Icecut Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή πάνω στο κουτί που δε γράφει τίποτα για HDMI εννοεί απλώς το καλώδιο?Και γιατί στις άλλες λέει ξεκάθαρα οτι υποστηρίζουν HDMI έξοδο για μεγαλύτερη απόλαυση γραφικών και ήχου?Μήπως δεν υποστηρίζει HDMI έξοδο το ARCADE?
xvagos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Λέω να χτυπήσω ένα, όμως λέω να πάρω την έκδοση των 60GB από την Elite, όχι για τα 60? διαφορά που έχει (ασήμαντο ποσό), αλλά γιατί έχει ποιο νέο chipset από την Elite έκδοση και έτσι λιγότερα 3RROL. Τα λέω σωστά ή όχι; Ποια έκδοση μου προτείνεται (εκτός φυσικά από την Arcade);
Bougas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ή θα βγάζεις το key του liteon και θα το βάζεις σε άλλο DVD π.χ. Benq (κάτι που επίσης ακόμα δε γίνεται).... βεβαίως και γίνεται,εδώ και 3 βδομάδες. http://www.360-gr.com/forum-f1/topic-t801.htm
Exoskeletor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μου φαινεται πρεπει να αρχισω να ψαχνω τα παιχνιδια που θα βγαλει.. η τιμη ειναι υπερβολικα καλη, τα κουτια ευρω συμβολιζουν?
afentiko7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Η τίμη του xbox360 είναι άκρως δελεαστική ακόμα και για μένα που παίζω ελαχιστα.Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής,έκδοση κάτω απο τα 200 ευρώ έχει έξοδο hdmi?Επειδή μόνο Καλώδιο composite Xbox 360 με προσαρμογέα SCART βλέπω να έχει,hd παιχνίδια πώς θα παίξει?Δηλάδη σε τηλεόραση lcd 1080p input πως θα βγάλει? Όλα τα παιχνίδια που έχουν βγει μέχρι τώρα σε 360 και ps3 η ανάλυση τους δεν ξεπερνάει τα 720p. Οπότε θα γίνεται upscaling το οποίο βέβαια δεν αλλάζει δραματικά την εικόνα (προς το καλύτερο ή το χειρότερο). Και έχει component που βγάζει και σήμα μέχρι 1080p. Τώρα μην πιστεύεις το hype για ψηφιακό >> αναλογικό. Απλά άκου μια ταινία με pcm και μια με dolby ή dts να διαπιστώσεις πως το pcm είναι καλύτερο από τα 2 προηγούμενα.
Hal9000 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή πάνω στο κουτί που δε γράφει τίποτα για HDMI εννοεί απλώς το καλώδιο?Και γιατί στις άλλες λέει ξεκάθαρα οτι υποστηρίζουν HDMI έξοδο για μεγαλύτερη απόλαυση γραφικών και ήχου?Μήπως δεν υποστηρίζει HDMI έξοδο το ARCADE? Δε ξέρω γιατί δε το γράφουν πάντως σίγουρα και το arcade έχει έξοδο hdmi 100%. Καλώδιο δεν έχει όπως το elite και πρέπει να το αγοράσεις extra
Federer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 http://teomaragakis.wordpress.com/2007/03/24/360linux/http://www.youtube.com/watch?v=4AGAohJuovY και πολλά ακόμα Μαλλον δεν ασχολεισαι και πολυ με κονσολες...οτι και να λες το ΧΒΟΧ 360 ΔΕΝ παιρνει linux...αυτο που μας δειχνεις ειναι μια ειδικη εκδοση linux που ετρεχε σε μια παλια (απο τις πρωτες) εκδοσης του XBOX 360,εκμεταλευωντας ενα bug στα saves του ΚΙΝG KONG...και δεν ηταν καν λειτουργικη εκδοση του linux...δεν ειχες προσβαση στο δισκο..σε τιποτα...και δεν εκανες εγκατασταση στο σκληρο απλα "ετρεχε" το linux απο ενα cd που εγραφες....δεν υπαρχει πλεον...κανεις δεν ασχολειται με linux στο ΧΒΟΧ 360...γιατι πολυ απλα δεν τρεχει homebrew εφαρμογες...η microsoft εχει καλυψει τις οποιοες τρυπες με updates...
