Προς το περιεχόμενο

ψαχνω για καποιο καταστημα στην αθηνα με εξοπλισμο κολυμβησης-πισινας

dimitris_sabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να γραφτω σε κολυμβητηριο και χρειαζομαι να αγορασω τα βασικα για να ξεκινησω,εαν γνωριζει καποιος καποιο καταστημα στην αθηνα...ας μου απαντησει

Δημοσ.

ναι θα παω στο δημοτικο της ηλιουπολης αλλα τωρα εκτος απο κατι εξετασεις που πρεπει να κανω,ψαχνω για καποιο καταστημα για να παρω ο,τι χρειαζεται

Δημοσ.

N ' R ' G Θα το δεις στο δρόμο σου με το 237 λεωφ. στο δεξί σου χέρι.Πριν τη κεντρική πλατεία Ηλιούπολης

Και φυσικά ξέρω και άλλα μα δε χρειάζεται να τρέχεις αν σε εξυπηρετεί η διαδρομή

Καλή αρχή.

Σου άρεσε το κολυμβητήριο εκεί?

Δημοσ.

ναι αλλα μολις πηγα αρχισε να βρεχει πολυ ασε που οταν πηγα εκαναν προπονηση ολα τα μικρα και γινοταν Ο χαμος επειδη ειχαν ερθει και ολοι οι γονεις τους,τελος παντων,μπορεις να μου πεις σε ποια σταση να κατεβω?πως λεγεται?γιατι ειπες και βεβαια ξερω ,ασχολεισαι με τη κολυμβηση?

Δημοσ.

Έχω ασχοληθεί και πήγαινα εκεί. Τώρα δεν προλαβαίνω...Θα βρεις ώρες που είναι πιο ήσυχα εκτός αν ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα.Θα κατέβεις Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στ. 19(προς κολυμβητήριο)- Παναγίτσα στ. 9(προς το σπίτι σου) Ρώτα που είναι και θα σου πουν

ή δες http://www.oasa.gr Δώσε 237 και θα δεις τη διαδρομή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...