cervantes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 το laptop μου τρέχει Ubuntu και έχω παρατηρήσει ότι όταν επισκεπτομαι τη σελίδα http://www.sport24.gr έχω πρόβλημα και το flash-ακι που προβάλεται η κεντρική είδηση. συγκεκριμένα το κάτω μισό της εικόνας φαίνεται γκρι... πως θα μπορούσα να το φτιάξω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω...Εχω βαλει ubuntu σε πολλους υπολογιστες κ εχουν ολοι το ιδιο προβλημα. Επισης προβλημα υπαρχει και με την java που ειναι προεγκατεστημενη διοτι δεν ειναι της sun αλλα μια αλλη. Ετσι και εκει υπαρχει προβλημα που δεν μπορεσα να το λυσω ακομη. Αν καποιος εχει την λυση ας μας την πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sudo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Υπολογίστε και εμένα. και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω από την αρχή που πέρασα την 8.04 έκδοση. Έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά δεν το έχω καταφέρει να δουλέψει ακόμα, προς το παρόν όταν χρειάζομαι flash χρησιμοποιώ τον Opera λειτουργεί μια χαρά. Edit Γράφτε λάθος, στο http://sport24.gr συνεχίζω να έχω το πρόβλημα και με Opera, απλά σε άλλα κυρίως flash site με Opera είμαι μια χαρά ενώ δυστηχώς με Firefox δεν φορτώνει το flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 πως θα μπορούσα να το φτιάξω??? στον adblocker του browser σου να προσθέσεις το φίλτρο >*sport24.gr*swf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ή δοκίμασε το flash-killer addon του ff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ή δοκίμασε το flash-killer addon του ff Αυτο δεν ειναι λυση αλλο ειναι το προβλημα.. στον adblocker του browser σου να προσθέσεις το φίλτρο Κώδικας: *sport24.gr*swf Αυτο πως γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cervantes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δυστυχως δεν δουλευει... απλα αφαιρει το γκριζο κομμάτι και έτσι δεν βλέπω όλη την εικόνα που θα έπρεπε να βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δυστυχως δεν δουλευει... απλα αφαιρει το γκριζο κομμάτι και έτσι δεν βλέπω όλη την εικόνα που θα έπρεπε να βλέπω αφαιρεί την διαφήμιση (το γκρίζο κομμάτι), που δεν υπάρχει λόγος να βλέπεις Η εικόνα φαίνεται μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ειναι ετσι.. Αυτο που αφαιρει δεν ειναι διαφημηση αλλα η επικεφαλιδα του θεματος. Ασε που κοβει γενικα ολες τις διαφημησεις που καποιος μπορει να θελει να τις βλεπει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ποια έκδοση του flash player χρησιμοποιείς? Αν έχεις την 9 δοκίμασε να περάσεις τη 10 αν δεν σου δημιουργεί προβλήματα. Σε εμένα το site φαίνεται κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Γραφοντας about:plugins στον firefox μου βγαζει αυτο για την εκδοση flash player που εχω : Ειναι η 9 αν δεν κανω λαθος. Η 10 παντως δεν υπαρχει στο synaptic. Εψαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Γραφοντας about:plugins στον firefox μου βγαζει αυτο για την εκδοση flash player που εχω : Ειναι η 9 αν δεν κανω λαθος. Η 10 παντως δεν υπαρχει στο synaptic. Εψαξα. http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer10.html έχει εύκολη εγκαταάσταση, αλλά αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Κατεβασα το πακετο tar.gz. Το εκανα αποσυμπιεση στον φακελο /home/nikos και απο κει με την εντολη : cd install_flash_player_10_linux Μπηκα στον αποσυμπιεσμενο φακελο και πληκτρολογησα ./configure To αποτελεσμα : No such file or directory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Κατεβασα το πακετο tar.gz. Το εκανα αποσυμπιεση στον φακελο /home/nikos και απο κει με την εντολη :cd install_flash_player_10_linux Μπηκα στον αποσυμπιεσμενο φακελο και πληκτρολογησα ./configure To αποτελεσμα : No such file or directory Δεν τρέχεις ./configure Πρέπει να τρέξεις >sudo ./flashplayer-installer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν τρέχεις ./configureΠρέπει να τρέξεις Κώδικας: sudo ./flashplayer-installer Το εκανα κ μου βγαζει αυτο το μηνυμα : ERROR: Your architecture, \'x86_64\', is not supported by the Adobe Flash Player installer. Κανονικα εγω ηξερα οτι εκτελουμε ./configure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.