Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να βάλω 2V στη μητρική για τις μνήμες μου;;

teodkats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ΜODO GIGABYTE EP35C-DS3R REV 2.1 πως μπορώ να δω ποσά Volts δίνει στις μνήμες;;

Στο bios έχει επιλογές auto και manual.

Όταν επιλεγώ manual βάζει normal volts και δίνει την δυνατότητα να βάλεις +0.1 +0.2 …. μέχρι +0.7;Πόσα είναι τα normal volts;

Οι ram 2GB Kit DDR2 1066MHz Axe RAM που έχω θέλουν 2V.

Πως μπορώ να βάλω 2V στη μητρική;;

Δημοσ.
Τα νορμαλ ειναι τα 1.8.

Αρα το βαζεις στο +0,2.

ΟΚ normal=1.8v

Το auto ποσό είναι;

Υπάρχει κάποιος τρόπος (πρόγραμμα) να το μάθαινα αυτό χωρίς να ρωτήσω;;

Στο πλαίσιο τι κάνουν οι <<ειδήμονες>>;;

Λες να βρήκα τη λύση του προβλήματος, που με παιδεύει τόσο καιρό (3 μήνες);;

Ο καιρός θα δείξει??

• Moderators
Δημοσ.

Και το auto 1.8 ειναι (εκτος και εαν ειναι EPP η μητρικη και οι μνημες και αρα το βαζει στο EPP default, αναλογα με τις μνημες δηλαδη. Το P35 chipset δεν υποστηριζει EPP).

Δε ξερω μπορει :-D :D

Και οχι, δεν υπαρχει τροπος να το μαθαινες αλλιως, εκτος κι εαν αναζητουσες (google) τα χαρακτηριστικα των DDR2 μνημων.

Δημοσ.
Και το auto 1.8 ειναι (εκτος και εαν ειναι EPP η μητρικη και οι μνημες και αρα το βαζει στο EPP default, αναλογα με τις μνημες δηλαδη. Το P35 chipset δεν υποστηριζει EPP).

Δε ξερω μπορει :-D :D

Και οχι, δεν υπαρχει τροπος να το μαθαινες αλλιως, εκτος κι εαν αναζητουσες (google) τα χαρακτηριστικα των DDR2 μνημων.

Αν κατάλαβα καλά το ΕΡΡ βάζει τα κατάλληλα Volt για τις μνήμες και δεν χρειάζεται να τα βάλει κανείς μόνος του??

GIGABYTE EP35C-DS3R REV 2.1

ram 2GB Kit DDR2 1066MHz Axe RAM

δεν έχουν ΕΡΡ έτσι;

Πιο chipset υποστηρίζει EPP; Και έχεις υπόψη σου σταθερές μνήμες που υποστηρίζουν EPP;

• Moderators
Δημοσ.

ΕPP υποστηριζουν οι μητρικες με nvidia chipsets.

Απλα εσυ μπαινεις στο BIOS και δινεις +0,2 volt στις μνημες και τελειωσε εκει το θεμα.

Μετα κανεις και ενα Memtest αν εξακολουθησει να μην ειναι οκ το μηχανημα για να δεις αν οντως φταινε οι μνημες ή ειναι κατι αλλο.

Μη καθεσαι τωρα να παιδευεις το μυαλο σου περι EPP, ουτε οι μνημες σου εχουν ουτε η μητρικη σου.

Δημοσ.
ΕPP υποστηριζουν οι μητρικες με nvidia chipsets.

Απλα εσυ μπαινεις στο BIOS και δινεις +0,2 volt στις μνημες και τελειωσε εκει το θεμα.

Μετα κανεις και ενα Memtest αν εξακολουθησει να μην ειναι οκ το μηχανημα για να δεις αν οντως φταινε οι μνημες ή ειναι κατι αλλο.

Μη καθεσαι τωρα να παιδευεις το μυαλο σου περι EPP, ουτε οι μνημες σου εχουν ουτε η μητρικη σου.

οκ έχεις δίκιο δεν το κουράζω άλλο

Ελπίζω με τα +0,2V λυθεί το πρόβλημα

Ευχαριστώ για το χρόνο σου

• Moderators
Δημοσ.

Ok βαλε το και εαν το ξανακανει κανε ενα memtest να βεβαιωθεις πως τουλαχιστον δεν ειναι οι μνημες υπαιτιες.

Ενημερωσε μας :-)

Δημοσ.
Ok βαλε το και εαν το ξανακανει κανε ενα memtest να βεβαιωθεις πως τουλαχιστον δεν ειναι οι μνημες υπαιτιες.

Ενημερωσε μας :-)

ok :-):-)

Τα λέμε αύριο.

• Super Moderators
Δημοσ.

με τι timings έχεις τις μνήμες σου?

αν δεν είναι σταθερές στα 2.0V ανέβα στα 2.1, αλλά πάντα να κάνεις memtest (καμιά 25-30αρα loops)

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι πλεον δε φταινε οι μνημες.

Δοκιμασε με +0,3 και τεσταρε τες με memtest, αν και νομιζω οτι θα βγει 'καθαρο', χωρις σφαλματα...

Δημοσ.
με τι timings έχεις τις μνήμες σου?

αν δεν είναι σταθερές στα 2.0V ανέβα στα 2.1, αλλά πάντα να κάνεις memtest (καμιά 25-30αρα loops)

Έχω δοκιμάσει και auto τα ιδία προβλήματα

τώρα έχω timings 5-5-5-15 τα ιδία προβλήματα

1 loop=100%??

Δημοσ.
Νομιζω οτι πλεον δε φταινε οι μνημες.

Δοκιμασε με +0,3 και τεσταρε τες με memtest, αν και νομιζω οτι θα βγει 'καθαρο', χωρις σφαλματα...

με +0,3 πολλά προβλήματα και το εβαλα στο normal

Νομιζω και εγω οτι δε φταινε οι μνημες

Αυριο θα δοκιμάσω με καινούργιο σκλήρο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...