CloudyMike Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα !! έχω το αυτή την τηλεόραση(Philips Cineos 32plf9603) μερικούς μήνες και πιραματίστηκα λίγο με το usb stick να βαλω κάπια τενία (divX) να παιξει από εκεί αλλά δυστιχος η τηλεόραση δε βλέπει καν το αρχείο έχει κανείς καμία ιδέα τι files μπορεί να διαβάζει ? έψαξα στο manual googlara και λίγο αλλά και πάλι τπτ Ευχαριστώ ..
kfyros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μόνο για φωτογραφίες είναι τα usb. Άντε και κανένα mp3. Γράφει κάπου στο manual τι τύπους αρχείων υποστηρίζει...
ArisG88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μα καλα λογικο ειναι να ΜΗΝ παιζει κατι αλλο. Σκεφτειτε λιγο λογικα
aiantas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Για κοίτα και στο http://www.philips.gr για firmware update...
CloudyMike Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 αφου με το που βαζω το στικ εμφανιζονται 3ς φακελοι Pictures Music Video εχω την εντυπωση πως παιζει τπτ mpeg2 ευχαριστω anyways:)
aiantas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 @ CloudyMike: Είσαι ευχαριστημένος? Έχει καλό μενού, γρήγορη ανταπόκριση στην αλλαγή καναλιών? Αξίζει τα λεφτά της? Εντυπώσεις?
CloudyMike Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ποιότητα εικόνας άψογη δεν περίμενα από tft τηλεόραση τέτοια ποιότητα το μενού αρκετά καλό (Δεν το έχω εξερευνήσει όλο ακόμα ) Αυτό που μου αρέσει είναι ότι ένταση του ήχου εμφανίζετε στο πλάι αριστερά (αν θυμάμαι καλά το ρυθμίζεις ) σε σχέση με την match line είχαμε πριν πάνω κάτω το ίδιο είναι ανταπόκριση στην αλλαγή καναλιών Αυτό που είναι άθλιο κ απορώ με τους designers της Philips ώρες ώρες, είναι ότι στο τηλεκοντρόλ έχει μια ροδέλα που την γυρίζεις για να επιλέξεις κόπιες ρυθμίσεις η όπια όποτε θέλει αποκρίνετε με αποτέλεσμα να μην επιλεγείς ποτέ αυτό που θέλεις (το μόνο αρνητικό που της βρίσκω μέχρι σήμερα ) Δυστυχώς δεν έχω δει ακόμα Full HD γενικά εικόνα HD μόνο τηλεόραση (αναλογική ) και ταινίες (DVD) πιστεύω πως για αυτά που προσφέρει τα όπια θα ευχαριστηθώ στο άμεσο μέλλον και αν σκοπεύεις να αλλάξεις αυτη την τηλεόραση σε καμία 15αρια χρόνια και παραπάνω τότε ναι αξίζει να δώσεις κάμποσα eura παραπάνω και να πάρεις μια τέτοια TV. Sorry γα την καθυστέρηση aiantas άργησα να πάρω χαμπάρι το reply σου και για μεγάλο διάστημα δεν είχα pc
talisman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Επειδη πηγα σε μαγαζι μαζι με στικακι και το δοκιμασα σε πολλες τηλεορασεις εχω να σας πω οτι δεν επαιξε σε καμια.Η καλυτερη λυση ειναι DVD Player με usb θυρα.Εγω πηρα της PHILIPS το 3260 και ειμαι ευχαριστημενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.