Προς το περιεχόμενο

Κι άλλο παράπονο για το e-shop

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μια ακόμη φορά το έκαναν το θαύμα τους,με έστειλαν καλώδιο HDMI που δεν λειτουργεί,δοκίμασα το HDMI ενός φίλου και λειτουργεί άρα δεν φταίει η νέα μου τηλεόραση :P

Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε να το πάω πίσω,να το στείλουν για έλεγχο και μετά από καμία εβδομάδα θα μου στείλουν καινούριο.

Δηλαδή πόσο απλό είναι να παραγγείλουν ένα καινούριο και να τους πάω το χαλασμένο όταν μου φέρουν το καινούριο.Είναι η 3η φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο από το ίδιο κατάστημα και δεν θα υπάρξει 4η.Δεν θα ξαναγοράσω τίποτα από e-shop.gr

Δημοσ.

Πες μα κ τις άλλες 2..

Αγοράζω χρόνια από e-shop και δεν μου έτυχε ποτέ τίποτα στραβό..

GTP?Δεν αλλάζεις λίγο τον τίτλο..

• Super Moderators
Δημοσ.

καλύτερα να έλεγες ότι πήρες λάθος καλώδιο και να ζητούσες πιστωτικό παρά αυτό που έκανες...

ήταν αναμενόμενο λόγω της φήμης του να τραβήξεις αυτά που τράβηξες...

εγώ σε παρόμοια περίπτωση είπα πως ήθελα DVD-D Dual link καλώδιο ενώ αυτό που μου έστειλαν ήταν DVI-I single link και το δέχτηκαν πίσω αμέσως...

Δημοσ.

Μόλις έδιωξες απ το μυαλό μου τις τελευταίες κακές σκέψεις για αγορά καλωδίου HDMI απ το eshop.gr. Μάλλον γι αυτό είναι τόσο φθηνό, το dvi<->hdmi τουλάχιστον. Συνεχίζω το διετές εμπάργκο μου :P

Δημοσ.
Μόλις έδιωξες απ το μυαλό μου τις τελευταίες κακές σκέψεις για αγορά καλωδίου HDMI απ το eshop.gr. Μάλλον γι αυτό είναι τόσο φθηνό, το dvi<->hdmi τουλάχιστον. Συνεχίζω το διετές εμπάργκο μου :P

Το θέμα ποιότητας υπάρχει παντού. Αν δεις υπάρχει πιο ακριβό καλώδιο (της equip) το οποίο σίγουρα θα είναι καλύτερο σε ποιότητα αλλά και σε αντοχή. Καλό είναι να προφυλάσουμε τις αγορές μας...

Δημοσ.

Έχω ψωνήσει αρκετές φορές από e-shop... Μόνο μια φορά έτυχε να μου στείλουν προβληματικό υλικό (από μια τετράδα UV λάμπες η μια ήταν σπασμένη), πήρα τηλ, έμαθα που είχε στοκ και πέρασα την επόμενη μέρα και την άλλαξα. Είχα ξεχάσει να πάρω μαζί την απόδειξη, έψαξαν στο σύστημα και τη βρήκαν. Απλά περίμενα λίγη ώρα να πάει το πακέτο στους τεχνικούς, να διαπιστώσουν ότι δεν επισκευάζεται (ήταν οφθαλμοφανές) και να εγκρίνουν την αλλαγή. Τα τυπικά δλδ. Επειδή δεν έχουν πολλές βιτρίνες, κοίταγα κανα τέταρτο τα ίδια και τα ίδια.

Προσωπικά τους θεωρώ αρκετά αξιόπιστους. Αν δε πέσεις και σε κανένα ευθυνόφοβο, θα έλεγα ότι είναι και λίαν εξυπειρετικοί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...