orck Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μηπως εχεις windows xp με sp3; εαν ναι κατεβασε και περασε αυτο http://www.conn-x.gr/Wireless_Baudtec_STB_ready_for_WindowsXP_SP3.zip θα πρεπει να το περασεις με υπολογιστη ειτε vista ειτε xp σε sp2 μολις το κανεις η ip του router ειναι η 192.168.1.1 θα ζητησει usename και password (για να κανεις log-in στο router) θα δωσεις admin και 1234 αντιστοιχα μετα θα βρεις την επιλογη Interface setup και θα εισαγεις username και password (της συνδεσης που εχεις ειτε ειναι connx (otenet) ειτε tellas ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΟΥΤΕΡ; ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΤΑΚΙ LINKSYS; ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ
kflabouris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα, 1)Μολις ειδα πως στην προσθαφαιρεση κατι γραφει για xp sp3 ομως δεν γραφει καν μεγεθος διπλα,μονο απλα remove! 2)Υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε να σιγουρευτω πως η συνδεση μου ειναι pstn??Αν και τα splitterakia moυ ειναι pstn!!Υπαρχει καποιος τροπος? 3)ιπ δεν παιρνει καν το ρουτερακι μιας και απο cmd μου τα βγαζει ολα μηδενικα!
charlie_GR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 μηπως εχεις windows xp με sp3;εαν ναι κατεβασε και περασε αυτο http://www.conn-x.gr/Wireless_Baudtec_STB_ready_for_WindowsXP_SP3.zip θα πρεπει να το περασεις με υπολογιστη ειτε vista ειτε xp σε sp2 μολις το κανεις η ip του router ειναι η 192.168.1.1 θα ζητησει usename και password (για να κανεις log-in στο router) θα δωσεις admin και 1234 αντιστοιχα μετα θα βρεις την επιλογη Interface setup και θα εισαγεις username και password (της συνδεσης που εχεις ειτε ειναι connx (otenet) ειτε tellas ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΟΥΤΕΡ; ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΤΑΚΙ LINKSYS; ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ αγαπητο μελος του φορουμ καλο θα ηταν οτι εχεις να πεις να το πεις ηρεμα και να μην φωναζεις.Εαν κανεις search θα δεις τι εχει κ τι δεν εχει baudtec. Για να μην σε κουραζω θα σου κανω ενα copy paste απο ενα δικο μου post σε ενα thread οπου κ ενα αλλο μελος ειχε προβλημα με το baudtec του. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=226631&page=3 Επισης εδωσες ενα λινκ και λες θα πρεπει να το περασεις με υπολογιστη ειτε vista ειτε xp σε sp2εσυ το εχεις περασει ?
orck Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 αχαχα μου αρεσε η προσφωνηση φωναζω συνειδητα (ξερω οτι τα κεφαλαια ειναι ΦΩΝΕΣ) γιατι λεγονται πραγματα που δεν ισχυουν οκ μπορει σε εσενα να επεσες σε προβληματικο εξοπλισμο, αυτο δεν κανει ολα τα ιδια ρουτερ αχρηστα, εχω το ιδιο και δεν μπορω να πω οτι ειναι κορυφη οσον αφορα την ποιοτητα του (φασον κινεζικα ειναι τα περισσοτερα) αλλα μου κανει μια χαρα την δουλεια μου αυτο που εδωσα ειναι firmware upgrade για το router, πρεπει να το περασεις μεσω του υπολογιστη σου ο οποιος πρεπει να ΜΗΝ ειναι winxp sp3 γιατι με αυτα εχει προβλημα και θα κανει συνεχεια επανεκκινησεις εγω ναι το εχω περασει και πλεον και με το sp3 λειτουργει κανονικα εδω υπαρχει και το επισημο απο την microsoft http://support.microsoft.com/kb/955084 αγαπητο μελος του φορουμ καλο θα ηταν οτι εχεις να πεις να το πεις ηρεμα και να μην φωναζεις.Εαν κανεις search θα δεις τι εχει κ τι δεν εχει baudtec.Για να μην σε κουραζω θα σου κανω ενα copy paste απο ενα δικο μου post σε ενα thread οπου κ ενα αλλο μελος ειχε προβλημα με το baudtec του. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=226631&page=3 Επισης εδωσες ενα λινκ και λες θα πρεπει να το περασεις με υπολογιστη ειτε vista ειτε xp σε sp2εσυ το εχεις περασει ?
charlie_GR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου εχουμε διαφορετικες αποψεις για τα taiwanezika φαινεται αν εσενα σου κανουυν την δουλεια σου οκ δεν μου πεφτει λογος αλλα οσο αφορα την δικη μου περιπτωση συγρατω τον εαυτο μου να μην το σπασω γιατι καθε 2 μερες αποσυνδεετε και την μια δεν συγχρονιζει, το κλεινω το αναβω συγχρονιζει δεν βρισκει το pc το router, κλεινω το αναβω δεν αναβει καν! resets restarts και ο Θεος βοηθος Στο http://support.microsoft.com/kb/955084 στο βημα 6 (για windows vista) IP Address 192.168.0.2<-------τι εβαλες (εβαλα 192.168.1.2) Subnet mask 255.255.255.0<------αυτο ειναι το ιδιο δεν αλλαζει Default gateway 192.168.0.1<-----τι εβαλες(εβαλα 192.168.1.1) με τις παραπανω ρυθμισεις δεν μπορουσα να μπω στο Internet! εσυ τι εβαλες?
