Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια έκδοση του xbox έχει οπτική έξοδο ( το λέω καλά? ) για ήχο? Πήρα home cinema και με τη τιμή του δε μου φαίνεται καθόλου άσχημο add on…

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ποια έκδοση του xbox έχει οπτική έξοδο ( το λέω καλά? ) για ήχο? Πήρα home cinema και με τη τιμή του δε μου φαίνεται καθόλου άσχημο add on…

Η οπτική έξοδος βρίσκεται στο καλώδιο με High Definition έξοδο (εγώ έχω αυτή με τα 6 βύσματα - component) και είναι ακριβώς επάνω στον κονέκτορα που συνδέεται στο Xbox360, με λίγα λόγια χρειάζεσαι το αντίστοιχο καλώδιο και όχι box...

Ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσ.

Για τους φίλους που λένε για Linux μέχρι στιγμής αποδεδειγμένο (από εμένα) είναι μόνο η χρήση του SLAX για να βάλεις σε mode B τα Drive του ΧΒΟΧ360. Το να αλλάξεις λειτουργικό στο 360 το θεωρώ απίθανο μέχρι στιγμής, εκτός αν εννοείτε κανένα θέμα με Linux στο Dashboard....

Δημοσ.

Ε το καλοκαίρι θα πέσει και η τιμή του ps3.. εγω παντως δεν μπορω να χονεψω το gtaiv γιατι παιζει τοσο χαλια στο xbox360 ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε το καλοκαίρι θα πέσει και η τιμή του ps3..

το επόμενο?

λίγο μακρυά δεν πέφτει? :o

Δημοσ.

Kαλα ολα αυτα και εγω εχω μια elite αλλα τη θα γινει με το live θα φερουν κανενα server και στην ελλαδιτσα? αντε γιατι το εχουν παρακανει η microsoft και μας εχει γραμενους κανονικα.

Δημοσ.
Kαλα ολα αυτα και εγω εχω μια elite αλλα τη θα γινει με το live θα φερουν κανενα server και στην ελλαδιτσα? αντε γιατι το εχουν παρακανει η microsoft και μας εχει γραμενους κανονικα.

Καλα μας κανει...αφου το 90% παιζει με αντιγραφες :lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...