Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με υπότιτλους

harris19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καταρχας ευχαριστω εστω κ π διαβαζεται το προβλημα...

εχω ενα προβλημα με το vso καθως βαζω την ταινια κ τους υποτιτλους για την μετατροπη ομως αφου γινει η μετατροπη κ η εγγραφη οταν παω να παιξω την ταινια οι υποτιτλοι μ εμφανιζονται στα ''κινεζικα''.Αυτο γινεται τωρα τευλευταια μετα απο ενα φορματ π εκανα στον υπολογιστη μ...ξερετε π μπορει να οφειλεται???

ευχαριστω κ παλι:-):-):-):-)

Δημοσ.

εχω ακριβώς το ιδιο προβλημα.

οι υπότιτλοι ειναι σωστοί, με το wmp βλέπω μιά χαρά , οι ρυθμίσεις γλώσσας / υπότιτλων στο vso τσεκαρισμένοι, γιατί στο βίντεο βλέπω αλαμπουρνέζικα ?

Δημοσ.

vista ultimate 64 bit

ψάχνοντας λίγο στό forum , βρήκα μια λύση : περνάω πρώτα το avi από το AVIAddXSubs v8.0 , και μετά στο convertx , και οι υπότιτλοι φαίνονται μιά χαρά

Δημοσ.

Ρε παιδια χρησιμοποιω KMPLAYER οι υποτιτλοι ειναι σε μορφη .srt .ενας φιλος που χρησιμοποιει ακριβως τα ιδια δεν εχει κανενα προβλημα με drag and drop τους υποτιτλους.Χρησιμοποιησα και το AVOXSUB ή οπως το λενε και παλι τιποτα,οι υποτιτλοι εμφανιζονται αλαμπουρνεζικα.Οι υποτιτλοι ειναι σωστοι (τους εχει χρησιμοποιησει ενας φιλος).Παλια δεν ειχα προβλημα αλλα προσφατα αλλαξα τον σκληρο και τα εγκατεστησα απο την αρχη ολα.Μηπως δεν εχω εγκαταστησει καποιον driver??Εχω ψαξει τα παντα απο ρυθμισεις αλλα απο drivers ειμαι ασχετος...any help??(μιλαω παντα για αναπαραγωγη ταινιας στο pc).Eυχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...