Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους , τωρα τελευταια εχω ενα προβλημα με το amilo laptop μου . Υπερθαιρμεναιτε και crasharei απο παιχνιδια που δεν εχουν και τεραστιες απετησεις (κυριως wow). Ισως να φταει γιατι τα ανεμιστιρακια μπορει να εχουν μαζεψει τρελη σκονη αλλα δεν ξερω τη αλλο μπορει να φταει για αυτο , μπορειτε να μου πειτε τη να κανω και τι μπορει να φταιει ? Ισως να θελει format αν και ειχα κανει ... Δεχτες ολες των ειδων οι συμβουλες . Ευχαριστο εκ των πρωτερον .
hackertom Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε το πρόβλημα είναι αυτό που ψυλλιάζεσαι.. σκόνη στα ανεμιστηράκια. νομίζω πολύ θα έχουν παρόμοιο πρόβλημα. πρέπει να ανοίξεις το laptop σου προσεκτικά έχει 4 βίδες εκεί στον ανεμιστήρα και να τον καθαρίσεις προσεκτικά.
hackertom Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 πάρε και ένα σπρέι πεπιεσμένου αέρα κάνει δουλεία χωρίσ να το ανοίξεις απο τα πλαινα ανοίγματα.
shodan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμ, Fujitsu Siemens και υπερθέρμανση.. Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση. Τις τελευταίες δυο μέρες έχω βρεί τρόπο να ψήνω μπριζόλες.. Κάνε ένα καθαρισμό όπως είπε και ο hackertom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.