NeuroN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Παίζει να μπώ κάπως στο interface του ρούτερ στην ξάνθη επειδή ο αδερφός μου δε τη παλέυει να κάνει port forwarding?
spinmind Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα φίλε! Ψάξε στο router που σε ενδιαφέρει ποιο είναι το remote management port. Αν υπάρχει, τότε μπορείς να καλέσεις μέσω web interface την IP του router στο συγκεκριμένο port και να βγεις στο config menu σα να ήσουν στο PC σου στην Ξάνθη. Εύχομαι να βοήθησα
NeuroN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι βοήθησες πολύ. Πως ομως θα βρω τώρα το remote management port PHILIPS CGA3600N που δίνει ο οτε. Ελπίζω να βάζουν το ίδιο πορτ και σε άλλα philips για να το βρω ετσι.
tsakonas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 μπορεις πολυ πιο απλα και γρηγορα να βαλεις το teamviewer.
NeuroN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 εχμ ναι το πορτ που λέγαμε οτι θέλω να ανοιξω στο ρουτερ στην ξάνθη.... είναι για να βάλω remote desktop πρόγραμμα οχι το ανάποδο
dali13gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω πως αυτά τα δύο προγράμματα που είπαν τα παιδιά χρειάζονται να ανοίξεις κάποια θύρα. Με το Teamviewer είχα συνδεθεί σε άλλο pc χωρίς καμία άλλη απολύτως ρύθμιση. Μόνο το ID του άλλου χρήστη.
panosvlass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Και μεσω msn κανε remote assistant (ο αδερφος σου σε σενα) και κανε την δουλεια σου ανετα και γρηγορα χωρις κανενα xtra προγραμμα. Το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 o ενας τροπος ειναι με remote management τουθ pc και να μπεις στον ρουτερ και ο αλλος να ανοιξει ο φιλος σοθ το remote του ρουτερ.διαλεγεις.υπαρχουθν προγραμματα για remote ποθ δεν θελουν port forward.τοσο δυσκολο ειναι να ανοιξει ενα port?ας σοθ λεει τι βλεπει η αν υπαρχει http://www.porforward.com
NeuroN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τοσο δυσκολο ειναι να ανοιξει ενα port?ας σοθ λεει τι βλεπει η αν υπαρχει ασε μεγάλος μπελας θα τα καταφέρει αν του πω αλλα θα κάνουμε 1ωρα (κυριολεκτικα) remote assistant στο msn ε, καλή φάση για να δω πως δουλεύει αυτό αλλιώς remote προγραμμα χωρίς πορτ
NeuroN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μμμμ εχει μονο only view screen mode?
NeuroN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τελικά στην προσπάθεια να κάνει Port forward o αδερφος μου φτάσαμε μέχρι το σημείο να κάνει copy-paste το password απο το msn μετά απο μισή ώρα και τα έφτυσε και έφυγε:mad:
tsakonas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 το msn ειναι πιο αργο κ απτην καθυστερηση.... πιο απλο κ γρηγορο απτο teamviewer δεν υπαρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.