kostasgr78 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Υπάρχουν όντως ερωτήσεις που είναι λίγο παγίδες. Είναι όμως ελάχιστες. Ο κόσμος κόβεται από τις προφανείς που νόμιζε ότι τις κατείχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ακριβώς. Επειδή οι ερωτήσεις αυτές είναι ελάχιστες, χρίζουν και περισσότερης μελέτης. Εκεί θα φανεί αυτός που πραγματικά έχει κατανοήσει την ύλη σε σχέση με όσους προσπαθούν να μάθουν dumps απ' έξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somebilly Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί έχω μπερδευτεί .. Η εξέταση για το CCNA αλλάζει απο 1/Oct/2013 . Μέχρι τότε ο εξεταζόμενος θα μπορεί να διαλέξει μεταξύ της παλιάς (640-802 ή ICND1+ICND2) ή της καινούριας για την απόκτηση του CCNA, σωστά ? Προφανώς και συμφέρει η καινούρια για ευνόητους λόγους ασχέτως εάν η ύλη είναι μεγαλύτερη... Για την καινούρια όμως τι ισχύει ?? Μπορεί κανείς να δώσει μόνο την 200-120 για την απόκτηση του CCNA ? Ή πρέπει να ακολουθήσει τη μέθοδο των ICND1 (100-101) kai ICND2 (200-101) για την απόκτησή του μιας και αν θέλει να συνεχίσει παρακάτω σε CCNA Security κλπ, το CCENT (ICND1) μετράει γενικά ? Απ'ότι διάβασα στο παρακάτω link : http://www.ciscopress.com/markets/detail.asp?st=44711 " On March 26, 2013, Cisco announced updates to their associate-level certifications. CCENT is now the only prerequisite certification for the newly-created CCNA Routing and Switching certification (formerly CCNA) as well as the CCNA Voice, CCNA Wireless, CCNA Security, and CCDA certifications. " Προφανώς αν έχεις το CCNA, δε χρειάζεται το CCENT, αλλά για τις ανανεώσεις σίγουρα είναι προτιμότερο να δώσεις μια εξέταση του ICND2 παρά ολοκληρου του CCNA.. Οπότε οι παλαιότεροι, τι προτείνετε ? 200-120 ή 100-101+200-101 ? Επίσης χρειάζονται νέα βιβλία.. Προσωπικά έχω την 7η έκδοση του Todd Lammle (640-802) αλλά απ'ότι είδα η καινούρια του για το νέο CCNA βγαίνει τον Οκτώβρη σε αντίθεση με του Odom που έχει ήδη βγει/βγαίνει σε λίγες μέρες. Οπότε μάλλον κοιτάμε την πλευρά του Odom και της Cisco Press, σωστά ? Αν λέω κάτι λάθος, παρακαλώ διορθώστε με Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ομολογώ ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχω μείνει αρκετά απληροφόρητος και ορισμένα πράγματα τα ακούω για πρώτη φορά. Ελπίζω να γνωρίζει κάποιος, να μας διαφωτίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Log@n Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλησπερα! Επειδη διαβαζω κι εγω αυτο το καιρο για CCNA (και με την ευκαιρια να ευχαριστησω ολους οσους εχουν γραψει σε αυτο το thread, ειναι πραγματικα υπερ-πολυτιμη η βοηθεια σας!!!), τα παρακολουθω λιγο αν και θα προσπαθησω να προλαβω να δωσω μεχρι 30 Σεπτεμβριου με την παλια υλη, διαβαζοντας αρκετα ελπιζω τωρα το καλοκαιρι.. Οι λογοι ειναι οτι ξεκινησα να διαβαζω στην αρχη της χρονιας (καθολου εντατικα ομως και με πολυ μεγαλα διαλειμματα) συνεπως η τριβη που εχω ειναι με την παλια υλη, και επισης τα βιβλια που εχω προμηθευτει ειναι με βαση την παλια υλη και αυτα.... Διαβαζω τον Odom και τον LAmmle (7th) ακολουθωντας την συμβουλη και των παιδιων εδω (στην αρχη ειχα διαβασει και λιγο McQuerry, Cisco press). Επισης εχω δει και βρισκω χρησιμα τα CBT nuggets (ειδικα στο subnetting). Σκοπευω να δωσω την εξεταση σε 2 μερη, ICND1+ICND2, καθως μου φαινεται αρκετα πιο ευκολο. Σχετικα με τις ερωτησεις σου, οντως μεχρι και 30 Σεπτ μπορεις να δωσεις ειτε με παλια ειτε με καινουρια υλη. Η υλη δεν μεγαλωνει ιδιαιτερα, απλα διαφοροποιειται και σιγουρα αν ξεκινας τωρα σε συμφερει. Αν πας για