Προς το περιεχόμενο

αγορά mobo για intel cpu

206CC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτα απο ολα θελω να χερετισω ολους τους insomniacs.

σκευτωμε να παρω καινούρια mobo για intel cpu. οπος παντα θελω το καλιτερω.

περιμενω προτασης...εαν γινεται γραψτε κανα link και τιμες

σας ευχαριστω....

Δημοσ.

Λογικά, μία μητρική με Intel X48 chipset από Asus ή Gigabyte. Αν και προσωπικά, όσα χρήματα και να είχα, για home χρήση δε θα έδινα πάνω από το ποσό που κοστίζει μία Asus P5Q Deluxe...

Δημοσ.

ναι..δεν με πηραζει το κοστος.... αυτο που θελω, ειναι μια μητρικη για να σηκωσει 2-3 αναβαθμησης & να μπορει να σηκωσει πολλες σησκευες (πχ. σημερα εχω 4 hdd & 3 dvd). ομος δεν θελω απλα να παρω το πιο τελευταιο μοντελο και να πεταξω τα ευρο μου.

διαβασα για ddr3 kai καποιες μητρικες με τηλεκοντρολ (εχω σηνδέσει και τν επανω με hdmi).

• Super Moderators
Δημοσ.

η Intel αλλάζει socket & chipset με την επόμενη γενιά δλδ τους Core i7 (aka Nehalem) που θα βγουν προς το τέλος της χρονιάς...

άρα ότι πάρεις τώρα δεν μπορεί να τους δεχτεί...

Δημοσ.

παρε κατι οικονομικο απο την στιγμη που αλαζει chipset.νταξει θα αργησουν λιγο.για μενα παρε την asus p5q η την deluxe.

Δημοσ.

εμμμ...ξερω....ισως ζηταω κατι πολυ αοριστα και πολυ σωστα δεν μου δινετε απαντιση. ο λογος που ζηταω τις προτασης σας ειναι για να ανοιξω διαλογο, ωστε να μαθω με την σηρα μου τις καινουριες τεχνολογιες.

ουσιαστικα, θελω να φιαξω 2 pc του ενος το κοστος 1200 και του αλου στα 800 με μονιτορ και για τα δυο. ετσι ειπα να ξεκινισω απο τις μητρικες.

σας εχω απολιτη εμπιστοσινη.

φιλε ''fabiawrc'' θα το κοιταξω, σ' ευχαριστω

ααα!!! και κατι ακομα. πολυ σημαντικο ειναι η αποδοση/τμης

Δημοσ.

καταρχας μεγαλο ρολο παιζει η χρηση που θες το pc και με το ποσο θα ασχοληθεις με το overclock.

για πες μου λοιπον τι θες να κανεις να σου προτεινω 5 πραματακια.:-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

sorry που δεν απαντησα τοσες μερες, αλλα..... μου καικε το τροφοδοτικο.

Η χρηση που κανω στο pc ειναι games/internet(24H ON),και καμια μετατροπη video. το overclock δεν με ενδιαφερει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...