dvp_32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα όσοι μπορείτε να με βοηθήσετε να φτιάξω μία σύνθεση pc μόνος μου. Δεν είμαι πολύ σχετικός, διαβάζοντας όμως τα διάφορα thrends διαπίστωσα ότι είναι καλύτερο να το συνθέσω από το να το πάρω έτοιμο. Δεν με ενδιαφέρει οθόνη γιατί έχω μία lg. Η χρήση του θα είναι για δουλειές γραφείου, επεξεργασία φωτογραφίας, βίντεο, μουσική και ίσως και παιχνίδια. Το budget μου φτάνει έως τα 800 ευρώ περίπου. Θα προτιμούσα να πάρω τα εξαρτήματα από το πλαίσιο. Όσοι θέλετε και μπορείτε δεκτές οι απόψεις σας και οι συμβουλές σας. Ευχαριστώ.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Πες μας και τι οθόνη είναι plz ακριβώς.Ανάλυση?
dvp_32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Eίναι το lg 1750 - 17 in - TFT active matrix - 300 cd/m2 - 700:1 - 1280 x 1024 - 8 ms more. Είναι αχρησιμοποίητο στο κουτί του, μου το έκαναν δώρο και το λυπάμε. Μπορεί αργότερα να το αλλάξω αλλά προς το παρόν θα το χρησιμοποιήσω.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε δώστην για 100 ευρώ , δεν ξέρω όσα θες εσύ και μετά με τα 900 κάνουμε σούπερ μηχανημα με οθόνη.Αλλά ως έχει απλά δεν αξίζει τον κόπο.Τουλχ ελίζω να την αντικαταστήσεις γρήγορα γιατί είναι μεγάλη αμαρτία.Μπορείς να την βάλεις σε αγγελία εδώ στο site αν θες
dvp_32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει δεν διαφωνώ αλλά προς το παρών ας παρακάμψουμε την οθόνη και ασ πάμε στα υπόλοιπα.
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 +1 στη σύνθεση του Dakonblackblade, με την εξαίρεση ότι τροφοδοτικό θα σου είναι υπεραρκετό και το 550άρι Corsair (βασικά και το 450άρι αρκεί για την παραπάνω σύνθεση +normal o/c +2 drives ακόμα -δοκιμασμένα-). Η μόνη αμφιβολία που έχω είναι μήπως όλα αυτά τα προγράμματα επεξεργασίας που σ ενδιαφέρουν μπορούν να εκμεταλλευτούν ικανοποιητικά τετραπύρηνους επεξεργαστές και συνεπώς μήπως θα ήταν καλύτερα να κινηθείς προς τα κει.
dvp_32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ σκέφτομαι για τετραπύρινο επεξεργαστή αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι όντως μου είναι αναγκαίος. Εάν πήγαινα σε κάτι τέτοιο τι θα άλλαζε επιπλέον από την πιο πάνω λίστα?
thinlizzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον antonl. Προκειμένου να επεξεργαστείς βιντεο και μουσική ένας τετραπύρηνος θα σου ήταν πιο αναγκαίος. Από την παραπάνω λίστα δεν χρειάζεται να αλλάξεις τιποτε, παραμόνο τον επεξεργαστή (π.χ. από τον 8400 σε Q6600).
dvp_32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Να ρωτήσω και κάτι άλλο, πάω στο πλαίσιο και τους λέω να μου το συνθέσουν αυτοί ή κάνω την παραγγελία τα παραλαμβάνω στο σπίτι μου και προσπαθώ μόνος μου. Σημειωτέον ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός.
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Αν παραγγείλεις ολόκληρη τη σύνθεση απ το Πλαίσιο, τους ζητάς και στο στέλνουν (δωρεάν) συναρμολογημένο.
thinlizzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχεις γενικά κάποια εμπειρία με την συναρμολόγηση PC, με την βοήθεια κάποιου οδηγού από διαφορα site ή των παιδιών από το φόρουμ, θα μπορούσες να το κάνεις μόνος σου. Αν όμως έχεις τις αμφιβολίες σου και εφόσον θα πάρεις όλα τα υλικά από Πλαίσιο, δεν βλέπω τον λόγο να μην στο συναρμολογήσουν αυτοί.
dvp_32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Έχετε να μου προτείνετε και μία καλή κάρτα δικτύου? Επιπλέον εάν επιλέξω άλλο κουτί θα έχω αλλαγές στα υπόλοιπα ή όχι? Σκέφτομαι Lian Li αλλά θέλω πρώτα να τα δω από κοντά.
antonl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρά είναι κι η onboard ethernet της μητρικής. Θες και κάποια επιπλέον; Όχι δε θα χεις κάποιο πρόβλημα με το κουτί.
dvp_32 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ, δεν είχα καταλάβει ότι η μητρική έχει πάνω κάρτα νόμιζα ότι πάει έξτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.