Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να συνδεθώ σε απομακρυσμένο ρούτερ?

NeuroN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε!

Ψάξε στο router που σε ενδιαφέρει ποιο είναι το remote management port. Αν υπάρχει, τότε μπορείς να καλέσεις μέσω web interface την IP του router στο συγκεκριμένο port και να βγεις στο config menu σα να ήσουν στο PC σου στην Ξάνθη.

Εύχομαι να βοήθησα

Δημοσ.

Ναι βοήθησες πολύ.

Πως ομως θα βρω τώρα το remote management port PHILIPS CGA3600N που δίνει ο οτε.

Ελπίζω να βάζουν το ίδιο πορτ και σε άλλα philips για να το βρω ετσι.

Δημοσ.

εχμ ναι

το πορτ που λέγαμε οτι θέλω να ανοιξω στο ρουτερ στην ξάνθη....

είναι για να βάλω remote desktop πρόγραμμα

οχι το ανάποδο

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως αυτά τα δύο προγράμματα που είπαν τα παιδιά χρειάζονται να ανοίξεις κάποια θύρα. Με το Teamviewer είχα συνδεθεί σε άλλο pc χωρίς καμία άλλη απολύτως ρύθμιση. Μόνο το ID του άλλου χρήστη.

Δημοσ.

Και μεσω msn κανε remote assistant (ο αδερφος σου σε σενα) και κανε την δουλεια σου ανετα και γρηγορα χωρις κανενα xtra προγραμμα.

Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες.

Δημοσ.

o ενας τροπος ειναι με remote management τουθ pc και να μπεις στον ρουτερ και ο αλλος να ανοιξει ο φιλος σοθ το remote του ρουτερ.διαλεγεις.υπαρχουθν προγραμματα για remote ποθ δεν θελουν port forward.τοσο δυσκολο ειναι να ανοιξει ενα port?ας σοθ λεει τι βλεπει η αν υπαρχει http://www.porforward.com

Δημοσ.
τοσο δυσκολο ειναι να ανοιξει ενα port?ας σοθ λεει τι βλεπει η αν υπαρχει

ασε μεγάλος μπελας

θα τα καταφέρει αν του πω αλλα θα κάνουμε 1ωρα (κυριολεκτικα)

remote assistant στο msn ε, καλή φάση για να δω πως δουλεύει αυτό

αλλιώς remote προγραμμα χωρίς πορτ

Δημοσ.

τελικά στην προσπάθεια να κάνει Port forward o αδερφος μου

φτάσαμε μέχρι το σημείο να κάνει copy-paste το password απο το msn μετά απο μισή ώρα και τα έφτυσε και έφυγε:mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...