Greator Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Χρησιμοποιω το uTorrent και τωρα τελευταια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Μερικες φορες οταν παω να κατεβασω ενα torrent αρχιζει κανονικα και ξαφνικα σε ανυποπτο χρονο μου βγαζει error μηνυμα οτι : The request could not be perfomed because of an I/O device error. Οταν βαλω το ιδιο τορρεντ να συνεχισει συνεχιζει αλλα μετα απο 2 λεπτα σταματει. Στον ιδιο σκληρο που κατεβαζω κανω seed αρκετα τορρεντ τα οποια δεν εχουν προβλημα. Επισης αυτο μου συμβαινει σε διαφορετικα τορρεντς, οχι δηλαδη σε καποιο συγκεκριμενο. Μεχρι στιγμης δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα. Τι μπορει να ειναι και κυριως, υπαρχει τροπος να το λυσω? Ευχαριστω εκ των προτερων
Greator Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Χρησιμοποιείς εξωτερικό δίσκο; Ναι φιλε μου, εναν WD MyBook, o οποιος δε μου εχει δημιουργησει ποτε προβληματα.
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μία ματιά εδώ: Start > Run... > eventvwr.msc > OK > System ...ίσως βοηθήσει να εξακριβώσεις την φύση του προβλήματος.
Greator Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μία ματιά εδώ: Start > Run... > eventvwr.msc > OK > System ...ίσως βοηθήσει να εξακριβώσεις την φύση του προβλήματος. An error was detected on device \Device\Harddisk2\D during a paging operation. Event ID:51 Αυτο μου εβγαλε στο system log. Εκανα και ενα scandisk και δε μου εβγαλε errors. Tωρα δεν ξερω για ποιον λογο, δεν εχει παλι προβλημα. Αλλα ετσι ειχε γινει και πριν μια βδομαδα, ξαφνικα μου εβγαζε το προβλημα και μετα ολα δουλευαν οκ...
guardianx71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε με scandisk δεν βγαινει άκρη . κατέβασε από τη WD το diagnostic και τρέξε εκείνο
parsifal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 http://support.microsoft.com/kb/244780 http://support.microsoft.com/kb/154690 Και μία σχετική συζήτηση σε αγγλόφωνο φόρουμ εδώ. Θα συμφωνήσω με τον guardianx71. Χρησιμοποίησε επίσημο διαγνωστικό από την W.D. Αν δε δείξει κάτι, μάλλον είναι software πρόβλημα και θα πρέπει να δοκιμάσεις άλλη προσέγγιση: update των chipset/USB controller drivers στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση, να ενημερώσεις το σύστημά σου με όλα τα critical updates από Windows Update αν δεν το έχεις κάνει ήδη κλπ...
guardianx71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης αν κατεβάζεις με μεγάλη ταχύτητα ενδέχεται να οφείλεται στο transfer rate του USB . Ειδικά αν είναι USB1
Greator Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης αν κατεβάζεις με μεγάλη ταχύτητα ενδέχεται να οφείλεται στο transfer rate του USB . Ειδικά αν είναι USB1 Oχι, το USB ειναι 2.0. Παντως απο τοτε δε μου το εχει ξανακανει και το προγραμμα για ελεγχο απο τη WD δεν εβγαλε σφαλματα... Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.