Fotis_Greece Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Αντε ξανα μανα, μου θυμιζει εποχες που ψαχναμε τα καλα δισκακια dvd σε προσιτες τιμες. Λοιπον εγω ξεκινησα απο εδω http://stores.ebay.com/nikoneko-Ya 10 δισκακια (10pack) 4Χ, Sony συνολο 80 $ με δωρεαν μεταφορικα. Προτιμησα και εδωσα 10 $ για να ερθει γρηγορα και συστημενο το πακετο και σε 6 ημερες το πηρα απο Ιαπωνια. Οποτε λοιπον 90$ για 10 δισκακια, και την ημερα της αγορας η μετατροπη εδειξε 63.5 ευρω. Η συσκευασια ειναι εντελως γιαπωνεζικη, δεν βγαζω ακρη αν ειναι made in Japan (μπορει να το λεει στην γλωσσα τους) και η δοκιμη αρχιζει μεθαυριο που παραλαμβανω το recorder της LG Οποιος φιλος εντοπιζει αλλες καλες τιμες σε διαφορα site ας μας πει να γνωριζουμε
SpyrosR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Υπέροχα "φθηνά" δισκάκια... δύο χιλιάρικα το ένα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 και με 59 euro παίρνουμε 640gb WD σκληρό δίσκο... πίκρα ακόμα οι τιμές...
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 'Αστα να πάνε! Και έτσι όπως πάνε δεν το κόβω να βλέπουμε φως και με τα παιχνίδια του PS3!
Fotis_Greece Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ενταξει δεν ειναι για να γραφεις ολη την ωρα, αλλα αν εχεις HDV καμερα και θελεις να βλεπεις την βαπτιση του μωρου σου η τα πρωτα του βηματακια (παει η εργενικη ζωη!) σε υψηλη αναλυση τοτε δεν εχεις αλλη λυση. Τουλαχιστον χωρανε 2 ωρες με υλικο 1080i mpeg2 25Mbs. Αλλιως τα σπας σε 3 dual layer (3x1.6ευρω verbatim) αλλα δεν μπορεις να βαλεις μενου ετσι, παιζει κατευθειαν μονο το βιντεο Για οσους θελουν απλα για αντιγραφες τοτε υπομονη κανα χρονο ακομα.
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορείς να γράψεις Progressive Scan?
parsifal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Η προσθήκη συνδρομής για αυτό το θέμα ήταν επιτυχής. Για το (πολύ) μέλλον...
dhmak Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Άτσα μεγάλε Fotis_Greece Blue-Ray ;; Πόσα έσκασες ;; Πάντως καλά έκανες, άν έχεις την οικονομική δυνατότητα, καλό είναι να δοκιμάζουμε της νέες τεχνολογίες.
Fotis_Greece Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορείς να γράψεις Progressive Scan? Αν εχεις καμερα να γραφει progressive τοτε ναι. Άτσα μεγάλε Fotis_Greece Blue-Ray ;;Πόσα έσκασες ;; Πάντως καλά έκανες, άν έχεις την οικονομική δυνατότητα, καλό είναι να δοκιμάζουμε της νέες τεχνολογίες. 191 το Recorder + 63 τα δισκακια. Με 10 δισκακια ειμαι καλυμενος για 20 κασεττες που θα γραψω στην βιντεοκαμερα. Αρα ειμαι ενταξει για κανα χρονο. Δεν εχω καμια ιδιαιτερη οικονομικη δυνατοτητα, για το μωρο τα κανω ολα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 όλα τα λεφτά για τον μπέμπη? χαζομπαμπάς FTW!
Fotis_Greece Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Λοιπον μετα απο καιρο επανερχομαι και βλεπω οτι ο Ιαπωνας τα εχει κονομησει και εχει ανοιξει και σελιδα εκτος ebay. http://nikonekoya.com/ Τα δισκακια βγαινουν τωρα 61 ευρω τα 20τεμαχια + μεταφορικα 14.20 ευρω (συνολο 75.20/20= 3,76 το δισκακι) http://nikonekoya.com/recording-media/blu-ray-media/25gb-bd-r/tdk-blu-ray-disc-20-spindle-25gb-2x-bd-r-printable.html Δινει και δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο 157 ευρω οποτε αν υπαρχει φιλος που θελει να αγορασουμε μαζι και μενει Αθηνα μπορουμε να κανουμε μια μαζικη αγορα να γλυτωσουμε εξοδα. Οποιος θελει ας στειλει PM.
caution Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 ( κανένα section για μαζικές παραγγελίες παίζει @insomnia; )
soilworker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 ( κανένα section για μαζικές παραγγελίες παίζει @insomnia; ) Πολυ καλη ιδεα. Φανταζομαι θα υπαρχουν πολλοι που δισταζουν να αγορασουν κατι απο εξωτερικο λογω των μεταφορικων...
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Είναι αρκετά καλή τιμή. Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω Blu Ray Writer σε τιμή κάτω των 120Ευρώ? Έχει δει κανένας σας τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.