mayrozjack Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω εγκατεστημένες σε 2 ξεχωριστά pc 2 καρτες wi-fi, οι οποιες κανονικα συνδέονται με εναν router για adsl internet... Το προβλημα είναι το εξής: Και στα 2 pc ενώ εμφανίζεται να υπάρχει ασύρματη σύνδεση (wi-fi connection established) δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ στο internet. Ο router δείχνει ότι τόσο η adsl σύνδεση είναι καλή (αναμμένο το σχετικό led) αλλά και η ασύρματη σύνδεση δείχνει να δουλεύει. Πρόσφατα τον είχα στείλει στην αντιπροσωπεία της dlink για αντικατάσταση, όμως και με τον παλιο είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Ακόμη, όταν αποφασιζει μερικές φορές να συνδεθεί στο internet μπορεί να με πετάξει ξαφνικά έξω, παρόλο που πάλι οι ενδειξεις στον router δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα... Κάτι τελευταίο που διαπίστωσα σήμερα, είναι ότι ενώ και τα 2 pc είναι συνδεμένα ασύρματα με τον router, όταν κάνω ping από το ένα στο άλλο παιρνω: "request timed out". Sorry για το μεγάλο μηνυμα, αλλα δεν ξέρω τι να κάνω πια...
parisb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δες αν το router σου δινει ip στα 2 pc (απο το web interface του). Επισης σιγουρεψου οτι ο dhcp σερβερ του ειναι ανοιχτος. Ακομη σιγουρεψου οτι τα 2 pc εχουν default gateway την ip του router οπως επισης οτι εχουν ως dns παλι το router.
Blackman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 αν δεν έχεις dchp στο router, δες τις τοπικές ip των συστημάτων σου...αν όντων έχεις κάτι manually...τότε βάλε στο gateway και στο dns την ip του router
mayrozjack Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντησεις παιδια... Νομίζω όμως ότι βρηκα το πρόβλημα, και πρέπει να είναι το BitDefender. Έκανα format το μηχάνημα, και αρχισα να τα στήνω όλα ξανά από την αρχή. Το Internet δουλευε αψογα, ομως μόλις εγκατέστησα το BitDefender αντε παλι... Έπρεπε να το κλείσω τελειως για να δουλεψω σωστα... Απενεργοποίησα μονο το firewall, παλι τιποτα. Μόνο όταν το εκλεινα τελείως δουλευε... Και τώρα το άλλο ερωτημα...Γιατί γίνεται αυτο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.