porco_rosso21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξερω ποσοι ειστε φαν εδω,αλλα σιγουρα θελω να πιστευω αρκετοι.. Λοιπον, Πεθανε 65 ετων ο Ριτσαρντ Ραιτ,πληκτρας των πινκ φλουντ,απο καρκινο... Οποιος ακουει φλουντ κ γενικοτερα ροκ μουσικη μ ολα τα παρακλαδια της,καταλαβαινει για τι ατομο μιλαμε,τι εχει κανει κ τι εχει προσφερει....δεν ξερω τι να πω,απλα οι φλουντ ειναι μεγαλο καεφαλαιο στη ζωη μου κ γινομαι κομματια,καθε φορα που ''φευγει'' ενας απο αυτους....μακαρι να περναει καλα με τον Συντ,εκει πανω τωρα..
S2Katana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Kρίμα, εξαιρετικό μέλος του συγκροτήματος.
paranoid_gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 κριμα ρε παιδια και ηταν κορυφαιοσ στο ειδος του αυτος.. το Wish you were here ειναι πο τα αγαπημενα μου κομματια. R.I.P Richard Wright.
Sellers Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/7617363.stm Η ελπίδα μου να δω το αγαπημένο μου συγκρότημα επι σκηνής, εξανεμίστηκε... R.I.P...
liopyr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλακια. Ο καλυτερος μουσικος (απ'ολες τις αποψεις) στο ειδος του imho. R.I.P
jason_rethymno Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Απο τι πέθανε ; edit: Α απο καρκίνο τώρα το είδα
Steven Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μόλις το είδα και εγώ και ήρθα να το γράψω, αλλά με πρόλαβες... Κρίμα, κρίμα... Το 1996 ήμουν πολύ μικρός. Και εγώ πάντα το είχα όνειρο να δω τους Pink Floyd. Όνειρο μακρινό δυστηχώς που τώρα πια όπως λες και εσύ εξανεμίστηκε.. Έμειναν πια οι μισοί από το πιο απίστευτο συγκρότημα όλων των εποχών.. Κρίμα που δεν θα τους δούμε ποτέ.. Θα πάω στην επόμενη συναυλία του Waters, αν και ως τώρα δεν ήθελα να τον δω μόνο του... Είναι τόσο τυχερός ο πατέρας μου που ήταν live όταν έπαιξαν το The Wall πάνω στο τείχος του Βερολίνου πριν καταρρεύσει!
afentiko7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 εγραψε και το summer of 68. Συμμετείχε και στο echoes (το κομμάτι).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274109 υπάρχει ήδη topic για τον Wright... merge it if u can plx RIP, Richard...
Steven Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 echoes... TO κομμάτι.. από λίγους μπορεί να εκτιμηθεί σωστά αυτή η έμπνευση..
Snolly Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 RIP Richard. Όντως το όνειρο εξανεμίστηκε, θεωρώ τον εαυτό μου ΠΟΛΥ τυχερό που πήρα μια γεύση από κοντά στο Live8 από το μεγαλύτερο συγκρότημα όλων των εποχών.
gpapava Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 RIP Richard Wright. Δεν ξέρω τι άλλο να πω..
evabb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 πανε ολες οι ελπιδες που ειχαμε για επανενωση. αυτο ηταν παιδια τελος τυχερος ο φιλος που τους ειδε στο λαιβ8. ιστορικη στιγμη. η τελευταια φορα που επαιξαν και οι 4 μαζι οπως παλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.