Heav3n Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 GIGABYTE GT-P8000 ANALOG+DIGITAL TV CARD GIGABYTE GT-U8000-RH DIGITAL AND ANALOGUE TV TUNER Ποιά από τις 2 προτείνετε? Και επίσης με την κεραία (η αναλογική που θα συνδεσω το Tuner που έχουμε στα σπίτια μας) θα μπορώ να πιάνω και τα ψηφιακά κανάλια με αυτή την κάρτα?(πχ. ερτ ψηφιακή?) thx
Heav3n Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 κάποιος που να έχει δοκιμάσεις τα παραπάνω TV tuners? ή αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σ'αυτές τις τιμές.
gfilippas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικά δεν ξέρω τις συγκεκριμένες κάρτες αλλά γιατί ρωτάς για τα ψηφιακά κανάλια; Το αναφέρει καθαρά. "Δυνατότητα παρακολούθησης και εγγραφής επίγειας ψηφιακής αλλά και αναλογικής τηλεόρασης".
Heav3n Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αλλά δεν θέλει ψηφιακή κεραία? θα παίζει με την αναλογική που έχουμε στα σπίτια?
elvisjedi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 λογικα δεν χρειαζεται αλλη κεραια. παντως καλυτερα να παρεις το δευτερο που ειναι usb ωστε αργοτερα το συνδεεις και με κανα λαπτοπ σε διακοπες ή το μεταφερεις στη δουλεια ευκολα
dhmak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Άν ενδειαφέρεσαι να κάνεις εγγραφές, ασυζητητή PCI λόγω ταχύτητας διάυλου. Άν θές ευεληξία-φορητότητα, ασυζητητή USB 2.0. Δέ λεει τί αποκωδηκοποιητή έχει (Philips, Conexant) Πάντως αν θές προτάσεις, χρησιμοποιώ μία Cinergy της TERRATEC με αποκωδηκοποιητή Philips, απαράμηλη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την παλιά μου CHRONUS με αποκωδηκοποιητή Conexant.
gfilippas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι αλλά δεν θέλει ψηφιακή κεραία? θα παίζει με την αναλογική που έχουμε στα σπίτια? Ψηφιακή κεραία; Όχι φυσικά. Μια χαρά είναι αυτή που έχεις ήδη.
Heav3n Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Decoder chip Dibcom αυτό βρήκα που έψαξα στα γρήγορα στο net
bugsface Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω το USB. Άριστη ποιότητα. Θα εκπλαγείς με την συσκευασία.. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν πρόκειται να αναγνωριστεί στο linux.
Heav3n Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 για windows το θέλω οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Thx !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.