sfakattack Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας.Εδώ και καιρό ταλαιπωρούμαι με τα φωτοτυπάδικα εδώ στην Ξάνθη και αποφάσισα να διαθέσω ένα μικρό ποσό για την αγορά ενός πολυμηχανήματος για απλή χρήση.Διαθέτω μέχρι 80 ευρώ.Το έψαξα λίγο και αυτό που μου έκατσε καλύτερα στο μυαλό είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450622 Κυρίως σε ξένα φόρουμ υπήρχε πολύ συχνά η παρατήρηση ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα καταπίνει τα μελάνια σαν νεράκι και είναι ασύμφορο οικονομικά τελικά.Άλλοι πάλι λένε ότι είναι μια χαρά.Για αυτό άνοιξα το thread,για να πει αν υπάρχει κάποιος κάτοχος του μηχανήματος τι πραγματικά ισχύει. Εννοείται πως περιμένω και οποιαδήποτε άλλη πρόταση σας.Δεν θέλω οπωσδήποτε το epson.Απλά αυτό μου φάνηκε καλό εμένα. Περιμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
sfakattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Κανείς ρε παιδιά; Είδα και αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450621 Πρέπει να είναι ίδιο με το άλλο που σας παρέθεσα παραπάνω απλά δεν έχει την έγχρωμη οθόνη. Είναι δεύτερη φορά που δε βοηθάει κανείς... Μήπως με έχετε βάλει στο μάτι; Πλάκα κάνω.Περιμένω τις απαντήσεις σας.
titikos46 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν εχει καταστημα Πλαισιο, δες τα hp να εχει και φαχ θα χρειαστης μπορει αργοτερα.
notios7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τα epson ειναι φτηνα αλλα κανουν πολυ θορυβο.για canon δεν συζητας καθολου?ειναι πολυ καλα μηχανηματα.
sfakattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μα νομίζω πως ξεκαθάρισα ότι περιμένω τις προτάσεις.Εγώ απλά έγραψα αυτό που άρεσε σε μένα.Περιμένω τις δικές σας συγκεκριμένες προτάσεις.Επίσης να αναφέρω πως δεν θέλω φαξ.Δε θα μου χρειαστεί. Το ποσό που διαθέτω είναι το πολύ έως 80 ευρώ.Οπότε θα παρακαλούσα να μου κάνετε συγκεκριμένες προτάσεις αν γίνεται.Δεν έχω πρόβλημα με μάρκες...Οτιδήποτε παίρνω αρκεί να πειστώ οτι αξίζει.
ocelotgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου, ο,τι κ αν παρεις, κοιτα αν μπορεις να βρεις refill kit σε κανα ebay πρωτα... αγορασα εγω ενα τις προαλλες με 15$ που βγαζει 16 γεμισματα (16χ20ε γλιτωσα δλδ). ετσι μειωνεις κ το κοστος σου, κ εστιαζεις πλεον σε αλλα χαρακτηριστικα κ δεν ειναι τπτ δυσκολο, απλα κανεις στο μελανι ενεση το χρωμα! (βεβαια παλευω τωρα τα δουν τα vista το μηχανημα γιατι κατι τρεχει με τους drivers, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...)
arxaggelos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Για να λες φωτοτυπάδικα, μάλλον εκτυπώνεις πολλά, οπότε καλύτερα να πάρεις έναν φθηνό laser. Αν δεν ισχύει αυτό και πας για το παραμικρό σε φωτοτυπάδικα, νομίζω ότι ένα Canon MP210 ή το ακόμη φθηνότερο (προηγούμενης γενιάς σχεδιαστικά) MP140 θα σου είναι πολύ ΟΚ. Ίσως ό,τι καλύτερο για τα λεφτά τους. Εκτός αν θέλεις επαγγελματικού επιπέδου εξώφυλλα, να τυπώνει CD, να πηγαίνει τα παιδιά σχολείο, κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.