Προς το περιεχόμενο

CCNA πληροφορίες?

APAGON

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα εχω στην κατοχη μου βιβλια ccna που ειναι απο το 2006 μπορει καποιος να διαβασει με αυτα;

Μερικά βασικά πράγματα θα είναι πράγματι ίδια, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που έχουν προστεθεί/αλλάξει (πχ πλέον το CCNA συμπεριλαμβάνει IPv6). Άρα, θα χρειαστείς και φρέσκο υλικό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επισης στο ccna του 2004-5 που εκανα εγω, καναμε frame relay!!μπαχαχαχ

αντε να βρεις εγκατασταση με φρεημ ριλεη που ελεγε και το κοριτσακι σε μια διαφημιση στην ΤουΒου.

Ειχε frame relay στο OSPF και στο EIGRP, εντάξει περισσότερο αναφερόταν στην συμπεριφόρα των πρωτοκόλλων πανω από το FR (ειδικά στο OSPF ήταν παλουκι). MPLS 3-4 σελίδες σε καθαρά θεωρητικό επιπεδο αν θυμαμαι καλά. Αν το έκανες το 2009 νομιζω πρέπει να κάναμε την ίδια ύλη. 

BSCI, BCMSN, ISCW και ONT!

αυτα ειχα κανει, δινοντας το Composite (BCMSN & BSCI) και τα αλλα 2!

MPLS ειχε ολακερο κεφαλαιο.. ειχαμε κανει lab με MPLS forwarding και RD στο BGP.. κατι ψιλοθυμαμαι!

Α, τότε έκανα διαφορετική ύλη! Καλά εσεις είχατε πολυ καλύτερο πρόγραμμα, ολόκληρο βιβλίο για QoS κλπ.. Για MPLS είχε λιγα πράγματα, δεν ξέρω καν γιατι τα έβγαλαν ενώ είχε στην παλιοτερη ύλη. 

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παρα πολλα χρονια εμπειριας, ουτε φυσικα δουλευω σε ISP για να ξερω εκ των εσω πως ειναι δομημενα τα δικτυα τους.

ξερω ομως οτι τα τελευταια 5 χρονια ενα πελατη ειχαμε που ειχε frame relay διασυνδεση για τα καταστηματα του, κι αυτος πριν απο 3 χρονια το γυρισε σε mpls. επισης σχεδον ολοι απο HCOM πανε σε mpls.

επισης τα τελευταια 4 χρονια οτι νεα εγκατασταση εχουμε κανει, ξερω οτι κουμπωνει σε mpls backbone απο τον provider.

Μα το ποσοστό frame relay δεν εξαφανίζεται ακριβώς γιατί κάποιοι συνεχίζουν με τον παλιό τρόπο. Σίγουρα σε νέες επαγγελματικές συνδέσεις δεν παίζει πλέον.

Για να εξαφανιστεί όμως μια τεχνολογία θα πρέπει να κάνουν phase-out ακόμα και οι πιο «πρωτόγονης» τεχνολογίας πελάτες.

Παιδιά καλησπέρα. Δοκίμασα σήμερα να κατεβάσω κάποια επιπλέον dumps απο το examcollection και ενώ κατέβηκαν κανονικά δεν τα ανοίγει ο VCE. Μου λέει πως το αρχείο δημιουργήθηκε με πιο καινούρια έκδοση από αυτή που έχω εγώ.

Το θέμα είναι πως όσα dumps άνοιγαν, ανοίγουν ακόμα. Από την άλλη, κατέβασα κάποια πολύ παλιά .vce (2010, 2011) και από άλλες πιστοποιήσεις (έκανα μία τυχαία επιλογή..) και το περίεργο είναι ότι ούτε αυτά ανοίγουν !!! Μου πετάει το ίδιο μήνυμα.. Ενώ πριν από μία εβδομάδα π.χ. όλα λειτουργούσαν κανονικά !

Παρατήρησε κάποιος άλλος το ίδιο φαινόμενο ? Έχουμε καμία λύση πάνω στο θέμα ?

Ευχαριστώ !

το παρατηρησα και εγω και βρηκα λυση πριν 2 ημερες..ειναι πραγματικα σπανιο μιας και απ οτι ειδες δεν υπαρχει το VCE EXAM simulator Ουτε σε torrent..Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου ενα pm γιατι τετοια πραγματα δε λεγονται απο δω :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...