Προς το περιεχόμενο

τι εχει γινει με τον Q9450?

veider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 4 χρονια ηρθε η ωρα να χτισω το νεο μου pc βασισμενο στον q9450.

Eλα ομως που ο συγκεκριμενος επεξεργαστης εχει εξαφανιστει απο παντου.

τα περισοτερα site τον εχουν βγαλει εκτος της λιστας προιοντων τους και οπου και αν εχω ρωτησει ορθη απαντηση δεν πηρα.Δεν ξερουν αν θα ξαναπαραλαβουν ,αλλοι μου ειπαν πως αντικαταστηθηκε με τον 9440 και βασικα σχεδον ολοι μου προτεινουν τον 9440.Μα καλα πριν κανα δυο μηνες ηρθε στην ελλαδα και καταργηθηκε?Εδω τον περιμεναμε πως και πως πριν μερικους μηνες και τωρα εξαφανιστηκε δια παντως?

Ξερει κανεις κατι?

• Super Moderators
Δημοσ.

o Q9450 βγήκε EOL νομίζω και όπως είπε και ο Venisk αντικαταστάθηκε από τον Q9550 στα ίδια χρήματα...

δεν υπάρχει Q9440...μόνο Q9400...

Δημοσ.

Eυχαριστω παντως για τις απαντησεις Venisk και Thersh.

Ξερετε τι μου εχει κανει εντυπωση?Σε τοσα μαγαζια ρωτησα κανενας δεν ηταν ενημερωμενος.Ρε γαμωτο μια στοιχειωδες ενημερωση το προσωπικο δεν εχει?

και μιλαω για επωνυμες αλυσιδες προιοντων πληροφορικης.Τελος παντων.

Α! και κατι τελευταιο:τι εννοεις φιλε Thresh οτι ο q9450 βγηκε EOL?

Δημοσ.
Γιατί αλήθεια ? Κόστος παραγωγής ?

οτι να ναι λεμε εδω μεσα αρκη να ποσταρουμε μου φαινεται.:X

Ξέρεις την απάντηση στην ερώτηση?

Γιατί είναι και δική μου απορία.

Δημοσ.

παιδιά εγώ τον αγόρασα το προηγούμενο σάββατο από πλαίσιο Αγίας Παρασκευής. EOL και το @δι για να μου το πουλήσει μου αράδιασε ένα σωρό ψέματα

Δημοσ.
παιδιά εγώ τον αγόρασα το προηγούμενο σάββατο από πλαίσιο Αγίας Παρασκευής. EOL και το @δι για να μου το πουλήσει μου αράδιασε ένα σωρό ψέματα

Ποσο τον πηρες ειναι το θεμα.

Δημοσ.

λοιπόν παιδια τον πήρα στις 13 του μηνός, στα 230 ευρώ. Ο μόνος λόγος που δεν το άλλαξα, είναι επειδή υποτίθεται ότι η μόνη διαφορά με το Q9550 είναι η συχνότητα λειτουργίας. Διορθώστε με αν κάνω λάθος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...