Προς το περιεχόμενο

Περίεργος ήχος στο PC

μανος2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Από σήμερα το μεσημέρι μόλις ξεκινούν τα windows το PC κάνει ένα επαναλαμβανόμενο ήχο ανά περίπου ένα δευτερόλεπτο.

Το περίεργο είναι ότι ο ήχος δεν ξεκινά αμέσως αλλά μόλις ενεργοποιηθούν τα windows.

Επίσης το PC δουλεύει μιά χαρά και στις ιδιότητες που κάνω δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα σε κάποια από τις δύο μνήμες.

Έκανα και format αλλά μία από τα ίδια.

Καμιά ιδέα για το τί να φταίει;

Δημοσ.

Ο ήχος από πού ακούγεται; Απ το speakerάκι του κουτιού ή απ τα ηχεία; Αν θα μπορούσες να τον περιγράψεις κάπως, θα βοηθούσε φαντάζομαι (εκτός κι αν είναι ο κλασικός ήχος απ το speakerάκι)...

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως ακουγεται απο το μπιπερακι και προφανως ειναι καποιου ειδους υπερθερμανση.

Εκτος και εαν ξεκιναει στο ιδιο ακριβως σημειο.

Δημοσ.

Ο ήχος ακούγεται μέσα από το κουτί.

Όταν ξεκινώ το PC και διαβάζει το bios δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά μόλις ξεκινήσουν το windows ξεκινά και το μπίτ - μπίτ.

Έβγαλα και ξανατοποθέτησα την κάρτα γραφικών αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δημοσ.

στο βιβλιαρακι της μητρικης στον τομεα προβληματων εχει τα μπιπ και την συχνοτητα τους.αλλο ειναι μνημες αλλο επεξερ.άλλο για χαρντγουερ.αν δοκιμασες να αλλαξεις ρυθμισεις στο μπιος `η να κλοκαρεις τον επεξεργαστη βγαλε για λιγο την μπαταρια να γυρισεις στις νορμαλ ρυθμισεις

Δημοσ.

Ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα με το pc μου και μολις εμπαινε στα windows εκανε ενα μπιπ και τελικα εβγαλα ολες τις εκσοτερικες συσκευες και ητανε το πληκτρολογιο μου για δοκιμασε και εσυ ετσι μπας και λυθει το προβλημα σου :-)

Δημοσ.

Δοκίμασα να βγάλω όλες τις εξωτερικές συσκευές καθώς και όλες τις PCI κάρτες αλλά μία από τα ίδια.

Άν είναι πρόβλημα Hardware δεν θα έπρεπε ο ήχος να ακούγεται από την αρχή της λειτουργίας του υπολογιστή;

Η μητρική μου είναι intel 915 pbl

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...