KWSN_Men Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Όλα ξεκίνησαν πριν κάτι μήνες που έβαλα XP SP3. Από τότε ο ΙΕ6 έγινε πολύ ασταθής. Για την ακρίβεια κράσαρει αρκετές φορές την ημέρα. Το πρόβλημα αντιμετωπίζονταν με περισσότερη χρήση του Firefox και με τη χρήση του add-on IEPro7. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ τον ΙΕ σε sites που σκοπεύω να διαβάσω κάτι γιατί ο τρόπος που εμφανίζει τις σελίδες μου φαίνεται πιο ξεκούραστος. Στο προκείμενο. Απόψε, σε ένα από όλα τα κρασαρίσματα, για πρώτη φορά βάρεσε το μηχάνημα BSOD. Έκανα reset και το μηχάνημα έπαιξε κανονικά. Ανοίγω όμως το Outlook Express 6 μου και κόλλησε. Το κλείνω, ανοίγει και βλέπω ότι έχω κάσει e-mails κάποιων μηνών. Το backup μου τουOutlook Express είναι παλιούτσικο. Any ideas?
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο με ένα File Recovery πρόγραμμα από bootable CD _ίσως_ να κάνεις κάτι. Τα e-mail folders του Outlook Express είναι τα παρακάτω: drive:\Program Files\Outlook Express\username\Maildrive:\Windows\Application Data\Microsoft\Outlook Express\Mail drive:\Windows\Profiles\username\Application Data\Microsoft\Outlook Express\Mail πηγή: http://support.microsoft.com/kb/188854 Τώρα, για τα υπόλοιπα θέματα που έχεις η καλύτερη λύση νομίζω πως είναι να κάνεις με την πρώτη ευκαιρία φρέσκο install από δισκάκι με slipstreamed SP3. Είναι ατυχές που σε αρκετούς δεν «κάθεται» σωστά το SP3 επάνω σε υπάρχουσα εγκατάσταση, αλλά συμβαίνει δυστυχώς κι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.