Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να σταματήσω το Crack

NIXZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ κάνω μόνο σπονδυλική στήλη. Μιλάμε μου φεύγει όλη η κούραση της μέρας.

εγώ στη μέση δεν μπορώ να το καταφέρω δεν ξέρω γιατί αλλά το κάνω στα δάκτυλα μου!

είναι ότι καλύτερο υπάρχει... και ας λένε...

Once you pop you can't stop!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οντως είναι θυλακες αερα, οπως μου ειπαν στη σχολη κανα δυο καθηγητες και δείναι ψιλοεπικινδυνο να το κανεις, ειδικά στο λαιμό (και πάλι όπως μου είπαν), οποτε αποφύγετε το. Είναι όμως γλυκιά η αμαρτία :P όλη μερα κρακ, κρουκ και εγω

Δημοσ.

Τι καφεδες και τσιγαρα;Με το που ξυπνας το πρωι κανεις το κεφαλι δεξια-αριστερα,ακους τα κομπολογατα κρα-κρα-κρα-κρα-κρα και εισαι μαχιμος

Δημοσ.
εγώ στη μέση δεν μπορώ να το καταφέρω δεν ξέρω γιατί

Eννοώ στη μέση της σπονδυλικής στήλης, στη μέση της πλάτης δλδ.

Βέβαια πρέπει να βρώ την κατάλληλη γωνια και να βάλω κόντρα με την πλάτη σε κάποιο βαρύ έπιπλο, κολόνα, δέντρο ή ντουβάρι και να σπρώξω δυνατα.

Η απλά να είμαι ξαπλωμένος μπρούμυτα και να με πατήσει κάποιος με το γόνατό του εκεί...κράαατσσσσ...νιρβάνα....

Cooler than fuck.

Υ.Γ. Με την τελευταία πρακτική, όλα τα λεφτά είναι και η έκφραση αυτού που βάζεις να στο κάνει, μόλις ακουστεί το κρααααααατς! Νομιζει οτι σου έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Δημοσ.

Το πράγμα είναι απλό.Πήγαινε AIKIDO ή Ninjutsu.Οι διατάσεις που κάνουν θα περιορίσουν πολύ τα cracks .Σε μένα σταματάνε όταν αρχίσζω να γυμνάζομαι και να κάνω διατάσεις.

Δημοσ.

Δάχτυλα ποδιών-χεριών,λαιμός,όμοι,σπονδυλική στύλη.Ειδικά στο τελευταίο, αν είσαι και κοντός,βάζεις κανένα πιο ψηλό φιλαράκι να σε αρπάξει και να σε σηκώσει στον αέρα.Και κάπου εκεί ζέις το όνειρο...

Μιλάμε νιώθεις/ακούς ένα ένα κρρρκρκρκρρρκρρρκρκρκρκρ απο τον λαιμό μέχρι τον τελευταίο σπόνδυλο.Την πρώτη φορά, παίζει να πήρα και 2 πόντους απο το τέντωμα

Δημοσ.

Ε μα γι'αυτό ενίσταμαι!Το ξέπιασμα συγκαταλέγεται στις μικρές πρωινές απολαύσεις!

Ξυπνάς το πρωί,τεντώνεσαι ακούς 1-2 κράκ και συνήθως ακολουθεί με καθυστέρηση 0,02 sec και μια εκτόνωση του turbo!:lol:

Simulation mode: on

ΚρΑΑαακκ-ΠΡΡρρρΡΡΡΡΡΡΡΡρρρρρΡΡρρρΠάρρρτααααααααααχχχχχ

Simulation mode: off

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...