patrickdrd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλή φάση τα στικ αλλά έκαστος στο είδος του. Δε νομίζω να χρειάζεται κανείς πάνω από 4gb (και πολλά λέω) στο στικάκι. Μου κάθεται κάπως ας πούμε όταν ξέρω ότι με άλλα 20 ευρώ παίρνω 1ΤΒ εξωτερικό σκληρό με 3πλο interface. άλλο πράγμα φίλε όμως η χωρητικότητα και άλλο η φορητότητα (flash μνήμες) ;-) εγώ πάντως πριν είχα ένα 2gb το οποίο ήταν αρκετά φορτωμένο με απαραιτότατα utilities με αποτέλεσμα να μην μπορώ π.χ. να πάρω ένα avi - ταινία και φυσικά απεχθανόμουν την περίπτωση να το αδειάσω και να το ξαναγεμίσω, με το παραπάνω δεν θα χω πρόβλημα στο θέμα της ultra φορητότητας για πολλά χρόνια πιστεύω ;-) βέβαια ο καθένας έχει την άποψή του και φυσικά όποιος θέλει μπορεί να την γράψει
mindtrapper Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 TRANSCEND USB key JetFlash V20 32 GB Καλή τιμή φαίνεται.
charlie_GR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 άλλο πράγμα φίλε όμως η χωρητικότητα και άλλο η φορητότητα (flash μνήμες) ;-) εγώ πάντως πριν είχα ένα 2gb το οποίο ήταν αρκετά φορτωμένο με απαραιτότατα utilities με αποτέλεσμα να μην μπορώ π.χ. να πάρω ένα avi - ταινία και φυσικά απεχθανόμουν την περίπτωση να το αδειάσω και να το ξαναγεμίσω, με το παραπάνω δεν θα χω πρόβλημα στο θέμα της ultra φορητότητας για πολλά χρόνια πιστεύω ;-) βέβαια ο καθένας έχει την άποψή του και φυσικά όποιος θέλει μπορεί να την γράψει απο 2 2gb πηγες στα 32gb ?δηλαδη τα 8 δεν σου κανανε?πολλα τα λεφτα για αυτα που περνεις imho
smilefreeware Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 TRANSCEND USB key JetFlash V20 32 GB Καλή τιμή φαίνεται. Ένδειξη ταχύτητας 10 MΒ/s (ανάγνωση) 3 MΒ/s (εγγραφή) [ Ετσι γράφει το Pixmania ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.