Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εγκατάσταση chipset drivers για ASUS P5VD2-MX

georgemvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα φορματ σε ένα πισι με την παραπάνω μητρική. Όταν τελείωσε πήγα να βάλω τα drivers της μητρικής και βλέπω να μου λέει VIA 4 in 1 chipset drivers από το autorun του cd εγκατάστασης. Ξεκίνησε το HYPERIONPRO WIZARD για να κάνει εγκατάσταση στα

1) VIA Machine INF 2.70B

2)VIA PATA/SATA IDE driver package 1.4a

Δεν έπρεπε να είναι 4 και όχι 2;

Πάμε παρακάτω...κάνει ρεσταρτ και μπουτάρει σε DOS και μου λέει αν θέλω να φτιάξω Raid disk. Δεν θέλω όμως Raid. Οπότε κάνω ρεσταρτ και βλέπω στο system tray το εικονιδιο για το safely remove hardware και οταν βλέπω πια συσκευή έχει εκεί, βλέπω τον μοναδικό SATA σκληρό του συστήματος. Τι δεν πήγε καλά; Επίσης υπάρχει ενα ερωτηματικο στο device manager που λεει PCI διαυλος, αλλα νομίζω ότι είναι το modem, το οποίο είναι onboard και λογικά έπρεπε να το είχε βρει.

Δημοσ.

Πάμε απο την αρχή.

Τα cd και τα προγράμματα των εταιριών δεν κάνουν λάθη για τον αριθμό των drivers που θα εγκατασταθούν.

Και το δικό μου cd για την μητρική έχει αυτή την δυνατότητα και θα έπρεπε να το είχες βγάλει αφού σου έκανε την δουλειά σου ή τέλως πάντων να το ξαναέβαζες όποτε το ξαναχρειαζόσουν.

Κλείσε το pc σου και βγάλε και ξαναβάλε μετά το sata καλώδιο που συνδέει το σκληρό με την μητρική σου.

Όσο για το modem , αφού σου λέει ότι είναι σε pci θύρα δεν είναι onboard οπότε θέλει drivers και γενικά όλα θέλουν drivers.Με την ίδια λογική δεν θα χρειάζονταν drivers για το chipset αφού είναι ενσωματωμένο=onboard στην μητρική.

Ελπίζω να σε κάλυψα..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...