Newklis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά!! Θελω να ρωτήσω μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ αυτό U-Channel Trim Molding.... Θα βάλω παραθυρο στο pc του αδερφού μου και θέλω να είναι λίγο όμορφο... Εχω ψάξει σε 2-3 μαγαζια με ηλεκτρονικά αλλά τίποτα... Εχει κανείς καμιά ιδέα....
HighT3ch Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τόσο ψιλό δεν έχω βρει, αν θες κάτι πιο χοντρό (και ανθεκτικό) θα βρεις ειδική τσιμούχα στο Leroy Merlin στο Ελ. Βενιζέλος εκεί που έχουν τα φύλα και ράβδους αλουμινίου, βίδες, σίτες κλπ (ρώτα και θα σου πουν).
dpilio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ψαξε σε φαναρτζιδικα, για λαστιχο που βαζουν στα τζαμια αυτοκινητων
Newklis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Oκ ευχαριστώ, θα κοιτάξω.... Εψαξα λιγο και για αγορά απο internet, αλλά ενα site που βρήκα δεν εστελνε Ελλάδα..
los!!! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Άμα βρεις κάτι πόσταρε το γιατί με ενδιαφέρει και μένα.
Newklis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Να πω την αληθεια δεν εψαξα σε φαναρτζιδικο ακομη, αλλά βρήκα αυτό, http://www.petrastechshop.com/neruedtrmo.html Εστειλα mail και μου απαντησε: Neoklis, Thanks for the email! For your information, all our international orders are handled over email and all payments must be made through PayPal, so you will need a PayPal account ready before making the order. Before I can get you a quote for the Neoprene Edge Trim, I am going to need a quantity, in feet. Then I will be able to give you a subtotal and an accurate shipping quote. The amount of time it takes to arrive will depend on the shipping method, but can take anywhere from 3-10 Days to arrive in customs. Have a great day! Οπότε μαλλον θα παραγγείλω από εκεί. Η τιμη ειναι καλούτσικη 3,5 $ περίπου το μέτρο παει αν κανουμε την μετατροπή.. Ενδιαφέρεται μήπως κανεις να κανουμε μια "μαζική παραγγελία".... los απο που εισαι(δεν γραφει)?
los!!! Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Aπό αθήνα είμαι αλλά τελικά δεν το χρειάστηκα. Περίμενα να το βρω πιο εύκολα. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.