21century Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Οι τιμές να ελπίσουμε ότι θα αφορούν άνετα την χώρα μας και φυσικά δεν θα δούμε σκαμπανεβάσματα απο τα καταστήματα...
furious99 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 βεβαίως και γίνεται,εδώ και 3 βδομάδες. http://www.360-gr.com/forum-f1/topic-t801.htm I stand corrected! (έχω χάσει επεισόδια τόσους μήνες χωρίς κονσόλα... τώρα ξαναπήρα μια κονσόλα με Benq και τη φλάσαρα και να την έχω καβάτζα για το επόμενο COD Θα τα πούμε εκεί )
furious99 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή πάνω στο κουτί που δε γράφει τίποτα για HDMI εννοεί απλώς το καλώδιο?Και γιατί στις άλλες λέει ξεκάθαρα οτι υποστηρίζουν HDMI έξοδο για μεγαλύτερη απόλαυση γραφικών και ήχου?Μήπως δεν υποστηρίζει HDMI έξοδο το ARCADE? Όλα τα κουτιά 360 έχουν το λογότυπο HDMI πίσω στο κάτω μέρος αν ψάξεις... Αν έχει μέσα καλώδιο το γράφει εκεί που γράφει τα περιεχόμενα στο πλάι...
cd2matheos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Συνοπτικα,,,,, 1.Ολα τα 360 φλασαρονται ακομη και τα καινουρια(αν και δεν φλασαρεται αλλαζεις με drive που να φλασαρεται)Προσοχη ομως γιατι αυτην την στιγμη στην ελληνικη αγορα κυκλοφορουν μονο 360 με lite on drive. 2.Ολα τα 360 εχουν πλεον εξοδο hdmi καλωδιο δεν παρεχεται σε καμια συσκευασια αλλα το επιπλεον κοστον για την αγορα του ειναι μολις 15 ευρω 3.linux στο 360 αστο καλυτερα αρκετα ευαισθητη κονσολα για τετοια πειραγματα. 4.Η τιμη ειναι πλεον δελεαστικη με 170 ευρω και ο μπαμπας μου θα ξαναρχισει τα games
frou-frou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Απο έγκυρες πηγές η κονσόλα Ps3 θα βγαίνει σκέτη στα 299 χωρίς παιχνίδια. Δεν γνωρίζω ακόμα αν είναι αυτή με τον 80Gb ή τον παλιό 40άρι. Aυτά από άτομο που εργάζεται στην Sony. Λίγο υπομονή για όσουν θέλουν να πάνε σε Sony.
falconakias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Όσο και να βγαίνει το PS3 δεν θα φτάσει απλά ποτέ το X-Box 360! Το καλύτερο νέο που άκουσα την εβδομάδα....
Federer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Συνοπτικα,,,,, 3.linux στο 360 αστο καλυτερα αρκετα ευαισθητη κονσολα για τετοια πειραγματα. Μισο λεπτο ρε παιδια γιατι θα μας κανετε να ξεχασουμε κ αυτα που ξεραμε... 1ον Δεν υπαρχει linux για XBOX 360...αν καποιος ξερει κατι παραπανω και το αποδειξει εγω θα βγω να τον παραδεχτω...επαναλαμβανω...εχω τσιπαρισμενο ΧΒΟΧ 360 που παιζει αντιγραφες...αν καποιος μου πει ΠΩΣ να βαλω linux ας το πει 2ον Τι παει να πει ευαισθητη κονσολα για τετοια πειραγματα??Ευαισθητη ειναι η κονσολα ως προς την θερμοκρασια...δηλαδη ΑΝ λεμε ΑΝ καποιος με καποιο μαγικο τροπο περασει linux η κονσολα θα ανεβασει θερμοκρασιες?Θα ζορισει το linux την GPU και θα ανεβασει θερμοκρασιες??? :rolleyes::rolleyes:
michael92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Απο έγκυρες πηγές η κονσόλα Ps3 θα βγαίνει σκέτη στα 299 χωρίς παιχνίδια. Δεν γνωρίζω ακόμα αν είναι αυτή με τον 80Gb ή τον παλιό 40άρι. Aυτά από άτομο που εργάζεται στην Sony. Λίγο υπομονή για όσουν θέλουν να πάνε σε Sony. Στα 399 το 80άρι (το 40άρι σταμάτησε η παραγωγή του), από Οκτώμβριο και 460 το 160άρι με 70 ευρώ PSN downloadable content... Τώρα για αυτό που λες, προς το καλοκαίρι το κόβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα