Προς το περιεχόμενο

Creative Zen: 4GB or X-Fi 8GB?

koutsouni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσπέρα! Επειδή ένα ακριβοπληρωμένο mp3 Samsung 2gb έχει αρχίσει και κολλάει στα καλά του καθουμένου εκεί που παίζει μουσική σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με ένα Zen. Ήμουν μάλλον έτοιμη για το απλό όταν είδα το X-Fi.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1015982&catalog=19&Manufacturer=Creative&comparelist=1148117+1015982&category=69977611&page=1

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1148117&catalog=19&Manufacturer=Creative&comparelist=1148117+1015982&category=69977611&page=1

Έχει κάποιος το X-Fi; Πιστεύετε ότι αξίζει την διαφορά;;

Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος αν κάνει εσωτερική εγγραφή από το ραδιόφωνο??

Σας ευχαριστώ πολύ!:-)

Υ.Γ: Έριξα μια γρήγορη ματιά στο θέμα για το Ζen αλλά είναι λίγο τεράστιο!! Ελπίζω να βρω χρόνο να το δω εκτενώς κάποια στιγμή γιατί έχει πολύ πράγμα!:-D

Δημοσ.

Από όσα κατάλαβα, το X-Fi έχει -θεωρητικά- καλύτερη ποιότητα ήχου, καλύτερα ακουστικά και έχει Wi-Fi. Αλλά ήδη η ποιότητα ήχου του zen είναι ήδη πολύ καλή, ακουστικά αργότερα μπορείς να αγοράσεις και καλύτερα και τέλος, τί διάολο θα χρειαστεί κανείς το Wi-Fi στο MP3 player;

Δεν βλέπω λόγο να προτιμήσει κανείς το X-Fi. Απλά να επισημάνω ότι και στο X-Fi η κάρτα μνήμης δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε, ακριβώς όπως και στο Zen, δηλαδή δεν ενσωματώνει το περιεχόμενό της στην εσωτερική μνήμη του player. Η ξεροκεφαλιά της creative δεν έχει όρια, για αυτό άλλωστε και θα το φάει το κεφάλι της.

Α, το X-Fi έχει και ηχείο. OK.

Δημοσ.

Ευχαιστώ για τις απαντήσεις! Ίσως να έχεις και δίκιο Voodooman!!

Αν κ χθες ψάχνοντας πέτυχα αυτό:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1161067&Manufacturer=iRiver&category=69977611&catalog=19

που μπορεί να φεύγει από τον τίτλο του θέματος αλλά μου φαίνεται εξίσου καλό κι έσω ακούσει και πολύ καλά σχόλια για την iRiver. :confused: :)

Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση, το μοντέλο των 8Gb Zen X-fi δεν έχει wifi. Το wifi υπάρχει στα μεγαλύτερα μοντέλα τα οποία δεν έχουν έρθει ακόμα ελλάδα.

Όσο αναφορά το ερώτημα, πιστεύω αξίζει το xfi διότι

1. Πολύ καλή τιμή για χωρητικότητα 8Gb

2. Πολύ καλά ακουστικά (60 USD πωλούνται ξεχωριστά)

Συγκρινόμενο με την τιμή του zen 8Gb νομίζω είναι πολύ συμφέρουσα αγορά

P.s. Η προσφορά του πλαισίου είναι πολύ καλή για το zen 4Gb

Δημοσ.

Απλά να επισημάνω ότι και στο X-Fi η κάρτα μνήμης δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε, ακριβώς όπως και στο Zen, δηλαδή δεν ενσωματώνει το περιεχόμενό της στην εσωτερική μνήμη του player. Η ξεροκεφαλιά της creative δεν έχει όρια, για αυτό άλλωστε και θα το φάει το κεφάλι της.

Δεν είναι ξεροκεφαλιά, σκόπιμο είναι, για να πάρεις το αρκετά ακριβότερο μοντέλο με τη μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη, και όχι π.χ. το zen 4gb και κάρτα SD 32gb... Αφού κανείς άλλος δε δίνει τέτοια δυνατότητα, γιατί να χάνει λεφτά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...