pandora- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας σε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα. Όταν ανοίγω τον Internet Explorer δεν εμφανίζεται η γραμμή διευθύνσεων παρόλο που την έχω τσεκαρισμένη στο μενού: Προβολή/Γραμμές Εργαλείων/Γραμμή Διευθύνσεων. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.. Εμφανίστηκε τελείως ξαφνικά! Τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει; Ξέρει κανένας να μου πει;
washcloud Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιά έκδοση είναι; Μπορείς ν' ανεβάσεις screenshot του; (αν και μάλλον για κάποιο hijack-malware θα πρόκειται)
pandora- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 malware? Α, μη μου λες τέτοια!! Βασικά χρησιμοποιώ τον Firefox3 αλλά κάποιες φορές...θυμάμαι τα παλιά και πάω στον IE6. Σ' αυτόν υπάρχει το πρόβλημα, στον παλιό ΙΕ. Δεν ξέρω αν βοηθάει στη λύση του μυστηρίου αν πω οτι έχω και δεύτερο λογαριασμό χρήστη στο pc μου και πως εκεί η γραμμή διευθύνσεων του Explorer εμφανίζεται κανονικά. Μ' αυτό το νέο στοιχείο πιστεύεις ακόμα πως μάλλον πρόκειται για malware? Από antivirus έχω το avast της ALWIL. Screenshot ολόκληρης της εικόνας του IE που μου ζητάς δε μπορώ να ανεβάσω παρά μόνο τη σελίδα που βρίσκομαι. Χρησιμοποιώ το Webcut. Αν γνωρίζεις κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεις πες το μου. Να 'σαι καλά washcloud...
parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 http://support.microsoft.com/?kbid=842903
pandora- Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 parsifal μένω υπόχρεη, όλα τακτοποιήθηκαν!!
parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι σε εμένα, στη Knowledgebase της MS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.