javavall Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω κατεβασει το "Broken Sword 1" με torrent. Εκανα unzip to rar file που ειχε....και μετα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να το εγκαταστησω. Μετα το unzip δεν προκειπτει κανενα file τυπου iso ή bin ή exe etc. Αναλυτικα εχουμε : Broken Sword 1 - The Shadow of the Templars->sword1-> ->clusters: .clu files ->music: .ogg files ->speech: .clv files ->video: .pal and .ogg files Εαν καποιος γνωριζει κατι σχετικο με το θεμα θα το εκτιμουσα εαν με βοηθουσε.
User_32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Προσπάθησε με αυτό το πρόγραμμα http://www.scummvm.org/
against Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 jokos31 δε νομιζω οτι ρωτησε αμα ειναι καλο το παιχνιδι. javavall χρειαζεσαι το scummvm ενα utility για να παιξεις το παιχνιδι. Κανε ενα search στο google και θα το βρεις αμεσως. Κατεβαζεις, install και δινεις τη διαδρομη του φακελου
javavall Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω παιδια! Να ειστε καλα!
thief7710 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως ειμαι σιγουρος οτι σε μια δυο μερες θα επιστρεψεις με ερωτηση του στυλ "Παιδια ειμαι σε ενα σημειο με ενα τραγο δεμενο με ενα σχοινι και δεν μπορω να το περασω με τιποτα"...μην νιωσεις ασχημα...σε ολους εχει συμβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.