Boogie Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω παρει την μητρικη GA-X48T-DQ6 και την εχω συνδεσει με ενισχυτη μεσο οπτικης ινας και δεν εχω καθολου ηχο.Στην εισοδο της οπτικης ινας δεν ειναι αναμενο το κοκκινο απο την μερια της μητρικης,γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο,?αν υπαρχει καποια ρυθμιση στο bios?
antuansupra Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 οχι δεν υπαρχει καποια ρυθμισει στο bios ειναι στο προγραμα της realtek,δηλαδη της καρτας ηχου σου, by default ειναι ενεργοπειημενει δηλαδη εχει φως. μαλλον εχεις απενεργοποιησει την οπτικη, ή ειναι καμενη
Boogie Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το καλοδιο το εχω τσεκαρει και απο το προγραμα της realtek το εχω ενεργοποιησει.Εχεις δει δηλαδη καμενη οπτικη απο μητρικη?
antuansupra Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 οχι δεν εχω δει καμενη οπτικη ποτε,αλλα ετσι οπως φεναιτε,ειναι καμενη
sourkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 καμμένη δεν νομίζω να είναι.κλειδωμένη μπορεί.Ψάξε από το control panel της realtek έχει κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να προσέξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.