pkoutsias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ήξερα ότι είχες 64bit λειτουργικό... Επίσης ./configure τρέχεις όταν θες να κάνεις compile ένα πρόγραμμα. Ο flash player γίνεται εγκατάσταση με script το οποίο τρέχεις με την εντολή που σου έδωσα. Λύση για το πρόβλημά σου νομίζω ότι δεν υπάρχει προς το παρόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδη οσοι εχουν 64bit ubuntu δεν βλεπουν τα flash; Μου φαινεται πολυ παραξενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Επισης το ιδιο προβλημα εχω κ με την java δεν μπορω να εχω την εκδοση που χρειαζομαι επειδη εχω 64 bit λειτουργικο. Πολλα προβληματα το ubuntu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cervantes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 εγω παντως και που το εκανα ακομα το ιδιο προβλημα εχω.... ασε που μου ψιλο-εσπασε τα νευρα να βρω τον φακελο εγκαταστασης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filaki Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟ FLASH PLAYER ΕΓς ΕΧΩ FEDORA 9.93 ΑΛΛΑ ΤΠΤ και ψαχνω πολλεσ μερεσ να κανω κατι...ασ μας βοηθησει καποιος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δοκιμάστε και καμμιά άλλη διανομή, δεν είναι κακό. Κάντε ένα μικρό partition 10-15 γιγα με το gparted, και βάλτε την εκεί. Να κάνετε τη δουλειά σας, μέχρι να βρείτε τη λύση και με την αγαπημένη σας διανομή. Γκουχ Γκουχ-Linux Mint-Γκουχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.