 exam. Ομοιως και στα cbt nuggets δεν εχω δει ακομα κατι. Θα εχω θεμα αν δω με την παλια υλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα