dimitris_sabi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 θελω να γραφτω σε κολυμβητηριο και χρειαζομαι να αγορασω τα βασικα για να ξεκινησω,εαν γνωριζει καποιος καποιο καταστημα στην αθηνα...ας μου απαντησει
dimitris_sabi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ναι θα παω στο δημοτικο της ηλιουπολης αλλα τωρα εκτος απο κατι εξετασεις που πρεπει να κανω,ψαχνω για καποιο καταστημα για να παρω ο,τι χρειαζεται
phsonia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 N ' R ' G Θα το δεις στο δρόμο σου με το 237 λεωφ. στο δεξί σου χέρι.Πριν τη κεντρική πλατεία Ηλιούπολης Και φυσικά ξέρω και άλλα μα δε χρειάζεται να τρέχεις αν σε εξυπηρετεί η διαδρομή Καλή αρχή. Σου άρεσε το κολυμβητήριο εκεί?
dimitris_sabi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ναι αλλα μολις πηγα αρχισε να βρεχει πολυ ασε που οταν πηγα εκαναν προπονηση ολα τα μικρα και γινοταν Ο χαμος επειδη ειχαν ερθει και ολοι οι γονεις τους,τελος παντων,μπορεις να μου πεις σε ποια σταση να κατεβω?πως λεγεται?γιατι ειπες και βεβαια ξερω ,ασχολεισαι με τη κολυμβηση?
FilipposMD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Και στα Intersports έχει, δεν ξέρω αν έχεις κάπου κοντά σου.
phsonia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω ασχοληθεί και πήγαινα εκεί. Τώρα δεν προλαβαίνω...Θα βρεις ώρες που είναι πιο ήσυχα εκτός αν ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα.Θα κατέβεις Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στ. 19(προς κολυμβητήριο)- Παναγίτσα στ. 9(προς το σπίτι σου) Ρώτα που είναι και θα σου πουν ή δες http://www.oasa.gr Δώσε 237 και θα δεις τη διαδρομή
dimitris_sabi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 οκ σε ευχαριστω σου εστειλα και ενα μηνυμα αλλα στα δικα σου,το ειδες?στα εισερχομενα δηλαδη θα το βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.