Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια. Εγω εψαχνα να βρω υλη και μαθηματα για το CCNP και τα CCNA VOICE & CCNA SECURITY. Επεσα λοιπον σε μια προσφορα απο την Groupon για online μαθηματα απο το ITU Online University. Με 70€ Πηρα online seminar για CCNP,CCNA VOICE,CCNA SECURITY & ICND1 & 2. Ισχυει απεριοριστη προσβαση στο site τους για 1χρονο για να βλεπεις τα μαθηματα. Αυτου του ειδους τα πακετα ειναι αρκετα δημοφιλη πια. Χωρις να εισαι σε αιθουσα και να δινεις 2000€ και με φορουμ και αλλα για τυχων ερωτησεις. Η αληθεια ειναι οτι ειχα κανει την ακαδημια για το CCNA και εμεινα ευχαριστημενος αλλα οι εποχες αλλαξαν και ουτε οι εργοδοτες δεν σου πληρωνουν σχολες που ειναι 100% επιδοτουμενες....

Ξεχασα να αναφερω οτι με εναν απλο download manager....τα βιντεο κατεβαινουν και για μετεπειτα χρηση...πολυ σημαντικο νομιζω....αν καποιος δεν προλαβαινει σε αυτο το διαστημα του ενος χρονου να τα κανει ολα....

Sent from my iPad using Insomnia

Επεξ/σία από R.E.M.
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά  ποιά site έχετε να μου προτείνετε για past papers?(Έστω κι αν είναι με πληρωμή.)

Εχω ακουσει οτι υπάρχουν site που έχουν πολλές ερωτήσεις οι οποίες πέφτουν και στην εξέταση.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπες στο http://www.examcollection.com/ και κατέβασε αυτά με τα περισσότερα votes για την πιστοποίηση που σε ενδιαφέρει.

Κατέβασε το Virtual Cert Exam απο τόρεντ για να ανοιξεις το αρχείο και να διαβάσεις τις ερωτησεις και θα εισαι οκ. 

Βεβαια καπου εδω πρέπει να πω ότι ναι μεν διαβάζοντας έτσι περνάς 100% την πιστοποίηση αλλά αν δεν κάνεις κανονικό διάβασμα στην ουσία δεν κερδίζεις τίποτα πέρα από το χαρτί. 

• Like 1
Δημοσ.

Σευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση φίλε μου!!

Παρακολούθησα τα μαθήματα σε ακαδημία για το CCNA R&S αλλα τα θεματα τα θελω σαν το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας για 100% επιτυχία.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, εγώ θέλω να δώσω για το CCNP, και κοντεύω να τελειώσω την πρώτη ενότητα (ROUTE). Πήγα λοιπόν στο site που αναφέρεται πιο πάνω για θέματα, και όντως έχει θέματα [και] για το CCNP, αλλά...πρέπει να πληρώσεις. Υπάρχουν αυτά σε torrents, ή δε μπορώ να αποφύγω το κόστος αυτό; Πάντως, με μία [γρήγορη] ματιά, βρήκα θέματα στα torrents, απλά θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος (αν ξέρει), ότι όντως αυτά τα θέμτα θα είναι ΟΚ, ή αν κάποια από τα τεστάκια που κυκλοφορούν δεν είναι καλά, και πρέπει να πληρώσω για να πάρω "το κάτι παραπάνω"

Δημοσ.

Το exam collection εστειλε mail προχτες οτι δημιουργει υπηρεσια premium...επι πληρωμη...οποτε φανταζομαι οτι εκει θα παιξουν τα 100% αξιοπιστα τεστ.παρολαυτα αν διαβασεις και τα σχολια χρηστων στο καθε τεστ, βοηθαει να αποφασισεις αν σου κανει.παντως χωρις διαβασμα ειναι δικοπο μαχαιρι, γιατι αν πεσει κανα εργαστηριο λιγο διαφορετικο και δεν εχεις ιδεα...κοπηκες χαλαρα,καθως αν κοπεις σε ενα εργαστηριο παει το ccna η το ccnp,πρεπει να τα περασεις και τα 2 εργαστηρια απ´οτι ξερω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

OK είναι. το examcollection είναι καλό επίσης. Έχει 150 ερωτήσεις περίπου για κάθε εξέταση απο τις οποίες εάν και θέλει προσοχή (επειδή τα βγάζουν οι χρήστες εγω βρίσκω 2-3 απαντήσεις λάθος κάθε φορά) πέφτει 85% των ερωτήσεων στην εξέταση. δηλ εάν έχεις διαβάσει, και έκανες p4s, testking, examcollection-θα περάσεις 100%

Δημοσ.

OK είναι. το examcollection είναι καλό επίσης. Έχει 150 ερωτήσεις περίπου για κάθε εξέταση απο τις οποίες εάν και θέλει προσοχή (επειδή τα βγάζουν οι χρήστες εγω βρίσκω 2-3 απαντήσεις λάθος κάθε φορά) πέφτει 85% των ερωτήσεων στην εξέταση. δηλ εάν έχεις διαβάσει, και έκανες p4s, testking, examcollection-θα περάσεις 100%

Το p4s και το testking είναι κι αυτά με συνδρομή?Τα labs που τα βρίσκεις?

Δημοσ.

Αφου εβαλαν συνδρομη μπες εδω http://www.digitaltut.com/ εχει και τις ανάλογες ενότητες για τις αλλες πιστοποιησεις. Εχουν λίγο λιγότερες ερωτήσεις απο p4s κλπ αλλά αν εισαι διαβασμένος ειναι επίσης 100% επιτυχία. 

• Like 1
Δημοσ.

Αφου εβαλαν συνδρομη μπες εδω http://www.digitaltut.com/ εχει και τις ανάλογες ενότητες για τις αλλες πιστοποιησεις. Εχουν λίγο λιγότερες ερωτήσεις απο p4s κλπ αλλά αν εισαι διαβασμένος ειναι επίσης 100% επιτυχία. 

To pass4sure ειναι αυτο με τη μεγαλυτερη επιτυχία??

Δημοσ.

To pass4sure εχει εχει τις λίστες από το 9tut, όπως και τα υπόλοιπα μαζί με μερικές ακομα extra ερωτήσεις. Με οποιοδήποτε από αυτά θα εισαι σχεδόν απόλυτα καλυμμένος. 

Δημοσ.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις με συνδρομή απο τη στιγμή που το 9tut τα έχει τσάμπα.Απλα το pass4sure εχει λιγες περισσότερες ερωτήσεις?

Δημοσ.

Σωστό. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάτι. όλα κυκλοφορούν σπασμένα. sites όπως 9tut, και άλλα έχουν χρήστες που πέρασαν και γράφουν τι τους έτυχε. Το θέμα είναι να διαβάσεις και μετά να δείς ένα δύο τέτοια βοηθήματα. Σε περισσότερους εργοδότες όταν πάς να πιάσεις εργασία λόγω χαρτιού (ccnp π.χ.) υπάρχει και συνέντευξη με τεχνικό υπεύθυνο που μπορεί να καταλάβει κάνοντας 5 ερωτήσεις εάν έχεις το χαρτί, η εάν - το έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...