kflabouris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καποια απαντηση μπορω να εχω?/:)
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Eνα λεπτο γιατι μπερδευτικα....λοιπον εχω τελλασ πριν την τελλας η γραμμη ηταν pstn αρα απο την τελλασ θα μου την αφησαν pstn η κανω λαθος(βασικα μου φενετε πως τις αλλαζουν ολεσ σε isdn h κανω λαθοσ???) Το routeraki που μου εδωσαν ειναι το Β0 που λεει οτι ειναι για isdn...λετε η γραμμμη μου να ειναι pstn Και να μου κανει μονο το Α0!Και γι αυτο αν μη μου κανει ο ρουτερ? Καποιος να με βοηθησει στο θεμα με την τελλας και με τη γραμμη μου αν ειναι pstn h isdn! Thanks καλα δεν ξερεις τι γραμμη εχεις βαλει?αν εχεις netmod τοτε ειναι isdn.λογικα pstn εχεις τετοια δινει η τελλας εκτος αν εχεις το τηλ ακομα στον οτε Πως να το σεταρεις αν τρως καθε 2 δευτερα dc?Με το που πας να πατησεις νa μπεις στην192.168.1.1 τρως dc και λογικα σου πεταει σφαλμα στην σελιδα! ρε παιδια το σεταρισμα δεν εχει καμια σχεση με τα disconects.το σεταρισμα το κανεις ειτε κανει sync ειτε οχι.τι disconect μιλαμε?σε πεταει απο την σελιδα ? μηπως εχεις windows xp με sp3;εαν ναι κατεβασε και περασε αυτο http://www.conn-x.gr/Wireless_Baudtec_STB_ready_for_WindowsXP_SP3.zip θα πρεπει να το περασεις με υπολογιστη ειτε vista ειτε xp σε sp2 μολις το κανεις η ip του router ειναι η 192.168.1.1 θα ζητησει usename και password (για να κανεις log-in στο router) θα δωσεις admin και 1234 αντιστοιχα μετα θα βρεις την επιλογη Interface setup και θα εισαγεις username και password (της συνδεσης που εχεις ειτε ειναι connx (otenet) ειτε tellas ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΟΥΤΕΡ; ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΤΑΚΙ LINKSYS; ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ αν το καθε ρουτερ εβγενε ποσο καλο ειναι απο το που κλειδωνει τοτε να πεταξουμε ολα τα cisco και να παρουμε baudtec.και τα crypto κλειδωνουν ψηλα αλλα ειναι μην πω τι. Καλησπερα,1)Μολις ειδα πως στην προσθαφαιρεση κατι γραφει για xp sp3 ομως δεν γραφει καν μεγεθος διπλα,μονο απλα remove! 2)Υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε να σιγουρευτω πως η συνδεση μου ειναι pstn??Αν και τα splitterakia moυ ειναι pstn!!Υπαρχει καποιος τροπος? 3)ιπ δεν παιρνει καν το ρουτερακι μιας και απο cmd μου τα βγαζει ολα μηδενικα! Καποια απαντηση μπορω να εχω?/:) pstn θα εχεις εκτος αν εχεις netmod οποως ειπαμε.
kflabouris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 καλα δεν ξερεις τι γραμμη εχεις βαλει?αν εχεις netmod τοτε ειναι isdn.λογικα pstn εχεις τετοια δινει η τελλας εκτος αν εχεις το τηλ ακομα στον οτε ρε παιδια το σεταρισμα δεν εχει καμια σχεση με τα disconects.το σεταρισμα το κανεις ειτε κανει sync ειτε οχι.τι disconect μιλαμε?σε πεταει απο την σελιδα ? pstn θα εχεις εκτος αν εχεις netmod οποως ειπαμε. 1)οχι ειχαμε pstn απο τον οτε παλια,και μετα οταν ειχαμε βαλει τηλεφωνο τελλας βαλαμε και αργοτερα ιντερνετ!Και δεν γνωριζω,επισης δεν δειχνει ουτε καν το modem αν ειναι pstn h isdn 2)Αν βαζεις το καλωδιο και σου λεει καθε 2 δευτερολεπτα the network cable is unplugged πως να μπορεσω να μπω??εσεις μπορειτε να μπειτε στην 192.168.1.1..Εγω παντως δεν μπορω
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 η γραμμη σοθ ειναι pstn.αυτο το βρηκαμε.τωρα μιλας σωστα.το network cable unplugged στο βγαζει οταν βαζεις πανω το τηλεφωνικο καλωδιο η στο βγαζει ασχετα με το τηλεφωνικο καλωδιο?επισης εχεις δοκιμασει με αλλο καλωδιο δικτυου η σε αλλο pc?τωρα που ειπες ακριβως τι σου βγαζει βοηθησες.το να λες κανει dc's δεν ειχα καταλαβει τιποτα.
kflabouris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα και συγνωμη γιατι οντως δεν ειχα διευκρινiσει και νομιζα πως ειχατε καταλαβει τι εννοω,μου το κανει και με το τηλ καλωδιο και χωρις!Eχω δοκιμασει μονο με το καλωδιο που δουλευω και το speedstream οποτε αποκλειεται να εχει προβλημα διοτι με αυτο ειμαι συνδεδεμενος τωρα!
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 αν το κανει και σε αλλο pc τοτε απο το παραθυρο το πετας.αν εχεις δοκιμασει και reset to factory defaults και ουτε τοτε κατι δνε παει καλα.
kflabouris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 κοιτα αφου ξεκαθαρισαμε πως εχω pstn τοτε δεν μου κανει μιας και ειναι το Β0
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 αν ειναι isdn το ρουτερ δεν σου κανει.
charlie_GR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 b0=annex b isdn οποτε μην το προσπαθεις
kflabouris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραια οποτε η θα το ανταλλαξω η θα το πουλησω αν το θελει κανεις,ευχαριστω παιδια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.