CCENT, μετα πας για CCNA R+S ή πλέον κατευθειαν για μια εξειδικευση του CCNA που σε ενδιαφερει. Εννοειται οτι μπορεις να πας στο CCNA R+S κατευθειαν χωρις να δωσεις CCENT, αν και θα σου προτεινα να πας βημα βημα. Πηγαινοντας ξεχωριστα σε βολευει και στην ανανεωση οπως λες, αν και οταν ερθει εκεινη η στιγμη καλυτερα να διαβασεις κατι που ειναι στο ιδιο επιπεδο με το CCNA R+S (πχ voice) και ετσι αποκτωντας μια "νεα" πιστοποιηση ανανεωνεις και την υπαρχουσα. Απο την αλλη ειναι και θεμα προσωπικης προτιμησης, καποιοι ανθρωποι δεν θελουν να ταλαιπωρουνται με 2 εξετασεις αντι για μια. Αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-tra Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδια ποσες ερωτησεις εχει η εξεταση 640-802 και ποση διαρκεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Παιδια ποσες ερωτησεις εχει η εξεταση 640-802 και ποση διαρκεια ? http://www.cisco.com/web/learning/exams/list/ccna_composite.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x-tra Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 http://www.cisco.com/web/learning/exams/list/ccna_composite.html Για ελλαδα ισχυει το ιδιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Για Ελλάδα έχεις άλλα 30' επειδη δεν εισαι native-speaker αρα πας σιγουρα στα 120. Επίσης αυτό λυνει και την τελευταια απορία για το ποτε ειναι η τελευταια μερα που μπορει να δωθεί η εξέταση: Last day to test: September 30, 2013 Βιαστείτε όσοι θέλετε να δώσετε γιατι μετα ισως αλλάξουν και οι ερωτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimoda Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Καλησπέρα, κατεβάζω τα dumps από το http://www.examcollection.com. Βρίσκω όμως μόνο το trial για το Visual CertExam Suite που μπορώ να δω μόνο 5 ερωτήσεις. Μπορεί να βρω το full ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για τα VCE files??? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Υπάρχει σπασμένο σε διάφορα μέρη, ψάξε λίγο και θα το βρεις σίγουρα... (θα σου πρότεινα να κοιτάξεις πρώτα την έκδοση 1.9.987 που δουλεύει σίγουρα. Υπάρχει και 3.0.x αλλά έχω ακούσει πως θέλει περισσότερο ψάξιμο, ειδικά αν έχεις Windows8). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netdio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια και μπραβο για τις πληροφοριες.Ειμαι απο αυτους που πληρωσε για να κανει το ccna σε γνωστη ακαδημια η οποια τελικα εκλεισε και εγω (οπως και αλλοι) μειναμε ξεκρεμαστοι και στην μεση.Μετα απο ολα αυτα εγω εχω το εξης προβληματακι.Εχω διαβασει τα πρωτα 3 βιβλια και πρεπει να διαβασω το τεταρτο για να δωσω.Που μπορω να βρω υλη για το τελευταιο βιβλιο ωστε να διαβασω εντατικα και να προλαβω μεχρι τον σεπτεμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ποια ακαδημία έκλεισε; Καλα πως σας αφησαν ετσι στον αερα; Αυτό ειναι το επίσημο 4ο βιβλίο http://www.amazon.co.uk/Accessing-WAN-Exploration-Companion-Guide/dp/1587133490/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1372428608&sr=8-1-fkmr0&keywords=ccna+640-802+accessing+the+wan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netdio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 εκλεισε η master-d και οσοι δεν καταφεραν να τελειωσουν τωρα θα κυνηγησουν τα λεφτα τους πισωοπως και εγω.Οποτε οποιος αναρωτιεται αν αξιζει να ππληρωσεις η οχι η απαντηση ειναι προφανης.Καλυτερα μονος του καποιος παρα σε ακαδημια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Το ότι φούνταρε μια επιχείρηση δεν σημαίνει ότι ακυρώνεται και η ίδια η ιδέα μια υπηρεσίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα